Tedenski horoskop – 13.05.2019 – 19.05.2019

By Rok 3 leta ago

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Na voljo sem vam tudi za osebno svetovanje – klic v živo 090 30 13 ali preko SMS Vedeževanja – VIZIJA na 6060 + vaše ime in vprašanje.

Tedenski Horoskop


OVEN

Teden vam bo predvsem naklonjen na finančnem področju in tudi prihaja čas za kakšna vlaganja – sploh v začetku tedna. Sredina tedna vam prinaša nekaj nevšečnosti na področju vašega počutja in tudi občutek boste imeli, da so vas določeni ljudje izdali ali da vas ne razumejo. Bodite pozorni pri zaupanju. Konec tedna in vikend je čas, da se posvetiti dejavnosti ali hobiju, ki ga radi opravljate pa čeprav se vaše izpopolnjevanje zavleče do poznih jutranjih ur.


BIK

Na začetku tedna boste polni energije in polni idej. Čas je, da svoje življenje vzamete v svoje roke in pokažete svoje vodstvene sposobnosti. Morda boste morali na sredini tedna ubrati taktiko in kaj narediti premišljeno, nikar pa ne bodite nepošteni. Natančnost se vam bo ta teden obnesla katerega koli projekta se boste lotili in kar vam bo prišlo na pot. Razširite svoje znanje in perspektivo.


DVOJČKA

Ta teden bo za vas prinesel veliko prikritih priložnosti. Čeprav vam ljudje v začetku tedna morda ne bodo naklonjeni ali vam ne bodo pustili blizu vedite, da je to trenutno njihov problem. Razočaranje znate s strani vašega partnerja doživeti tekom sredine tedna ali pa boste zgolj nostalgični, koga pogrešali ali žalovali za preteklo zvezo. Vikend prinaša novo priložnost in vrata se vam bodo tako ali drugače odprla.


RAK

Pred vami je zelo uspešen teden. Na začetku tedna boste izoblikovali vizijo in pomembno je, da se je držite! Ostanite zvesti svoji poti in na sredini tedna lahko pride do nepričakovane pomoči s strani nekoga. Nekateri pa boste morali še z svojimi željami tudi malo počakati in se naučiti vsesplošne potrpežljivosti in strpnosti. Za časa vikenda vas čaka zmaga in uspešen preboj, tudi drugi bodo opazili vaš trud in slavili z vami.


LEV

Če boste na začetku tedna zaznavali nepoštenost s strani drugih je prav, da se držite svoje poti. Če želijo drugi preseči vaše meje je prav, da le te utrdite. Obzorja se vam bodo razširila in lahko boste izkoristili svoje spretnosti. Vaš trud bo zagotovo obrodil sadove zato vložite vse potrebno. Čeprav se boste konec tedna in za vikend znašli na razpotju je pomembno, da vztrajate naprej, a vzemite si manjši predah.


DEVICA

Ta teden je bistvenega pomena, da že v samem začetku razvijete vodstvene sposobnosti in predvsem pri težkih odločitvah poslušate razum namesto srca. Tako se boste izognili veliko nevščenostim in slabe stvari se bodo začele spreminjati v dobre. Tudi odnosi so vam v tem tednu naklonjeni in sami boste opazili, da prihaja do sprave v kolikor so bili odnosi težavni. Za časa vikenda vas čaka velik uspeh, če si boste le upali sanjati.


TEHTNICA

Na začetku tedna je pomembna komunikacija, predvsem morate paziti, da ne boste drugih ljudi z izrečenimi besedami prizadeli. Družinsko življenje bo skorajda popolno na sredini tedna, vendar boste vseeno občutljivi na energije okoli vas. Občutek miru in zadovoljstva prihaja tudi v vikendu, kjer boste našli notranji mir in lažje sprejemali odločitve in se odločali o svoji nadaljnji poti v svet.


ŠKORPIJON

Z nekaj težavnimi vidiki se boste morali soočiti skozi ves teden. Prva polovica vam bo otežila odločitve in prav je, da z njimi ne hitite. Dobro pa je tudi, da poslušate svoj notranji občutek in ne strahov, saj tako stojite na mestu oziroma na mrtvi točki. Venera in Jupiter vam bosta prinesla sicer mogoče rešitev težkega položaja, a prav je, da se ne naprezate in stvari prvo pri sebi končate do konca.


STRELEC

V dnevih na začetku tedna vas čaka nekaj spominjanja na stare čase in prav je, da oživite otroka v sebi in se vrnete k preprostim vrlinam. Na sredini tedna boste vsekakor se počutili zadovoljne, kajti prihaja trenutek predaha. Na koncu tedna in za časa vikenda boste pa ocenjevali svoj napredek in odpirati se vam bodo začele nove poti naprej. Na ljubezenskem področju sicer lahko doživite nekaj težav, denar in materialne dobrine pa so vam skozi ves teden naklonjene.


KOZOROG

Pred vami je kar precej naporen teden z nekaj težavnimi aspetki in že v začetku tedna se boste morali postaviti v bran svojim prepričanjem in biti samozavestni ter odločni. Finančna kriza lahko nastopi iz sredine na konec tedna, sami pa se boste počutili preobremenjene in zato je pomembno, da poiščete čas za počitek. Nikar ne vztrajajte in ne jemljite bremena nase, temveč se raje dobro razbremenite. Telo in duh vam bosta hvaležna!


VODNAR

Na ljubezenskem področju lahko doživite avanturo ali pa bo nova oseba vstopila v vaše življenje. Dobro je, da razmislite tudi o selitvi, ker vas bodo energije, ki tečejo v tej smeri v tem tednu zelo podpirale. Za časa vikenda pričakujte pomembno sporočilo in prav je, da z ljudmi ne komunicirate kakor ste do sedaj, ker boste v tem primeru tudi dosegali (stare) rezultate vaših želja. Dajte si duška v tem tednu in počnite nekaj v dvoje kar imate radi.


RIBI

Že v začetku tedna se bo veliko dogajalo in za vas prihaja čas za velike, srečne spremembe! Nikar se ne trudite imeti vsake podrobnosti pod nadzorom, kajti to ni čarobnost življenja. Na sredini tedna boste našli stabilnost, srečo v ljubezni in dobre temelje za odnose in na sploh za v bodoče. Za časa vikenda vam prihaja na pot nova priložnost, za nekatere celo morda v ustvarjalni obliki. Energija se vam bo začela vračati.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri