Vedeževalska etika

By Rok 2 leta ago
Home  /  etika  /  Vedeževalska etika

Kakor vsi zdravniki in na splošno posamezniki, ki so za svoj poklic izbrali delo s človekom, imamo tudi vedeževalci svojo etiko, ki je precej podobna zgoraj našteti.

Kako opredeliti pravega vedeževalca, s tem je tako, tukaj nekega pravila ni. Ampak, vsak, ki se spoštljivo ukvarja z vedeževanjem, se mora vseeno držati določenih pravil, ki jih narekuje etika sama.

Opažam, da je vse več vedeževalcev, posebej starejših žensk, pripadnic romskega rodu, ki napoveduje neizbežne travmatične dogodke ali celo smrti – tema, ki jo bomo na kratko obravnavali malo pozneje. Tega nisem slišal prvič, zagotovo pa tudi kateri od vas ne. Nič nimam proti nobenemu, saj se sam ukvarjam z vsem spoštovanjem z vedeževanjem, ampak kakor vse stvari na svetu, ima tudi vedeževanje svoje meje.

Etika, ki jo imamo vedeževalci in na splošno duhovno področje, se razlikuje po naših prepričanj, od gurujev in duhovnih učiteljev, mislim pa, da bom predstavil nekaj zagotovo osnovnih smernic, katerih se morate prav tako držati vi, ki se poklicno ukvarjate z vedeževanjem ali pa je to le vaša sprostitev in vaš konjiček.


1. NIKOLI NE NAPOVEDUJEMO SMRTI, HUDE BOLEZNI IN NA SPLOŠNO DOGODKOV, KI BI SPRAŠEVALCA OBREMENILI V TOLIKŠNI MERI, DA BI NA KAKRŠENKOLI NAČIN POSLABŠALI NJEGOVO SEDANJE STANJE.
2. NIKOLI SE NA STRANKAH MATERIALNO NE OKORIŠČAMO, NITI ZA NAŠE NAPREDOVANJE
3. OD VPRAŠANJA SE PRIMERNO ODDALJIMO IN PRECENIMO POLOŽENE KARTE NATO JIH INTERPRETIRAMO.
4. STROGO LOČIMO SLUŽBENO IN ZASEBNO ŽIVLJENJE
5. ODNOS S STRANKI NAM MORA BITI BISTVENEGA POMENA IN TEKOM VEDEŽEVANJA POSTAVIMO NJENE/NJEGOVE POTREBE NA PRVO MESTO
6. VEDEŽEVANJE SE NIKOLI NE SME ZAKLJUČITI V NEGATIVNEM TONU – ZMERAJ MORAMO POISKATI REŠITEV, DA SPRAŠEVALCU OSVETLIMO POLOŽAJ

Kar se tiče napovedovanja datuma smrti ali srečnih številk, morate vedeti, da to je stvar, ki si je noben ne vedeževalec ne sme dovoliti napovedovati, ker to je zadeva, ki se zgodi naravno in je mi nimamo pod nadzorom. Poleg tega pa lahko z gotovostjo povem, da je verjetnost pomote pri tovrstnih vprašanjih zelo velika.

Upam, da ste izvedeli kaj novega in zanimivega o našem, vedeževalskem delu.
Vaš vedeževalec Rok.

 

Categories:
  etika, Tarot, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri