Tedenski horoskop – 16.03.2020 – 22.03.2020

By Rok 6 months ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Tedenski horoskop – 16.03.2020 – 22.03.2020

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Teden se bo začel z nekaj odločitvami, pri katerih boste morali biti nepristranski. Na sredini tedna vas bo zajela velika sreča in predvsem dobro zdravje. Za vikend lahko pričakujete nekaj partnerjeve trme, a težka situacija se bo premaknila z mrtve točke.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Bodite previdni pri financah in pri odnosih da ne dajete preveč, kakor prejmete. V drugi polovici tedna vas čaka velika, pozitivna sprememba. Energije, motivacije in dobrega počutja vam ne bo primanjkovalo. Za vikend boste v središču pozornosti.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Na finančnem področju vas na začetku tedna čaka najvišje stanje blagostanja. Tudi družinske vezi bodo zelo močne. Na sredini tedna boste sebi v prid zaključili pomembno zadevo. Nikakor pa ne boste mogli ubežati razočaranju na koncu tedna, vendar od vas je odvisno, kakšen bo vaš odziv.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Samozavest in prepričanost vase vam lahko na začetku tedna prinesejo uspeh. V drugi polovici tedna se boste pa morali naučiti potrpežljivost in da situacijo, ki vam povzroča težave najprej preučite, šele na to se spuščate v njo in iščete rešitve.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Objektiven pogled na stvari vam bo v prvih dneh tedna prinesel najboljše rezultate. Na sredini tedna vas čaka uravnovešenje tako čustveno kakor tudi splošne okoliščine v življenju. Za časa vikenda boste seznanjeni s svojimi velikimi možnostmi, da v življenju uspete!

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Finančne težave in nihanja vas bodo doletele v prvih dveh dneh tedna, medtem ko boste situacijo na sredini tedna z lahkoto obvladali. Na ljubezenskem področju pričakujte nekaj partnerjeve hladnosti in odrezavosti.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

V tem tednu vas čaka veliko nepričakovanih stvari, na katere boste težje vplivali. Zato je pomembno, da se situacijam že od samega začetka prilagajate. Nikar pa na noben način ne izsiljujte ali zahtevajte partnerjeve pozornosti.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

Določenim stvarem, ljudem in načinu razmišljanja se boste morali odreči in premakniti v bolj smiselne smeri. Na ljubezenskem področju bosta z partnerjem težave pustila za seboj in rešila. Denarno pa bo teden precej turbolenten zato preudarno ravnajte z denarjem.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Preutrujeni boste, da bi sedaj delovali v smeri svojih sanj. Zato je počitek, še posebej mentalni počitek zelo potreben in dobrodošel. Na sredini tedna do vikenda boste na mrtvi točki z razmišljanjem, nezmožni videti jasno sliko. Stabilnost vas čaka na ljubezenskem področju.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Tisto, kar vam bo delovalo kot izguba, je v resnici začetek novega poglavja v vašem življenju. Samskim se bo nasmehnila sreča in jih čaka zveza, morda z že poznano simpatijo. Vezanim se bo odnos utrdil in prestopil na višjo raven ter doživeli boste najvišje zadovoljstvo.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Znašli se boste v ciklu preobrazbe, ki ga boste z lahkoto opravili! Možna so tudi potovanja, še posebej na začetku tedna. Samske lahko čaka avanture, medtem, ko boste vezani izkusili vso partnerjevo ljubezen, zvestobo in naklonjenost.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Konfliktom in sporom se na začetku tedna ne boste mogli izogniti. Bodite pozorni, da boste iskreni z drugimi ne glede na situacijo. Iskali boste odgovore na svoja vprašanja, a ti zaenkrat ostajajo še skriti. Za vikend si privoščite druženje z domačimi ali prijatelji.

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 000

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Poleg brezplačnih nasvetov vam je na voljo tudi osebno vedeževanje po garantirano najnižji ceni.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri