Mesečni horoskop – Avgust 2019

By Rok 3 leta ago

Mesečni Horoskop


OVEN

Ne pustite, da vas napetost v tem mesecu prikrajša za lepe trenutke. Sprostite se in izogibajte konfliktom, čeprav znajo biti odnosi napeti. Na ljubezenskem področju lahko v avgustu pričakujete, da boste vi ali vaš partner drug drugega zanemarila zaradi službenih obveznosti ali projektov. Pri financah in karieri se bo sreča obrnila v vašo korist in doživeli boste uspeh ter pomembno prelomnico na tem področju. Dobra karma je na poti.


BIK

Obeta se vam pustolovščina, tako na splošnem kakor ljubezenskem področju. Igrivo pristopite k različnim projektom, avanturam in življenju samemu! Res ne bo nobenega razloga za skrb. Pomembno je, da v tem mesecu prevzamete nadzor nad svojim življenjem, nikar pa ne zavračajte pomoči drugih. Na službenem področju prisluhnite svojemu občutku – intuiciji skozi ves mesec, kajti njeno vodstvo vas lahko pripelje do boljših okoliščin in rešitev.


DVOJČKA

V mesecu avgustu je za vas pomembno, da se pričnete ukvarjate s tistim, ob čemur vam srce zaigra. Čas je, da se posvetite svojemu življenjskemu poslanstvu. Samskim se obeta prihod nove osebe v njihovo življenje ampak tudi vezani boste imeli precej sreče, kajti če je vaš odnos v težavah se zagotovo pojavi rešitev. Na finančnem področju boste prejeli ponudbo, morda za napredovanje. Vsekakor pa ne boste več želeli tako grobega delovnega okolja.


RAK

Hrepeneli boste po ljubezni in energiji točno določenega človeka ob vas. Če želite partnerja je še toliko bolj pomembno, da tudi delujete v tej smeri in pričnete delati na tem. V ljubezni in odnosih lahko pričakujete sproščeno vzdušje in naraven razplet dogodkov, ki bodo zagotovo v vaše dobro. Na denarnem področju pa se vam lahko kaže potovanje ali širjenje spektra vašega dela. Zagotovo bo pa mesec dosti bolj znosen in rešili se boste finančnih težav.


LEV

Samožrtvovanje bo potrebno za določeno mero uspeha. Vseeno pa na stvari poglejte z drugega zornega kota in pred vami se bo pojavila rešitev, ki se je najverjetneje že zavedate, a niste zbrali dovolj poguma. V ljubezni bodo še kako pomembni bližnji odnosi, tako samske kot vezane pa čaka resen premik na tem področju. Na področju vaše kariere se kaže nekaj težjih trenutkov in prav gotovo je, da se počutite nezadovoljne in ujete v svojem delu. Čas je, da se tega občutka znebite.


DEVICA

Sproščenost in občutek svobode boste v mesecu avgustu spet ponotranjili. Delujte v skladu s svojimi željami, osredotočite se na svoj cilj in po nepotrebnem ne spreminjajte smeri. Naredite prvi korak pri vaši simpatiji in zagotovo se vam obeta nekaj uspeha. Na finančnem področju in področju kariere se za vas v kartah kaže uspeh, a morali boste biti potrpežljivi, ukreniti nekaj pri svoji preobčutljivosti in sprejeti tudi odgovornost ter občutek krivde.


TEHTNICA

Novi začetki vas bodo presenetili na vaši poti in v vaše življenje zna vstopiti oseba iz preteklosti, s katero boste obnovili vašo prijateljsko vez. Konflikti, spori in porazi se za vas kažejo na ljubezenskem področju, zato sedaj ni pravi čas za hitre in drastične spremembe – raje pustite ustaljeni potek dogodkov. Nova služba prihaja za vas, mnogi izmed vas pa boste stopili na pot svojega sanjskega poklica.


ŠKORPIJON

Nikar se ne obremenjujte s svojimi težavami in drugimi ljudmi, kajti to zna biti za vas kar precej napet mesec. V ljubezenskih odnosih boste zaznali partnerjev strah, ki vama bo onemogočal dobro počutje, vsekakor pa vedite, da bo tudi to minilo. Na področju dela nujno potrebujete počitek, sploh če ste samozaposleni. Spoštujte svoj bioritem, da se izognete težavam z zdravjem in vašim psihofizičnim počutjem.


STRELEC

Popolnoma novo poglavje se odpira v vašem življenju in čutili boste vznemirjenje. Trenutku tveganja, da se podate v novo smer se nikakor ne boste mogli izogniti. Čaka vas čustveno obilje v ljubezni in vaš partner vam bo zagotovo dal občutek varnosti, ki ga iščete in potrebno podporo. Nezadovoljstvo se bo pojavilo na področju dela in službe in zna se vam pojaviti priložnost za izboljšanje. Potrpljenje je vaša mesečna lekcija.


KOZOROG

Šli boste čez spremembo, ki vam bo sprva prinesla nekaj občutka napetosti, vendar na koncu se bo na vseh področjih vašega življenja izkazala za pozitivno. V ljubezni se vam bo uresničila velika srčna želja ne glede na vaš stan, ženske predstavnice pa lahko pričakujete tudi porod oziroma naraščaj. Nikakor ne boste ušli prečudoviti priložnosti pri vaši karieri in tudi tukaj obstaja velika verjetnost za manifestacijo vaših srčnih želja.


VODNAR

Bodite previdni pri zaupanju drugim ljudem, še posebej zdaj, ko se boste v avgustu nahajali v težavnem obdobju. Tudi vaš partner zna pokazati prepirljivi obraz, kakršnega ne poznate in lahko nastopijo prepiri zaradi vsakdanjih stvari. V službi lahko imate težave z nadrejenimi in vašimi sodelavci a pomembno je, da strogo ločite poklicno in privatno življenje. Tako boste dobili občutek boljšega nadzora in položaj se kmalu popravi.


RIBI

Komunikacija bo bistvenega pomena, zavedati pa se morate tudi vseh svojih sposobnosti. Težave boste z lahko rešili, le na ljubezenskem področju bodite previdni, kajti kar nekaj razmerij se zna sporazumno končati, ker bosta z partnerjem ugotovila, da nista prava za skupaj. Če se vam ali pa se vam bo dogajala krivica na področju vaše kariere, lahko vsekakor na sredini meseca ali pozneje pričakujete harmonično rešitev.


Categories:
  Mesečna napoved - Tarot, Taroskop - Mesečni horoskop, Tarot, Tarot karte, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri