Zdravilne karte in knjiga Nadangela Rafaela

By Rok 2 leta ago
Home  /  Angelske karte  /  Zdravilne karte in knjiga Nadangela Rafaela

Nazadnje sem predstavil moč in karte nadangela Mihaela, ki je nadangel zaščitnik, desna roka Stvarnika in v podrobnosti pozna življenjski namen vsakega posameznika. Tokrat, si bomo pa ogledali čudovito moč nadangela Rafaela, ki je nadangel zdravilec in njegovo ime pomeni »Bog zdravi«.

Nadangel Rafael je že mnogim pomagal s svojim čudežnim zdravljenjem in s svojo čudovito močjo – vključno z mano! Vse, kar morate storiti je, da ga prosite in verjamete v njegovo moč, saj s tem odprete kanal, preko katerega vas zdravi vendar o tem malo kasneje. Njegova barva je smaragdno zelena in kadar je nekdo bolan, si jo lahko predstavljamo okoli njega, ali posebnega organa v njegovem telesu in zdravljenje se takoj začne, saj nam pri tem seveda pomaga Nadangel Rafael, ki pa moramo pred tem za pomoč tudi prositi.

Tako kot velja pri vseh prošnjah, namenjenih nadangelom, tudi tukaj ni treba, da ste striktno verni, prav tako ni pomembno, kateri veroizpovedi pripadate, dovolj je, da samo v mislih, na glas ali napišete na list papirja (izberite tehniko, ki vam najbolj ustreza, vse so pa povsem enako učinkovite) »nadangel Rafael, prosim, pomagaj mi pri (opišite situacijo)« Na koncu se pa zahvalite in se počutite kot, da ste pomoč že prejeli, saj jo bo to okrepilo.

Angeli, nadangeli in Bog se ne morejo vmešati v našo svobodno voljo, zato je ključnega pomena, da jih prosimo in vedno nam bodo pomagali. Nikoli pa jim ne smemo narekovati postopka, kako naj nam pomagajo, saj božje načrt vedno deluje v naše najvišje dobro in v zelo veliki večini primerov nam nameni še boljše stvari in čudeže kot si lahko sploh predstavljamo.

Za več zgodb o čudežih zdravljenja nadangela Rafaela preberite knjigo Čudeži zdravljenja nadangela Rafaela – Doreen Virtue, kjer boste tudi sami prejeli navdih in ugotovili, da z njegovo pomočjo obstaja rešitev prav za vse vaše težave.

nadangel-rafael-karte

ZDRAVILNE KARTE NADANGELA RAFAELA:

Ko sem bral knjigo nadangela Rafaela, sem tudi sam prejel precej močan občutek, naj kupim tudi karte nadangela Rafaela in vsekakor, ni mi žal! Te karte, ki jih je zasnovala Doreen Virtue štejejo 44 kart v kompletu s čudovitimi ilustracijami tega mogočnega nadangela, prošnje, ki jih lahko uporabljamo za zdravje sebe ali drugih napisane prav na karti.

Te karte bi zelo priporočal tudi zdravilcem, sploh tistim, ki delajo z angelsko sfero, saj je zelo dober predlog, da pred začeto zdravilno terapijo za svojo stranko – pacienta izvlečejo eno karto, ki bo služila kot temelj nadaljnji terapiji.
Te karte so namenjene vprašanjem o našem zdravju. Imam že veliko kompletov kart od Doreen Virtue, ki se navezujejo prav na posebno temo – karte Življenjski namen, Ljubezenski angeli, Past Life Oracle Cards (karte prejšnjega življenja) in sedaj sem v svojo zbirko dodal še karte zdravljenja in zdravja – karte nadangela Rafaela, ki prinašajo veliko pozitivne energije v mojo zbirko tovrstnih kart.

Upam, da ste bili z mojo predstavitvijo zadovoljni in da ste izvedeli kaj novega in zanimivega.

Vedeževalec Rok

Categories:
  Angelske karte, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri