Horoskop za leto 2019 za vsa znamenja

By Rok 3 leta ago
horoskop 2019

Le kaj vam tarot karte obetajo za leto 2019 na vseh področjih vašega življenja?

 

Za osebno napoved sem dosegljiv na 090 30 13, preko sms-a s ključno besedo Vizija na 6060 ali preko zakupa minut v spletni trgovini.

 

Horoskop za leto 2019

 


OVEN

V letu 2019 se boste Ovni in Ovnice učili lekcije “postaviti se zase” v kolikor vam to do sedaj ni še uspelo. Čas bo tudi za nove načrte in soočali se boste z podzavestnimi strahovi iz preteklosti. Obzorja se vam bodo začela odpirati. Na ljubezenskem področju boste naleteli skozi leto na nekaj težav ne sprejemanja s strani vašega izbranca, mnogi pa boste mnenja, da vam je potem takem samota že usojena. Na precej nenavaden način boste pristopili k vašemu partnerskemu življenju. Finančno in karierno področje bo zelo dinamično, morali pa boste vsekakor sprejeti nekaj odločitev v svoje dobro in začeti nadzorovati svoje življenje – kar vam bo zelo dobro uspevalo, saj boste ves čas imeli tudi dobro motivacijo, veliko pozitivne energije in zagona. Na zdravstvenem področju se bo stanje zagotovo izboljšalo, pozorni pa bodite na reproduktivne organe. Morate zaživeti in biti tisto, kar resnično ste, potemtakem se boste tudi posledično boljše počutili.


BIK

Mnoge ženske predstavnice se boste v tem letu počutile, kot da ne morete najti pravega partnerja zase. Leto je lahko turbolentno in napeto, vsekakor pa bo nekaj neharmoničnih sprememb. Pomembno je, da poiščete varnost – a našli ga boste v umiku od slabih stvari. Morda morate na ljubezenskem področju uravnovesiti energijo prejemanja, saj se vam bo lahko dozdevalo, da precej malo prejmete kolikor vložite v vaše odnose. Možno je tudi, da bi bilo dobro rešiti odnos z očetom, da se rešite teh blokad. Na finančnem področju ne bo ravno najlažje, večkrat se boste vrteli v začaranem krogu in konec koncev prišli do istih zaključkov. Bodite pozorni na svoje psihično zdravje in v trenutkih krize poiščite terapevta ali modro osebo za pogovor, da vam pomaga prebroditi krize, ker bo s tem veliko lažje.


DVOJČKA

To je za vas leto velikih in pozitivnih sprememb! To se bo najbolj odražalo ravno na ljubezenskem področju, kjer boste našli osebo, s katero se boste lahko ustalili in gradili zadovoljujoč in trajen ter iskren odnos. Vaša naloga je, da na zadeve pogledate z drugega zornega kota in ugotovili boste, da vse le ni tako črno, kakor morda izgleda na prvi pogled. Na področji financ in kariere boste uspeli postaviti meje in z lastnim trudom doseči nekaj več, morate pa strogo ločiti privatno in službeno življenje. Na področju zdravja morate bolj poslušati sebe in svoje telo, predvsem pa ne tlačiti čustev. Leto bo za vas zelo čustveno, le ohranite zdravo razdaljo med razumom in čustvi.


RAK

Tudi vi boste našli novo in bolj izpolnjujočo pot v vašem življenju. To je leto novosti in pravi čas je, da še posebej na ljubezenskem področju tvegate, postavite svoje sanje na prvo mesto in storite nekaj, kar ste že od nekdaj želeli. Leto bo prineslo tako pozitivne kot negativne spremembe, ampak bo blagodejnih sprememb več. Le ne omejujte svoje ustvarjalnosti, ko pride do praktičnega reševanja težav. Služba bo potekala, kakor ste si zamislili, znate pa imeti nekaj težav s šefom, ki vas morda preveč obremenjuje ali pa z nekom na vodstvenem položaju. Pri zdravju boste uspešno rešili težave, ampak zna biti psihično kar malce naporno leto.


LEV

Vsi Levi in Levinje boste uspeli maksimalno izkoristiti svoj potencial v letu 2019! V ljubezni prihaja višja stopnja zaobljube kot je na primer zaroka ali poroka. Partner vas zagotovo ne bo pustil ravnodušne. Ostali, ki ste pa samski, pa boste spoznali pravo ljubezen, o kateri že dolgo sanjate. Če ste samozaposleni ali se nameravate kakor koli samozaposliti, vam je leto 2019 še kako naklonjeni, še posebej v mesecu marcu/aprilu, juliju/avgustu in novembru/decembru. Tudi ostali, ki pa imate redno službo boste nad svojimi rezultati naravnost vzhičeni. Zdravje bo stabilno kot še nikoli, za kar boste črpali navdih iz popolnega ljubezenskega in družinskega življenja.


DEVICA

Vaše ljubezensko življenje se bo v letu 2019 v marsikaterem pogledu spremenilo – seveda na bolje. Našli boste zvestega partnerja, ki vam bo prinesel še kako potrebno vznemirjenje. Na področju ostalih odnosov pa lahko imate nekaj težav, zato se ne trudite zaman, če trud že dolgo ali pa nekaj časa ne bo obrodil posebnih sadov. Položaj Marsa pri karieri vam obeta nekaj borbenosti, ampak zmaga na koncu leta na tem področju bo v večini primerov vaša. Pri zdravju bodite pozorni na hrbet, izogibajte se opravljanju in spletkam, ker vas ljudje lahko tudi energijsko preveč dušijo. Ne prenašajte tujih bremen in bodite samozavestni.


TEHTNICA

V ljubezni boste izkusili nekaj grenkih občutkov zavračanja s strani partnerja in vprašali se boste, če je to prava smer za vas. Bodite pozorni na ostale priložnosti na ljubezenskem področju, ki se vam bodo ponujale. Tudi na finančnem področju boste soočeni z možnosti izbire, ampak najverjetneje boste izbrali najbolj neobičajno za vas. Je pa to leto velikih korakov na tem področju. Pri zdravju bodite pozorni na rodila in reproduktivne organe, mnoge izmed vas pa čaka naraščaj. Leto bo na splošno stabilno, le kakor prave Tehtnice boste morali sprejemati skozi vse leto odločitve, kam pelje vaše življenje.


ŠKORPIJON

Kadar pride čas za zvezo, skozi vse leto poslušajte svoje notranje občutke in intuicijo. Znašli se boste v svetu nasprotij in morda celo v ljubezenskem trikotniku. Nikar ne precenite svojih tekmecev! Na finančnem področju boste mnogi našli svoje poslanstvo in morda zamenjali službo – v smislu tistega, kar najraje počnete in morda to že veste in čutite, da je blizu. Odkrito se soočite z zdravstvenimi problemi, saj se iz preteklega leta znajo ponoviti v letu 2019. Nikakor pa ne gre za kaj pretirano hudega. Znebite se dvomov, postavite meje in začnite živeti svoje življenje tako, kot ste si že od nekdaj želeli! Komunikacija skozi vse leto je bistvenega pomena.


STRELEC

To je za vas leto velikih sprememb prav na vseh področjih. Ker Strelci spadate v deveto hišo – hišo višje izobrazbe, duhovnosti in potovanj, bo tudi v letu 2019 pestro prav na vseh teh področjih! Na ljubezenskem področju boste morali narediti spremembe in predvsem spremeniti svoj način razmišljanja. Najti boste morali brezpogojno ljubezen v drugih, predvsem pa v vas samih. Na finančnem področju pričakujte nepričakovano, kajti vsekakor bo pestro in vi boste preizkušali precej nenavadne stvari za vas pod vplivom karte Urana. Pazite tudi na vaše psihično stanje in se obrnite v primeru težav po pomoč k svetovalcu, zdravilcu ali psihoterapevtu, če začutite to potrebo. Nikar ne odlašajte.


KOZOROG

Kakor vsako novo leto prinaša tudi nove začetke že nasploh, se to odraža tudi v vaših letnih kartah. V vaše življenje zna ponovno vstopiti stara ljubezen iz davnih časov in se boste z njo oziroma njim ponovno združili. Ostale pa karte svarijo pred naivnostjo na ljubezenskem področju. Nekateri boste v tem letu dobili še dodatno službo in morda obvladovali prav dve, vsekakor pa bo na področju samega denarja veliko vzponov in padcev. Bodite pozorni na vašo glavo pri zdravju, morda na kakšne glavobole in poskušajte poiskati alternativno pomoč za njih. Boste pa doživeli v 2019 popoln preporod na splošnem področju, nekateri se boste preselili.


VODNAR

To leto vam prinaša veliko potencialov, tudi vaše duhovno in praktično zavedanje bo naraščalo z vsakim trenutkom bolj. V ljubezni boste našli srečo, verjetno čisto novega partnerja, tisti, ki ste pa že dlje časa v zvezi pa lahko prestopite na višjo zaobljubo kot je zaroka in poroka. Na finančnem področju se ne zapletajte v težke zgodbe, skozi leto je prisotnih nekaj razočaranj, nikakor stvari ne jemljite preveč osebno in jim ne dovolite, da načenjajo vašo osebno energijo. Pri zdravju vas čaka prerojenje in svežina in tudi skozi vse leto bo zdravje še kako stabilno. Bodite pozorni na priložnosti, ki se vam ponujajo in ne izpustite nobene, za katero mislite, da je prava za vas!


RIBI

Soočiti se boste morali v tem letu s temno stranjo ljubezni v vašem življenju. Prav možnost obstaja, da boste izstopili iz nezdravih odnosov, v katerih se počutite prisiljeni. Spoštuje svoje in partnerjeve meje. Premagati boste pa morali določen strah na področju odnosov. Na finančnem področju boste dosegali velike napredke, dvomili pa boste, če je to prava smer za vas – če vam prinaša veselje, kakor na začetku. Zdravljenje, ki se bo odvijalo v vas vse leto (predvsem čustveno, starih ran iz preteklosti) boste opažali, da se tudi vaše fizično in psihično stanje na splošno zelo izboljšujte. Ne bodite prestrogi do sebe, vsekakor pa postavite skozi vse leto svoje potrebe na prvo mesto.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri