Tedenski horoskop – 03.02.2020 – 09.02.2020

By Rok 8 months ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Tedenski horoskop – 03.02.2020 – 09.02.2020

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Tedenski Horoskop


OVEN

Na začetku tedna boste občutili veliko samozavesti za premik dalje. Na sredini tedna pa se znate soočiti z nekaj podzavestnimi strahovi, ki bodo priplavali na površje. Bodite varčni z denarjem, kajti mnogim se nakazujejo krizna obdobja.

BIK

Ideje, ki se bodo pojavile na začetku tedna je dobro prihraniti za kdaj drugič. Na sredini tedna se boste soočili z veliko neodločenostjo, ki se lahko navezuje na vsa področja življenja. Boste pa še posebej za časa vikenda zasuti z delom in obveznostmi

DVOJČKA

Trud, ki ga na kariernem področju vlagate se bo kmalu obrestoval. Ta teden boste imeli dovolj samozavesti in samozaupanja, da se boste soočili še z tako težkimi ovirami. Ljubezensko življenje bo na vrhuncu. Čakajo vas tudi novi začetki in novi način razmišljanja.

RAK

Ne bodite nepošteni do drugih vpletenih v težavno situacijo v začetku tedna. Na finančnem področju se vam v času sredine tedna obeta malo krize, ki pa jo boste premagali, če boste v to vložili voljo in trud. Za časa vikenda boste potrebovali ravnovesje in morali poiskati notranji mir.

LEV


Komunikacija bo na začetku tedna bistvenega pomena, morali pa boste v zakup za uspeh vzeti tudi svoje vrednote. Sprostite se in se soočite z svojimi strahovi saj tako blokirate obilje na vseh področjih. Spori se bodo za vikend rešili in vi lahko pričakujete harmoničen izid.

DEVICA

Denarno področje vam bo vračalo blagostanje v prvih dneh tedna, vi pa to priložnost dobro izkoristite. Na sredini tedna potrebujete stabilnost in tudi našli jo boste. Lahko ste za konec tedna razočarani v ljubezni, a vedite, da opcije za rešitev še vedno obstajajo.

TEHTNICA

Duhovnost naj bo sestavni del vašega življenja na začetku tedna. Odpustite tistim, ki jim morate pa naj bo še tako težko. Finance so vam v drugi polovici tedna, vključno z vikendom zelo naklonjene. Posvetite pa se tudi družini, da boste doživeli še večjo izpolnitev.

ŠKORPIJON

Borbenost in napetost bosta zaznamovala prve dni v tednu za Škorpijone. Tudi na sredini tedna se boste konfliktom težko izognili, pomembna je le vaša zrela reakcija. Opustite strah in si drznite – namreč z koncem vikenda prehajate v novo obdobje življenja.

STRELEC

Preblisk, ki ga boste doživeli v začetku tedna je dobro uresničiti, a nikamor ne hitite. Prej si pridite na jasno in preverite vse svoje možnosti. Na področju odnosov znate doživeti, da bo partner hladen do vas. Za vikend delu ne boste mogli reči “ne”, kajti projekte morate izpeljati do konca.

KOZOROG

Ujetost v lastne misli vam povzroča težave le, dokler to dopustite. Poiščite rešitve in odgovore na svoja vprašanja. Prepiri za malenkosti na sredini tedna se ne bodo tako hitro končali, pomemben je vaš odziv. Na finančnem področju se vam za časa vikenda oziroma konec tedna odpira nova priložnost.

VODNAR

Težak položaj se bo na začetku tedna rešil in situacija se bo premikala v pravo smer. Zdaj naj vas nič več ne zaustavi. Sprememba na službenem področju bo sprva prinesla nekaj nemiru, a v kratkem boste ugotovili, da so se stvari mnogo izboljšale.

RIBI

Pred vami je precej energijsko pestro obarvan teden. Na ljubezenskem področju boste sicer naleteli na določene težave, a kaj kmalu jih lahko rešite, če ena stran popusti. Do resnice se boste kmalu dokopali tudi na področju vaše kariere.

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 000

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Poleg brezplačnih nasvetov vam je na voljo tudi osebno vedeževanje po garantirano najnižji ceni.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri