Mesečni horoskop – April 2021

By Rok 11 mesecev ago

Mesečni Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Zavedati se boste morali svoje moči.

Na začetku meseca boste občutili svojo veliko moč, ki bo okrepljena z že danimi spretnostmi in sredstvi. Čutili boste močno željo, da se poženete na nova področja in pričnete uresničevati svoje potenciale. Na sredini meseca se lahko soočite z nekaj finančnimi težavami, nekako pa se nakazuje, da vam bodo po finančni poti do ljudi v tem trenutku poti zaprte. Konec meseca prinaša izziv pomembne odločitve, pred katero vas bo postavilo življenje samo. Bodite pravični in nepristranski – poiščite ravnovesje med nasprotji.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Prihajajo velike spremembe.

Prisluhnite svojemu notranjemu glasu in se na začetku meseca umaknite v svet tišine. Tako boste najbolj izkoristili te trenutke, bodite pa tudi pozorni na svoje sanje, saj bodo razkrivale pomembna sporoča. Na sredini meseca vas čaka velika ter pozitivna spremembe – enostavno se boste znašli ob pravem času in na pravem mestu. Sedaj se bo sreča obrnila vam v prid, še posebej na finančnem in kariernem področju. Na koncu meseca lahko občutite malo nestrpnosti in tudi v komunikaciji znajo nastopiti težave. Sporočajte svojo resnico.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Pričnite se ceniti.

Lekcija za vas v tem mesecu je, da prepoznate igre uma in si zavestno ne dovolite občutiti neupravičenih slabih občutkov. Ko boste dvignili samozavest, boste svoje težave ugledali v povsem drugi luči. Prva polovica meseca je kot nalašč, da se soočite s svojimi strahove. Zna se zgoditi na ljubezenskem področju, da se bo partner umikal od vas, vendar takrat si postavite vprašanje, zakaj se to dogaja. Druga polovica meseca bo prinesla veliko potrditev vašim vodstvenim sposobnostim in vaši samozavesti!

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Odkrili boste druge ravni življenja.

Že na začetku meseca vas bo vaša duša klicala in usmerjala na pot duhovnosti in tradicije. Pomembno je, da razširite svojo zavest o drugi, bolj subtilni ravni življenja. Na sredini meseca je bolje čakati kakor delovati – iz razloga, ker se nahajate v obdobju nesigurnosti in tukaj ne smete situacije ocenjevati na prvi pogled. Poslušajte svojo intuicijo. Konec meseca vam prinaša pozitivno spremembo pri odnosih, natančneje na področju intime, kjer vam bo vaš partner dal vedeti, da ste kar koli skrbeli po nepotrebnem.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Pred vami je čudovito obdobje.

V prvi polovici meseca bo vsaj večina od vas zelo napredovala na ljubezenskem področju, kajti najbolj se bo samskim nasmehnila sreča – spoznate lahko sorodno dušo ali poglobite odnos. Spet za druge pa ta karta prinaša lekcijo pravih izbir. Lotili se boste urejanja svojega doma in to vam bo prineslo dodaten občutek zadovoljstva zato nikar ne odlašajte. Na koncu meseca se bodo rojevali novi projekti in marsikatera predstavnica nežnejšega spola si lahko obeta uspešno zanositev.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Uresničila se vam bo želja.

Prisluhnite tihemu šepetu svoje intuicije, ki vas bo nedvomno pravilno usmerjala na začetku meseca, ko boste morali izvesti velike korake ali projekte. Na sredini meseca boste krepili svojo notranjo moč in tudi vse zdravstvene težave se bodo pričele reševati. V zadnji tretjini meseca Aprila lahko pričakujete, da se bo situacija, ki vas najbolj skrbi pozitivno izšla klub vsem oviram, pa naj se to veže na ljubezensko, zdravstveno ali finančno področje. Svojo osebno vibracijo boste dvignili tako, da boste krepili občutek zadovoljstva.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Na finančnem področju vas čaka obilje.

Dogodki na začetku meseca vas bodo ponesli v finančno obilje, ki ste si ga definitivno prislužili in sedaj si boste lahko vzeli čas za počitek ter čas za uživanje v sadovih svojega dela. Na sredini meseca boste tako v ljubezni kot v službi enostavno blesteli – sodelavci in nadrejeni vam bodo izkazali spoštovanje in to, da cenijo vaše delo, vaš partner pa vas bo zasipal s pozornostjo. Na koncu meseca se lahko zgodi, da bo prišlo do potovanja v tujino in prav je, da si vzamete čas za dopust.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

Soočiti se boste morali z strahovi.

Začetek meseca izkoristite za uresničitev svojih načrtov, kajti sedaj prihaja pravi čas za to. Boste se nahajali v središču pozornosti in vse vam bo teklo kot po maslu! Boste pa tudi odkrili lepo resnico o vseh situacijah, ki so vas do sedaj bremenile. Na sredini meseca se zna zgoditi, da boste prejeli malce napeto in neprijetno novico, zato je pomembno, da med vami in drugimi postavite ter utrdite zdrave meje. Na koncu meseca je bolje, da se prepuščate življenju, kakor delujete, kajti vaši načrti se ne bi obnesli po pričakovanjih.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Znašli se boste v čustvenem viharju.

Malodušje in obup se vas bosta polotila v prvih dnevih meseca, a bodite pozorni, da ne boste zgrešili pomembne priložnosti. Na sredini meseca je pomembno, da nekaj časa posvetite svojemu partnerju, kajti lahko, da dobiva občutek, da mu ne nudite dovolj pozornosti. Odprite se mu in povejte, kar vam leži na duši. Na koncu meseca bo ključno vlogo za uspeh igrala vaša samozavest in samopodoba, sploh v bolj izzivalnem okolju, kjer boste skorajda morali pozabiti na to, da bi čustveno presojali situacijo. Umaknite se od ljudi, ki vam bodo še posebej na koncu meseca pili energijo!

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Posvetite se svojemu poslanstvu.

Ta mesec bo precej “zemeljske” – praktične narave in tudi od vas se bo pričakovali, da se posvetite svojemu poslanstvu in izpopolnjevanju svojih sposobnosti in talentov. Že kmalu na sredini meseca se bodo pokazali dobri rezultati vašega dela in to je vsekakor velika nagrada tako za vas kot za druge. V drugi polovici meseca oziroma proti koncu meseca je pomembno, da najdete ravnovesje, poravnate svoje dolgove in v odnose dajete toliko, kot pričakujete, da bi v odnos investirali tudi drugi.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Čaka vas finančno blagostanje.

Čeprav se morda že nekaj časa soočate z finančnimi težavami vedite, da se bo v tem tednu to spremenilo. Vaša težavna situacija, ki se lahko dotika tudi katerega drugega področja življenja, se bo začela izboljševati in premikati v pravo smer. Bodite praktični in realni pri svojih načrtih ter zaposlite se s hobijem ali sprehodi v naravo – nekaj kar bo za trenutek odvrnilo vašo pozornost od težav. Na koncu meseca bodite pozorni, da si boste zagotovili dovolj spanja ali počitka, da se ne boste preizčrpali v tem stresnem okolju.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Obveznostim ne boste mogli reči “ne”.

Četudi boste zaposleni s svojim hobijem, boste v delo tako zatopljeni, da boste morda pozabljali na vse drugo. Prizemljite se in preživite nekaj časa v naravi. Če pričakujete finančno izboljšanje so vam karte zelo naklonjene. Na praktičnem – vsakdanjem nivoju pa boste imeli enostavno toliko dela, katerega ne boste mogli zavrniti, a vseeno boste v večini teh dejavnostih močno uživali. Poskrbite za svoje telo in si ob pravem trenutku privoščite tudi zasluženo sprostitev. Odložite bremena drugih, da boste popolnoma razbremenjeni.

 

Categories:
  Mesečna napoved - Tarot, orakeljske karte, Taroskop - Mesečni horoskop, Tarot, Tarot karte, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri