Zaščita pred negativnimi vplivi iz okolja

By Rok 2 leta ago
Home  /  Zaščita  /  Zaščita pred negativnimi vplivi iz okolja

Razlogov, zakaj se odločimo za zaščito pred raznimi negativnimi vplivov je veliko. Tudi, če ni vaša vsakodnevna praksa zdraviteljstvo, vedeževanje ali kar koli s teh duhovnih sfer, je priporočljivo, da ste tako ali drugače zaščiteni.

Na splošno velja, da lahko vsi (tudi tisti, ki niste preveč občutljivi na energije), absorbiramo energijo iz okolja – od drugih ljudi, prostorov,… Da o zlih namerah ne govorimo. Ampak seveda, to še ni razlog za kakršen koli preplah, saj misli osnovane na strahu, se odražajo s tem posledičnimi izkušnjami. Vendar, morate vedeti in ponavljam, ni razloga za strah, kajti, če bomo gojili pozitivne misli, katerih je na splošno že višja frekvenca, bomo tako ustvarjali pozitivne izkušnje in izničili ali nevtralizirali negativne.

Torej, da gremo nazaj k naši današnji temi. Zakaj se zaščititi? Predvsem je še vedno najpogostejši razlog za to, da se ne počutimo več dobro, smo neprizemljeni ali prestrašeni in lahko te občutke zamenjamo za naše – čeprav smo jih vsrkali od drugih ljudi. Če smo še posebej občutljivi na energije, je dobro, da smo stalno zaščiteni s kristalom, amuletom ali pa zgolj z vizualizacijo. O teh načinih zaščite bomo spregovorili sedaj.

KAKO SE ZAŠČITITI?

Načinov, kako se zaščititi je veliko, najprej bom povedal, kaj uporabljam sam. Sam nosim okoli vratu obesek Šri Jantra, ki ima zaščitne lastnosti. Včasih pa tudi kristal (Dimni kremen, Obsidian, Črni turmalin). Uporabljam pa tudi vizualizacijo in prosim angele, da jo okrepijo in to vse skupaj preprosto vizualiziram. To so tudi tehnike, ki jih bom predstavil danes.

ZAŠČITA S KRISTALOM:

Raznoliko kraljestvo kristalov ponuja veliko poldragih kamnov, ki imajo zaščitne lastnosti, med njimi so:

  • Kamena strela
  • Dimni kremen (Čadavec)
  • Oniks
  • Obsidian
  • Črni turmalin
  • Hematit

Skratka, vsi črni kristali… Med njimi so tudi seveda izjeme, kakor kamena strela in njene različice – dimni kremen. Kristal moramo najprej očistiti, lahko ga nosimo kot ročni kamen (surov ali poliran), kot obesek, zapestnico, učinek bo pri vsem enak!

ZAŠČITA Z VIZUALIZACIJO:

To je najpreprostejša in brezplačna tehnika, katere se lahko lotite vsi. Preprosto vizualizirajte, da ste v belem obroču – mehurju, skozi katerega ne prodre nič, samo energija ljubezni. Predstavljajte si, kako se ta obroč veča in debeli, zraven pa še prosite nadangela Mihaela ali Boga, naj to zaščito ojača. To je najboljše, da naredite zjutraj in utrjujete tekom dneva, kadar koli se vam zdi to potrebno.

ZAŠČITA Z RAZLIČNIMI AMULETI IN SIMBOLI:

Veliko je amuletov in simbolov, s katerimi se lahko zaščitimo. Sam, kakor sem že omenil uporabljam Šri Jantro. Nekateri bodo uporabili Atlantidski prstan, spet drugi Pentagram ali pa boste amulet izdelali kar sami. Lahko tudi uporabite vilinski amulet za zaščito, krščanski križ bo tudi dobro služil svojem namenu, ali pa runski amulet za zaščito.

Katerega izbrati?

Kot ste sami videli, načinov je veliko, sami pa se boste odločili, katerega boste izbrali. Na splošno, kakor pri vseh teh stvareh velja je to, da moramo izbirati po občutku in intuiciji, je pa zmotno prepričanje, da nas nekaj “bolj zaščiti, drugo manj”… Vse enako dobro služi svojemu namenu.

 

Category:
  Zaščita
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri