Tedenski horoskop – 20.04.2020 – 26.04.2020

By Rok 6 mesecev ago

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Ostale brezplačne in uporabne nasvete ojvavljam na svojem FACEBOOK, INSTAGRAM in YOUTUBE profilu. V kolikor imate vprašanja in želite naročiti osebno svetovanje, lahko to storite z zakupom minut po garantitano najnižji ceni. Za ogled ponudbe KLIKNI TUKAJ

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Na začetku tedna boste morali krepiti svojo moč, ki naj ne bo odvisna od zunanjih okoliščin. Na finančnem področju bodite radodarni, saj boste tako prejeli lastni občutek potrditve, ki ga iščete. Vseeno, pa na splošno na vseh področjih in vaših načrtih zanje glejte na dolgoročen dobrobit.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Precej čustveni boste na začetku tedna, lastnih intuitivnih občutkov pa prav tako ne boste mogli zanikati. Na sredini tedna je velika možnost, da se vam uresniči želja na finančnem področju. Ljubezensko področje bo za časa vikenda potekalo brez sprememb, našli pa boste notranji mir.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Razum vam bo morda meglil vaše intuitivne občutke, sploh če boste sprejemali težko odločitev. Sedaj je čas, da se iz težavnih okoliščin izvijete s pomočjo intuicije. Na ljubezenskem področju boste na sredini tedna naleteli na partnerjevo hladnost. Za vikend se vam bodo odpirale nove priložnosti.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Vse se bo zelo hitro odvijalo in marsikateri boste lahko svoje ideje spravili v prakso. Varujte se le pretirane navezanosti na bilo kaj, kajti to zna prinesti neuspeh na sredini tedna. Konec tedna vam prinaša nov pogled na stvari, pa tudi napredek pri vaših ciljih.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Bodite vztrajni pri postavljanju mej v odnosih. Če se počutite izkoriščene, prav lahko da je temu tako. Ravnovesje in mir v življenju boste našli na sredini tedna, a ne vztrajajte trmasto v preživetih okoliščinah. Na finančnem področju bodite varčni in premislite vsak nakup.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Če se počutite ujete v odnosih je pomembno, da nekaj spremenite. Nikar se ne ukvarjajte preveč z svojimi mislimi, ki so negativne. Osredotočite se na pozitivno. Pozitivna sprememba na področju partnerstva prihaja na sredini tedna oziroma v drugi polovici in lahko za koga pomeni celo resno zvezo.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Novi začetki so nekaj neizbežnega in prav to se bo v tem tednu dogajalo vam. Staro bo umiralo, da bo lahko nastopilo novo. Nikar ne hitite v to spremembo in ne poskušajte izsiliti dogodkov ali ljudi. Vse se dogaja ob svojem času. Možna so kratkotrajna razočaranja v ljubezni.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

Če boste želeli v življenju premik na bolje in hitre rezultate v tem tednu in na sploh, boste morali narediti spremembo najprej pri sebi. In sicer spremembo pri načinu razmišljanja. Predvsem pa bodite to kar resnično ste. Tako boste največ dobrega pritegnili v svoje življenje. Na področju partnerstva vas čaka srečna zveza.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Pred vami so velike in pozitivne spremembe! Na področju vašega življenjskega poslanstva vas čaka preboj in pomembno je, da nekaj odgovorov na vaša vprašanja poiščete tudi v duhovnosti kar za vas Strelce ne bo težko. Rešili se boste starih blokad in zakorakali v novo življenje.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Varujte se opravljivosti, prepirov in lažnih prijateljev. Tudi sami se v prepire ne zapletajte, ker zadnja beseda ne bo vaša pa čeprav imate prav. Pomembno je, da se v življenju prizemljite in si postavite praktične in uresničljive cilje, da boste dobili motivacijo za večje.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Druge osebe in ljudje v vaši bližini bodo imeli še kako pomemben vpliv na vaše življenje v tem tednu. Avtoriteto bo težko vzpostaviti in tudi sami se je boste težko držali in jo upoštevali. To bo malo manj čustven teden, kjer znate od svojega partnerja prejeti manj čustveno bližine kot je zanj običajno.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Napetost boste čutili v zraku že na začetku tedna in pomembno je, da se umaknete nekam v tihi prostor, kjer se boste lahko sprostili. Možni so prepiri z starši ali z partnerjem. Vsekakor pa vas čaka novo poglavje v življenju, kjer boste morali odločno nastopiti in si drzniti več!

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri