Mesečni horoskop – April 2019

By Rok 3 leta ago

Mesečni Horoskop


OVEN

Na začetku meseca se boste znašli na razpotju in boste tehtali med dobrim in slabim, težko boste tudi sprejemali odločitve. Ker je mesec april delno mesec Ovna je prav, da izkoristite čas, da poskrite zase, svoje zdravje, možna so tudi potovanja v tujino. Na ljubezenskem področju se povežite s svojimi otroki, v kolikor jih pa nimate pa karta simbolizira nov začetek. Prav je, da si dovolite čutiti veselje in nahranite otroka v sebi. Bodite spontani, prilagodljivi in avanturistični. Možen je tudi naraščaj. Veselje je tisti prevodnik, preko katerega boste dosegali svoje cilje – ostajajte pa v sedanjem trenutku! To ni čas za večje spremembe, kajti vaši načrti se ne bi dobro oprijeli stvarnosti. Počakajte na boljši trenutek, kajti za vse obstaja primeren čas, pozornost pa tokrat preusmerite nase – na samoraziskovanje vaše duše.


BIK

Za vas je v tem mesecu pomembno, da uporabite svojo bikovsko potrpežljivost in imate vero v prihodnje dogodke in prihodnost na sploh. Soočali se boste morda z umikom ostalih ali pa vas bo kdo tekom meseca pustil na cedilu. Možni so tudi spori. A glede tega se ne obremenjujte preveč, kajti obdržite le lekcije in nauke na svoji poti. Vsaka oseba, ki vam stopi na pot je zagotovo vaš velik učitelj in odsev vaše osebnosti. Večino, kar si boste zadali, vam bo v tem mesecu tudi uspevalo, dobivali pa boste tudi potrditve s strani drugih, zanašajte pa se nase. Na ljubezenskem področju deluje božansko načrtovanje časa in prav je, da ste potrpežljivi z drugimi, kajti vaš čas za manifestacijo zveze še ni prišel. Na pot vam bo stopila duša dvojčica ali sorodna duša. Vaša usmeritev za mesec april pa je, da morate zaupati prav vsemu, kar se zgodi, kajti vaša sreča je odsev vaše stopnje zaupanja v življenje!


DVOJČKA

Na področju ljubezni je prav, da razvijete mero ljubezni do sebe in prekinete negativne miselne vzorce, ki ste jih dobili s strani vaše družine še morda v ranem otroštvu. Če vidite, da so določeni odnosi strupeni, postavite potemtakem zdrave meje. Veliko boste v aprilu premišljevali, vaša samozavest pa bo ob izkušnjah tudi naraščala. Prav je, da poslušate svojo intuicijo in poglabljate vašo modrost. Vedite, da vaše misli ustvarjajo vašo resničnost in preden se spustite v določeno situacijo, nanjo raje poglejte z več različnih zornih kotov. Za pomoč in mnenje lahko tudi vprašate izkušenega – objektivnega svetovalca ali modro osebo. Vedite, da so zunanje izkušnje odsev vašega notranjega stanja in da imate še kako velik vpliv na dogajanje in dojemanje stvari okoli sebe. Na poslovnem področju boste potrebovali taktiko.


RAK

Skozi celoten mesec april boste izkušali uspeh za uspehom! Stvari in odnosi, ki so zastali na mrtvi točki, se bodo premaknili dalje, vi boste okrevali po težkih preizkušnjah in prišla bo zora novega dne. Pred vami so velike in srečne spremembe, ki vam bodo dokazale, da je vaša sreča vaša pravica, ki vam je že bila dana ob rojstvu – zato vedno delujte v skladu s tem. Na področju financ lahko pričakujete izboljšanje, sreča pa bo tudi z iskanjem službe za vas. Na področju odnosov je prav, da svoji simpatiji ali obstoječem partnerju izkažete ljubezen in naredite korak v smeri svojih sanj. Vse ostalo bo dejansko samo sledilo. Opustite strah pred novostmi in dopustite pozitivni energiji, da pride do vas!


LEV

V mesecu aprilu se vsi Levi in Levinje raje osredotočite na posel kakor na ljubezen. Čeprav sta ta dva vidika zelo povezana, je pomembno, da ta mesec delujete v skladu s tem. Vzemite si tudi čas zase, da zacelite stare rane in predvsem da odpustite, kajti prihaja naraven čas za to. To je tisto, kar boste skozi ta mesec najbolj potrebovali. Pomembno je tudi, da na sredini meseca opustite toksična obnašanja in videli boste, kako se vam priložnosti druga za drugo odpirajo, tudi na službenem in denarnem področju. Čeprav se boste morali marsičemu ta mesec odrekati je pomembno, da v težkih trenutkih kljub svojem morebitnem ponosu poiščete pomoč.


DEVICA

Mesec bo precej pester in ni vam potrebno nikamor hiteti! V začetku meseca bodite potrpežljivi s svojim napredkom, predvsem pa uskladite nasprotja v sebi. Kaj je tisto, kar vas po vašem mnenju ovira? Stvari se bodo razjasnile skozi celoten mesec in ljubezen vam je še posebej naklonjena. Vedite pa, da se vse ne more zgoditi v trenutku. Vaše intimno življenje bo precej strastno kar vam bo dalo tudi dodaten občutek vrednosti in samospoštovanja. V drugi polovici meseca se vam tudi izboljša zdravje, ki sta ga do nedavnega zanemarjali ali postavili na stranski tir. Pomembno je, da se soočite s strahovi. Stremite k svojemu najvišjemu dobremu in ne boste mogli zgrešiti!


TEHTNICA

Osredotočajte se na tisto, kar želite v vašem življenju, da raste. V ljubezni boste reševali stare odnose, katere ste morda prekinili in so vam vzeli veselje v življenju. Te stvari boste morali razrešiti, da se boste lahko premaknili dalje. Nikar pa proti koncu meseca v ljubezni ne izgubite svoje strasti do življenja samega. Prva dva tedna v mesecu aprilu bosta kar pestra in kljub trdem delu se vam zna dozdevati, da stojite na mestu. Pomoč ne vpletene osebe, ki jasno vidi situacijo je dobrodošla, nikar pa se ne izogibajte družbi, saj vas bo ta napolnila z poživljajočo pozitivno energijo, ki vam bo dala motivacijo za naprej.


ŠKORPIJON

Ljubezen vam bo v tem mesecu zelo naklonjena ampak boste morali usmeriti prava čustva k pravi osebi za najboljši uspeh. V vaše življenje lahko vstopi nova oseba na ljubezenskem področju, ki bo vsekakor zamajala tla pod nogami in v vas vzbudila veliko zanimanje. Doživeti želite obilje v odnosu in za vas je pomembno, da sami to tudi dajete partnerju, v kolikor ga imate. Na finančnem področju bo potekalo brez napetosti in slabo obdobje se počasi zaključuje. Vse morebitne težave na področju bližnjih odnosov vzemite kot lekcije in da ne boste nazadovali na svoji poti, ne ponavljajte starih miselnih vzorcev.


STRELEC

Kaj kmalu boste doživeli veselje in potrditev s strani drugih. Če imate družino ali otroke, znajo ti odnosi zaradi njihove trme malce trpeti, ampak pomembno je, da obdržite pokončno držo, nahranite otroka v sebi in postavite zdrave meje. V ljubezni se vam vrata odpirajo in celoten mesec bo zelo blagodejen na tem področju! Je pa tudi bistveno, da na ostalih področjih kot je finančno sprejemate prave odločitve. Vaše želje se bodo proti koncu meseca uresničile, ali pa se vam bodo vsaj odprle poti naprej. Delujte v smeri svojih sanj, ko začutite, da je čas pravi, kajti čas je da izrazite sebe in tisto, kar si v življenju želite.


KOZOROG

Ko se boste tekom meseca prepustili, da se situacije odvijajo po naravni poti, boste videli, da vam bo končni izid pri zdravju in financah po željah mnogo bližje. Težave se znajo pojaviti v ljubezni, saj boste podvomili, če je oseba, s katero ste v zvezi, prava za vas. S tistimi, ki ste v sporu je dobro, da proti koncu meseca poiščete kompromis, učili se boste pa lekcije potrpežljivosti prav na vseh področjih. Znajo se pojaviti tudi kakšna potovanja celo v dvoje in ta čas izkoristite maksimalno, da se v vas prebudi nova, mlada speča energija. Poiščite notranji mir v sebi in tudi vse okoliščine se bodo preoblikovale v pozitivne situacije.


VODNAR

Že na začetku meseca se boste znašli pred izbiro na splošnem področju, ki pa bo služilo kot osnova za vsa ostala dejanja. Poskrbite, da boste tudi delovali v skladu z mislimi in ne samo mislili. To bo teden druženja in navezovanja stikov z drugimi. Prijateljstva se bodo obnovila in samski znate spoznati določeno osebo, ki bo v vas vzbudila čustva in zanimanje. Tisti, ki ste se pa znašli v težavni zvezi pa vedite, da oba s partnerjem potrebujeta malce predaha ali pomoč – eden od vaju se je preveč nezdravo navezal na drugega in poustvarja dramo. Na finančnem področju se vidijo dosežki in pa tudi pri urejanju doma v katerem koli smislu. Vedite, da v tem mesecu aprilu je usoda odvisna od vas in kaj boste napisali v svojo knjigo doživetij je vaša osebna izbira.


RIBI

Najprej ljubite sebe – to je osnova za nadaljnji uspeh, ki se ne navezuje samo na področje medsebojnih odnosov. Vsako čustvo in dejanje drugih vzemite kot nekaj, kar vam bo pomagalo na vaši poti in nikakor ne dopustite, da to preveč vpliva na vas in vas zmede. Na področju odnosov se znajo pojaviti težave, še posebej družinskih. Nekje na sredini meseca boste soočeni z resnico o položaju in prav je, da naredite, kakor ste nameravali – sedaj je čas, da tudi vi pridete na vrsto. V sebi pa vzdržujte samozavest in ne krivite nobenih zunanjih okoliščin za vaše počutje in vaše morebitne neuspehe. Tako boste na svet gledali skozi druge oči in vam bo mnogo lažje!


Categories:
  Mesečna napoved - Tarot, Taroskop - Mesečni horoskop, Tarot, Tarot karte, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri