Vedeževanje: Časovno določanje dogodkov

By Rok 2 leta ago
Home  /  Tarot  /  Vedeževanje: Časovno določanje dogodkov

ČASOVNO DOLOČANJE DOGODKOV S TAROT KARTAMI IN OSTALIMI VEDEŽEVALSKIMI TEHNIKAMI

Seveda vas po vsej verjetnosti ne preseneča, da nemalokrat dobim vprašanje pri vedeževanju s strani stranke, kdaj naj bi se nekaj zgodilo. Razlogov za takšno vprašanje je vsekakor več – eden izmed njih je, da želimo biti pripravljeni in hkrati vedeti, da se nekaj na določeni točki bo zgodilo in da ne čakamo zaman. Sam, najraje časovne dogodke v prihodnosti najraje določan s pomočjo svojega kristalnega nihala iz Roževca, seveda pa obstaja ogromno različnih načinov, pri katerih smo lahko bolj ali manj uspešni. Sam sem tekom svoje prakse (vsaj z mojega stališča) opazil, da je časovno določanje z nihalo na nek način še najbolj točno in priročno.

ČASOVNO DOLOČANJE Z NIHALOM:

Zdaj vam bom predstavil tehniko, kako časovno določati z nihalom, ki sem se je naučil in ki jo redno uporabljam. Najprej se pripravimo, se odločimo za kakšno časovno obdobje želimo vprašati, vzamemo v roke naše nihalo in seveda vprašamo. Recimo, da smo vprašali »ali bo Marta dobila službo čez tri mesece« in recimo, da je nihalo odgovorilo z odgovorom »da«.

Kadar tekom časovnega določanja z nihalom že pri prvem vprašanju (v našem zgornjem primeru trije meseci) dobimo pritrdilni odgovor, na daljši rok ne gremo. Zatem vprašamo npr. »ali bo Marta dobila službo že čez dva meseca« in dobimo odgovor »da«. Zatem povprašamo še po enem mesecu in dobimo odgovor »ne«. Torej, v našem primeru, Marta dobi službo čez dva meseca.

ČASOVNO DOLOČANJE S TAROT KARTAMI:

Načinov, kako časovno določati s Tarot kartami je veliko. Kadar se na primer pojavi veliko kart iz določenega seta male arkane, lahko to nakazuje, kdaj se bo neka stvar zgodila. Zato bom v nadaljevanju podal razpredelnico, da si boste lažje pomagali.

BARVA PRI TAROTU               LETNI ČAS               ČASOVNA ENOTA
Palice                                            Pomlad                       Dnevi
Kelihi                                            Poletje                        Tedni
Meči                                              Jesen                          Meseci
Novci                                            Zima                            Leta

Pri Tarotu, pa prav tako lahko določamo, kdaj se bo nekaj zgodilo s pomočjo astroloških povezav in vidikov. Upam, da sem vam s pomočjo tega članka odprl novo znanje ter pri vas vzbudil zanimanje za Tarot karte in nihalo.

Vedeževalec Rok

Categories:
  Tarot, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri