Tedenski horoskop – 10.02.2020 – 16.02.2020

By Rok 8 months ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Tedenski horoskop – 10.02.2020 – 16.02.2020

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Tedenski Horoskop

OVEN

Teden se bo zelo obetavno začel za vas, z veliko upanja in dobro mero optimizma. Vaše intimno življenje bo na vrhuncu. Preostali dnevi tedna vam lahko prinesejo hitro poslabšanje na materialnem področju, zato bodite previdni.

BIK

Pred vami je čudoviti teden, čeprav znate v prvih dneh naleteti na težavne odnose in težko medsebojno razumevanje. Tudi veliko izboljšanje in pozitivna sprememba na področju partnerstva vam v tem tednu zagotovo ne bosta ušla!

DVOJČKA

Ne dovolite, da se v vašo presojo vmešavajo čustva iz preteklosti in na začetku tedna se varujte vpliva drugih ljudi. V ljubezni bodo na površje prišli strahovi in lahko pričakujete partnerjev začasni umik. Situacijo pa boste dobro rešili in kmalu bo vse po starem.

RAK

Poslušajte svojo intuicijo v začetku tedna in vedno, kadar sprejemate težko odločitev. Znašli se boste pri samoizpraševanju in poglabljanju vase. Finance vam bodo na sredini tedna zelo naklonjene, tudi večji znesek vam ne uide. Težave nastopijo na ljubezenskem področju in morali se boste soočiti.

LEV

Prepiranje zaradi malenkosti vam ne bo prineslo nobenega rezultata, niti v boju s konkurenco. Vzemite si nekaj prostega časa in ga preživite daleč stran od dela z prijatelji, da oživite duha. Konec tedna vas čaka počitek in skrivnosti bodo prišle na plan.

DEVICA

Bodite pripravljeni na vse, kajti okoliščine na začetku tedna se bodo spreminjale iz trenutka v trenutek. Nikar ne planirajte nič posebnega, kajti obstaja možnost neuspeha. Postaviti se boste morali zase in predvsem narediti sebi dobro in drugim.

TEHTNICA

Ste pripravljeni na obilje? V tem tednu ga boste zagotovo dočakali! Tudi ostale okoliščine in težave se bodo popravile. Nadaljujte s svojimi načrti in izpopolnite svojo vizijo. Konec tedna vas čaka večja prelomnica, morda potovanje ali obrat na veliko boljše.

ŠKORPIJON

Utrujeni boste od bitk, soočiti pa se boste morali s strahovi pred propadom. Finančne težave znajo nastopiti na sredini tedna, vendar boste z vloženo močjo in energijo to tudi popravili. Vikend vam prinaša veliko zalogo moči, ki jo morate modro izkoristiti.

STRELEC

Delo in obveznosti vam bodo prinašale na začetku tedna užitek, ker opravljate svoje poslanstvo. Prepričanja in negativni miselni vzorci vam bodo sicer pokazali pravo smernico, kako se s tem soočiti. Ljubezen vas čaka na koncu tedna, za samske se zna pojaviti nova romanca.

KOZOROG

Pred vami je teden preobrazbe, zaključkov in novih začetkov. Na začetku tedna vas čaka obilje in pa tudi sreča na področju družine. Na sredini tedna boste morali se ozreti v preteklosti in dobro razmisliti. Med časom vikenda vas čaka premik naprej, ki sprva ne bo najlažji.

VODNAR

Naučite se nekaj iz svojega neuspeha. Čeprav se bo teden mirno začel je pomembno, da ne obupate ob prvih rezultatih, ki vam ne bodo po godu. Konec tedna vas čaka velik uspeh, po veliki borbi. Sedaj je pomembno, da nadaljujete z delom, kajti uspeh ni počivanje na lovorikah.

RIBI

Poiskati boste morali na začetku tedna pravo pot naprej in dobro razmisliti. Na sredini tedna se boste soočiti z svojim egom in pomembno je, da poslušate njegovo nasprotje v vas – glas ljubezni. Varujte se nepoštenosti s strani drugih za konec tedna saj obstaja možnost izdaje.

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 000

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Poleg brezplačnih nasvetov vam je na voljo tudi osebno vedeževanje po garantirano najnižji ceni.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri