Tedenski horoskop – 24.02.2020 – 01.03.2020

By Rok 8 mesecev ago

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Zgodaj v tednu se pripravite na velik uspeh, ki ga boste lahko občutili na področju financ in kariere. Na sredini tedna bodite previdni z denarjem, sploh, če komu kaj dolgujete. Na ljubezenskem področju lahko za časa vikenda pričakujete razočaranje, a kaj kmalu bo spet vse dobro in boste lahko upali na preostale možnosti.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Na začetku tedna se odkrito soočite s svojimi težavami in se obveznostim ne izogibajte, kajti kaj kmalu vas znajo dohiteti. Ne glede na vse igrajte pošteno igro, če ne, boste zabredli v težave. Odprite se vsemu dobremu na sredini tedna in ustvarjajte obilje. Za vikend vas lahko čaka izdaja bližnjega, zato previdno z zaupanjem.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Skozi celoten teden boste čutili velike spremembe, ki pa za vse ne bodo ravno prijetne. V prvih dneh tedna vas zna presenetiti preobrat, ki vas bo želel nekaj naučiti. Vaš star sistem prepričanj se bo zrušil. Na sredini tedna in do vikenda boste uspeli narediti pozitivno spremembo na ljubezenskem področju, na katero že kar nekaj časa čakate.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Prizemljitev na začetku tedna in praktični načrti vam bodo prav prišli. Pomembno je, da začnete početi tisto, sploh poklicno, kar vas resnično veseli. Na sredini tedna se boste znašli v samoizpraševanju in tudi družba vam ne bo toliko ustrezala. Boste raje sami. Na koncu tedna se kažejo lepi časi v ljubezni, za samske tudi nova zveza.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Obveznostim do torka kar ne bo konec in vi se boste počutili preobremenjene zato je pomembno, da najdete sprostitev. Ljubezen vas bo obiskala na sredini tedna in zaužili boste mnogo lepih trenutkov. Celo tisti, ki mate občutek, da zveza ne pelje nikamor, se vam bo pokazalo novo upanje. Za vikend si vzemite čas za proslavo nad svojimi dosežki.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Upanje se bo pokazalo že ob vstopu v teden in ta teden vam je za ljubezenske zadeve pisan na kožo! Lahko da boste vstopili v novo zvezo, obnovili zaobljubo ali pa se poročili. Bodite pogumni pri ostalih težavah, kajti vaša ljubljena oseba vam bo stala ob strani in vlivala pogum. Čas je, da poiščete zadovoljstvo v življenju!

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Uspeli boste na področjih, kjer želite le, če boste dovolj potrpežljivi in se sprijaznili s preteklimi izgubami. Teden v ljubezni tako samskim kot vezanim ni najbolj naklonjen. S poslušanjem vaše intuicije pa boste rešili marsikatero težavo in konec koncev uspeli tudi na poslovnem področju.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

Pravo pot boste našli le, če boste sledili klicu znotraj sebe, spremenili prepričanja in si upali začeti znova! Na sredini tedna se bodo stvari dogajale kar same od sebe in marsikatera težka situacija se bo začela premikati v pozitivno smer. Za vikend lahko pričakujete tekmovalnost, napeto ozračje in morda tudi prepire. A nikar ne merite moči z drugimi.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

S trmo ne boste prišli nikamor – sploh pa ne, če se boste zgodaj v tednu in seveda na sploh preveč ukvarjali sami s seboj in nepomembnimi zadevami. Tekom sredine tedna je videti, da je dobro, da poiščete zaupnika, sploh glede ljubezenskih zadev. Za vikend pa vas čaka preporod, nov začetek, kar se lahko veže na vsa področja vašega življenja. Prihaja novo poglavje.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Nova poslovna priložnost vam bo omogočila napredovanje ali povišanje plače. Lahko prejmete tudi darilo v višji vrednosti. Poiščite pa do konca tedna ravnovesje, ter notranji mir, kar se bo kasneje izkazalo tudi na praktični ravni v vašem življenju. Spoštujte svoja čustva in naj vas ne bo jih strah priznati samim sebi in drugim.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Pripravite dodatno zalogo svoje moči, kajti pred vami je čustveno naporen teden. Na samem začetku boste čutili srčno bolečino, povezano s preteklostjo in morda s sedanjim razmerjem. Pomembno je, da se poglobite vas, kajti tam boste našli odgovore. Da pa ne bo vse tako “črno”, vam pa vesolje oziroma usoda pripravlja pozitivno presenečenje na finančnem področju za konec tedna.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Posvetite se duhovni plati življenja, kar vam kot Ribam po horoskopu ne bo najtežje. Tam boste našli vse rešitve za sedanje težave in tiste, ki prihajajo. Teden je lahko turbolenten, a ko boste prestali prvo polovico, boste našli pot naprej in predvsem ugledali bistvo vsega dogajanja. Na obzorju je tudi potovanja, a z določenim namenom.

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri