Tedenski horoskop – 18.05.2020 – 24.05.2020.

By Rok 11 mesecev ago

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

V tem tednu boste morali za napredek v bodoče pustiti preteklost za seboj. Že na začetku tedna boste ugotovili, da pri določenih situacijah, delu ali odnosih ne najdete več smisla. Preporod, na katerem se boste znašli na sredini tedna vam bo prinesel veliko spremembo, ki jo boste sprva doživljali kot negativno. Na koncu tedna pa si boste postavili nove cilje in morda spremenili tok svojega življenja.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Na začetku tedna se bodo stvari dogajale hitro in same od sebe. Tisto, kar vam je nekoč predstavljalo oviro bo izgubil svoj pomen. Na finančnem področju boste na sredini tedna ocenjevali svoj vloženi trud v določene zadeve in pomembno je tudi, da si vzamete nekaj časa zase. Na ljubezenskem področju se vam morda vrača oseba iz preteklosti ali pa se bo zgodila višja raven zaobljube v odnosu.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

V tem tednu boste razmišljali o svojih dosežkih. Če začenjate nov projekt, je dobro, da še v zvezi s tem malce počakate. V samem začetku tedna boste usvojili lekcijo vzponov in padcev. Marsikateri odnos pa vam bo v tem tednu uganka. Bodite pozorni na zdravje, še posebej na svoje srce in uničujoče vzorce v odnosih. Ta teden vam ne bo prinesel odgovorov, ki jih tako obupno iščete.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Na začetku tedna se boste soočili z razočaranjem, najverjetneje na ljubezenskem področju, a vedite, da so vam poti še zmeraj odprte. Nemiru in nervozi se na sredini tedna ne boste mogli izogniti, a izvedeli boste pomembno novico, ki bo vašo situacijo vsaj malo olajšala. Če delate na projektu ali morate opraviti kakšen izpit, je petek vključno z vikendom časovno še kako primeren za tovrstne podvige.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Finančne težave na začetku tedna se bodo nadaljevale vse dokler ne boste spremenili svojih prepričanj o denarju. Lahko pa si obetate vračilo dolgov. Na sredini tedna bodite pozorni sami pri sebi na vzorec “strahu pred izgubo” kajti takšno razmišljanje privlači temu primerne izkušnje. Samskim ljubezen ne bo naklonjena, vezani pa se boste soočili z nekaj pomembnimi dejstvi – urediti bo treba tudi komunikacijo.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Ne boste prepričani, če ste na pravi poti in dogajanja na začetku tedna bodo to le še podkrepila. Vedite, da se vam priložnosti bodo ponujale, le opaziti jih boste morali. V drugi polovici tedna pa boste rešili težavno situacijo, kar se lahko navezuje na katero koli področje, ki vas trenutno bremeni. Verjeti morate v svoj uspeh in zapustiti okoliščine ali odnose, ki vam ne prinašajo veselja in radosti.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

V tem tednu se vam bo posvetilo, kako rešiti nastali položaj. Morali boste slediti klicu svoje duše in se držati poti, ki ste jo mukoma našli, saj se boste znašli na pravi poti. Novi začetki so v tem tednu neizbežni in to vam bo zaneslo na novo, vznemirljivo pustolovščino v vašem življenju. Nikar pa brezglavo ne hitite v situacije, katerih niste prej vsaj malo preverili!

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

V svoj način razmišljanja boste morali vnesti malo pozitive. Na začetku tedna se nakazuje dobra in pozitivna osnova za vaše želje in projekte. Na sredini tedna pa se boste morali za uspeh na marsikaterem področju žrtvovati ali pa na situacijo pogledati z drugega zornega kota. Za časa vikenda boste precej nostalgično razpoloženi, lahko celo se zgodi, da boste obnovili pomemben odnos iz preteklosti.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Vsekakor ste preveč obremenjeni ali pa se na začetku tedna nekaterim odgovornostim enostavno ne boste mogli izogniti. Mučeniška vloga v tem primeru ni rešitev. Na sredini tedna si lahko obetate zdravo spolnost, srečo v ljubezni in dobro fizično zdravje. Za vikend pa si vzemite čas in se posvetite projektom ali hobijem, ki vam resnično veliko pomenijo. Toliko še imate za raziskovati in za odkriti.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Ta teden boste morali osvojiti lekcijo, da nekaterih bitk ne morete biti in v njih primerno zmagati. Pomembno je, da si še posebej pri težavnih odnosih (ki bodo ta teden kar precej prisotni) vzamete čas zase in se umaknete. V drugi polovici tedna pa se boste nekaj iz tega naučili in dobili potrebno samozavest in prepričanost vase za vnaprej.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Soočiti se boste morali s svojimi strahovi, saj preveč razmišljate o nepomembnih stvareh in preveč o preteklosti in prihodnosti – živeti morate v sedanjem trenutku. Na sredini tedna boste uredili pravne zadeve in tudi sprave v odnosih niso nobena izjema. Za čas vikenda pa vas čaka velik uspeh in uresničena želja – v ljubezenskih odnosih se boste počutili ljubljene in vse vam bo teklo po načrtih.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Ta teden vam bo zelo naklonjen na ljubezenskem področju! Če ste samski, boste kaj hitro vstopili v zvezo, obstoječi odnosi pa se bodo poglobili. Lahko tudi podpišete pomembno pogodbo na službenem področju na začetku tedna, v drugi polovici tedna pa boste morali poiskati nasvet osebe, ki objektivno gleda na stvari. Nekateri boste vseeno imeli občutek, da se partner, družina ali prijatelji oddaljujejo od vas.

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri