Vilinski simboli

By Rok 3 leta ago
Home  /  Angelske karte  /  Vilinski simboli

KAJ SO VILINSKI SIMBOLI?

Vilinske simbole lahko opredelimo kot ključe energij, ki v sebi skrivajo neverjetno moč delovanja. Naš namen in pozitivna spoštljiva naravnanost sta tisti, ki vilinske simbole aktivirata in tako se sproži njihovo delovanje. Vilinski simboli nas naredijo bolj zavestne, bolj ustvarjalne in bolj budne. Povrnejo nam stik z našo notranjo močjo in vero v magijo vsakdanjega življenja.

Vrnejo nam izgubljeno upanje in nas spremenijo v kreativne ljudi svoje usode. Uporabo vilinskih simbolov je moč zaslediti že pri starodavnih civilizacijah, kot so keltski svečeniki in druidi, ponovno pa so bili iz vzporednih svetov prinešeni na slovenska tla pred desetletjem. Iz tega lahko sklepamo, da prav gotovo to ni nobeno naključje, saj Slovenija leži na najbogatejšem evropskem energijskem kanalu, ki se razprostira vse od Islandije do Krete.

Izkušnje so pokazale, da kdor uporablja vilinske simbole, svoj svet za vselej spremeni na bolje. Niso zgolj prikupne risbice, temveč dekoracija z magično močjo delovanja. Zanimivo pa je, da v njihovo moč niti ni treba verjeti – če si dovolimo osebno izkušnjo, se odpremo presenetljivim posledicam.

VILINSKI SIMBOL 1

UPORABA VILINSKIH SIMBOLOV

Vilinske simbole je moč uporabiti le v pozitivne namene, saj se ob negativnem namenu ne bi aktivirali. Lahko ga spravite v žep, denarnico, nosimo okoli vratu ali ga položimo zvečer pod blazino. Ko zaspimo, je namreč veliko telesnih funkcij izključenih in telo je bolj dovzetno za pretok energij. Vedno, kadar vilinska bitja prosimo za pomoč preko vilinskega amuleta, moramo vljudno prositi in se potem tudi zahvaliti, ne glede na občutek glede rezultatov. Lahko pa vilinski amulet večkrat ljubeče vzamemo v roke in v mislih prosimo za njegovo pomoč.

VILINSKI SIMBOL 2

MEDITACIJA Z VILINSKIMI SIMBOLI

Tudi v meditacijski tehniki, ki nas obnavlja, revitalizira, harmonizira in na zdrav način prebuja speče zmožnosti na povsem naraven način, je njihova uporaba še kako dobrodošla. Z energijami, ki jih ponazarjajo vilinski simboli, se skozi posebno vilinsko meditacijo z njimi povezujemo. Izberimo miren prostor, kjer nas vplivi zunanjega sveta ne bodo motili, sedemo in se sprostimo.

Pri tem zapremo oči, umirimo dihanje, izdihujemo napetosti in vdihujemo mir. V mislih si predstavljajmo posamezen simbol, ki ga želimo vnesti v svoje življenje. Če si simbola ne moremo jasno predstavljati, ga lahko shranimo v žepu ali dlaneh, če pa ga nimamo pri sebi, si ga lahko tudi narišemo.

Predstavljajmo si, kako njegova energija pronica vse naše celice, in popolnoma prežame naše misli. Ob pričetku in ob koncu meditacije, v mislih trikrat ponovimo ime vilinskega simbola – vilinsko mantro. Počasi odpremo oči in polni novega elana, se spustimo v vrtinec novih trenutkov našega življenja.

Vedeževalec Rok

Categories:
  Angelske karte, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri