Mesečni horoskop – Julij 2019

By Rok 3 leta ago
Mesečni horoskop

Mesečni Horoskop


OVEN

Mesec Julij vam je na ljubezenskem področju še kako pisan na kožo! Možno je snidenje z vam ljubo osebo, začetek skupnega življenja s partnerjem ali poroka. Vsekakor boste pa imeli razlog za slavje. Na zdravstvenem področju bodite pozorni na to, da se ne boste preveč žrtvovali in razdajali za druge. Postavite sebe na prvo mesto. Kolo sreče se vrti v vašo korist na finančnem področju – čaka vas srečen preboj in nagrada za pretekli trud. Sedaj vstopate v bolj plodno obdobje, možno je tudi sodelovanje s tujino.


BIK

Na ljubezenskem področju se boste v mesecu Juliju soočali z tem, da v odnosih ne boste prejeli, kar iščete. Vaš partner se zna zapreti in odnos bo obstal na mrtvi točki. Poskrbite za vzajemnost v odnosu in stvari se lahko izboljšajo. Pri zdravstvenem področju znate naleteti na nekaj neprijetnih novic, vendar se ne kaže nič drastičnega. Poskrbite, da boste v gibanju. Finance in kariera bodo od vas zahtevale veliko energije in časa in zaradi tega zna ljubezensko področje trpeti.


DVOJČKA

Uspevali boste prav na vseh področjih v tem mesecu! Vaš čas v ljubezni prihaja in doživeli boste težko dosegljivo nagrado – srečo! Tudi ostali prijateljski in družinski odnosi vam bodo zelo naklonjeni. Na zdravstvenem področju se boste morali soočiti z odvisnostmi in nezdravim obnašanjem. Poskrbite za normalno mero vsega. Tisti, ki iščete službo in izboljšanje financ boste v tem mesecu to zagotovo tudi doživeli.


RAK

V ljubezni bodite potrpežljivi in težave premagujte z dobro voljo. Tako boste okrepili sam odnos in njegovo moč. Tudi na zdravstvenem področju in področju počutja se kažejo obetavne karte, ki bodo z vašim sodelovanjem pripeljale k izboljšanju. Na področju kariere se boste počutili ujete, ker morda vztrajate v poklicu, ki vas ne izpolnjuje. Vedite, da je izhod vedno na voljo in vi ga boste tudi ob primernem času našli!


LEV

Delovnim obveznostim se skozi mesec vsekakor ne boste mogli izogniti. Pomembno je, da nekaj časa namenite tudi svojim bližnjim. Prihaja tudi čas, ko se vaše zdravje bistveno izboljša, vseeno pa bodite pozorni na predel glave. V ljubezni boste prejeli novo priložnost za ohranitev odnosa in za medsebojni mir. Vsekakor pa boste v ljubezni zelo uživali tako samski kakor vezani. Še posebej za samske se kaže morebiten prihod nove osebe v življenje.


DEVICA

Vsesplošne napetosti se bodo v tem mesecu sprostile, kar boste najprej zaznali na področju odnosov in čustev. Z partnerjem sta zagotovo namenjena v isto smer, le še uskladiti se morata. Na zdravstvenem področju boste prejeli jasen preblisk, kako rešiti morebitne težave, na splošno se pa kaže stabilno zdravje. Ne vpletajte se čustveno v težave vaših sodelavcev ali službe – ločite poklicno in zasebno življenje in bremena bodo vsekakor izginila.


TEHTNICA

Materinstvo in začetek skupnega življenja s partnerjem sta pravi korak k vašim sanjam v tem mesecu. Mnogi ste pa naveličani rutinskega odnosa in bi želeli nekaj, kar bi vam prineslo več vznemirjenja. Vaša kondicija in psihično počutje se bosta izboljšala ob spremljajočem se optimizmu, ki ga gojite v sebi. Zeleno luč imajo tudi vaši karierni cilji, saj zdaj lahko uresničite čisto vse, kar ste si zadali. Le glejte, da vam priložnost ne uide!


ŠKORPIJON

Romantična zveza in preživljanje lepih trenutkov z vašim izbrancem/izbranko so ta mesec na vidiku. Ob združitvi z vašo boljšo polovico se boste počutili maksimalno dobro, kar vam bo dalo zagon za naprej. Otresite se skrbi in napetosti pri zdravju in bodite pozorni na predel zob in kosti. Na finančnem področju boste doživeli resnično blaginjo, naklonjena pa vam je tudi pomoč družinskih članov in dobrih prijateljev.


STRELEC

Naj se vam v ljubezni nikamor ne mudi v Juliju, kajti energije bodo že same po sebi precej divje. Lahko pričakujete avanturo, vsekakor pa vezani tudi svežino v obstoječem odnosu. Na zdravstvenem področju boste dočakali prva izboljšanja, bodite pa pozorni na predel glave. Življenjsko poslanstvo bo aktualna tema na področju kariere in financ. Končno boste našli delo in svoje “mesto pod soncem”. Pričakujete lahko velik uspeh.


KOZOROG

Na ljubezenskem področju boste imeli v juliju občutek, da vam v odnosu nekaj manjka. Nikar se ne osredotočajte preveč na prejemanje, da ne bi pozabili dajati. Sprejeti boste morali ključne odločitve na ljubezenskem področju. Zdravje bo skozi ves mesec zelo stabilno, le občutljivi boste na energije okoli sebe še posebej na odnose. Blaginja vam vsekakor ne bo ušla in lahko boste postavili dobre temelje ali pa zgradili nekaj trajnega na že obstoječih.


VODNAR

Vaša zveza se bo skozi celoten mesec še bolj utrdila in lahko tudi začnete snovati temelje za družino. Čas je, da naredite resen korak v ljubezni. Bodite natančni in poslušajte svojega partnerja. Pri zdravju se kaže praznovanje, ko bo konec težkega položaja, na splošno pa bo vaše zdravje zelo trdno. Poslušajte napotke svoje intuicije na področju financ in kariere, kajti s tem boste pridobili veliko modrost, ki vas bo pozneje zanesljivo vodila skozi življenje na vseh področjih.


RIBI

V ljubezni prihajate v obdobje, kjer bo mogoče skoraj vse! Vendar boste morali pri tem dejavno sodelovati. Priporočljivo pa je, da z nogami ostanete trdno na tleh, da pomirite težke situacije. Bolj kakor ljubezen sama vam bo v tem mesecu prioriteta denar. Srce in hrbtenica se izpostavljata v vaših kartah in pomembna je pokončna drža. Bodite pozorni na zdravje, težav ni potrebno pričakovati. Od dela boste preveč izčrpani in zadnji čas je, da začnete načrtovati dopust!


Categories:
  Mesečna napoved - Tarot, Taroskop - Mesečni horoskop, Tarot, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri