Tedenski horoskop – 09.03.2020 – 15.03.2020

By Rok 7 months ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Tedenski horoskop – 09.03.2020 – 15.03.2020

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Jupiter vam na začetku tedna prinaša nekaj pozitivnih sprememb, vendar situacija določenega položaja bo ostala ista, dokler se z strahom ne soočite. Na finančnem področju se vam v drugi polovici tedna obeta stabilnost in obilje, mnogim ženskam tudi naraščaj.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Drugi ljudje bodo imeli velik vpliv na vas v tem tednu. Ne vživljajte se preveč v težave drugih, temveč jim pomagajte z iskrenim nasvetom. Z financami vam na sredini tedna kaže zelo dobro, a vendar bodite pozorni, da to tudi vzdržujete.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Začetek tedna bo čaroben, a lahko prinese malo nihanj v ljubezni za samske. Vezanim se bo odnos utrdil. Na sredini tedna boste morali biti varčni in se jasno izraziti pri financah. Vikend bo potekal nekoliko nesproščeno, če si boste vsako stvar jemali k srcu.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Nikar se preveč ne obremenjujte, kajti to boste le krepili strahove. Če boste nadaljevali tako, se boste znašli v začaranem krogu nepotrebnih, negativnih misli. Na sredini tedna se vidi pozitiven premik in Merkur v Strelcu vam prinaša izpolnitev načrtov. Za vikend si vzemite nekaj časa za hobi, ki vam zelo veliko pomeni.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Ta teden vam bo v celoti najbolj naklonjen na finančnem področju. Sicer boste pa tudi ostala področja uspešno obvladali, le v ljubezni se zna pojaviti nekaj partnerjeve trme. Za vas se tudi za časa vikenda kaže mirno okolje, kjer boste lahko uživali v sadovih svojega dela.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Če se boste osredotočili na duhovnost in mistično plat življenja, vam bo to prineslo najboljše rezultate. V prvi polovici tedna je pomembno, da poudarite svoje duhovne vrednote. Rešitev za težavne odnose boste našli, in pomembno je, da se držite prvotnih ugotovitev saj to vodi k rešitvi. Razmišljajte trezno.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Za vas se skozi teden nakazuje velika sreča v ljubezni in srečno družinsko življenje, kar vam bo dalo tudi energijo za ostala področja. Ob ljubljeni osebi boste spoznavali širine in svoje sposobnosti ter naredili več, kot je za vas običajno! Tudi na poslovnem področju se vam nakazuje velik napredek v smislu pritoka denarja.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

Pred vami je napet teden, predvsem bodite pozorni, komu (lahko) zaupate. Nekatere skrivnosti je bolje, da ohranite zase. V prvi polovici vam na vašo pot znajo priti težave v smislu konkurence na področju posla ali prepirov na ljubezenskem področju. Vsekakor pa boste ob poslušanju notranjega glasu te ovire premagali.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Prisotnost Urana na začetku tedna vam zna prinesti nepričakovane težave in veliko spremembe. A kmalu v sredini tedna se bo vse to poleglo in lahko boste brez težav nadaljevali z svojim delom in svojimi načrti. V partnerstvu bo za uspeh bistveno medsebojno sodelovanje.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Potrebovali boste mir in tišino, še posebej na začetku tedna. Pomembno je, da si to zagotovite in ne razmišljate preveč o težavah, kajti doleti vas znajo nepripravljene, če se boste na vse preveč odzivali. Komunikacija bo pomembna na sredini tedna, še posebej sporazumevanje preko telekomunikacije.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

V svoji koži se boste odlično počutili in pomembno je, da ulovite te trenutke na začetku tedna. Četudi morda ne boste uresničili čisto vsega, kar želite vedite, da bo še priložnost za to. Nestabilnost lahko pričakujete na finančnem področju, zato bo potrebno stvar vzeti v svoje roke in razmisliti.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Prava pot se za vas nakazuje na začetku tedna in vaše življenje se bo na vseh področjih obrnilo v pozitivno smer. Prevzemite nadzor, soočite se z strahom na sredini tedna in nakazuje se vam uspeh. Prisoten bo edino nemir, ker boste imeli občutek v sebi, da nadzora nimate, vendar temu ne bo tako.

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 000

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Poleg brezplačnih nasvetov vam je na voljo tudi osebno vedeževanje po garantirano najnižji ceni.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri