Mesečni horoskop – Junij 2019

By Rok 3 leta ago

Mesečni Horoskop


OVEN

Na področju ljubezni in odnosov se vam obetajo novi začetki in ideje, ki jih boste lahko uresničevali. Spreletela vas bo tudi kakšna zamisel, kako rešiti težaven odnos. Pri odnosih je pa najpomembnejša komunikacija in to, da ste iskreni s partnerjem. V življenja samskih Ovnov in Ovnic zna vstopiti nova oseba in se vam nasmejati sreča. Skozi večino meseca se boste na splošnem področju dobro počutili, je pa pomembno, da najdete zdravo ravnovesje in da ne greste v skrajnosti. Nekaj težav in zastojev lahko zagotovo pričakujete na finančnem področju, kjer bo težko sprejeti odločitev, a jo boste za svoje dobro tudi bili primorani.


BIK

Mesec junij vam prinaša kar nekaj pozitivnih sprememb tako na finančnem kakor na ljubezenskem področju. Lahko da boste imeli preveč energije in se boste zato težko osredinili in sprejemali odgovornosti. V ljubezni je na vidiku sicer izboljšanje, a tudi tega bo skoraj nemogoče doseči brez vsaj nekaj nesoglasij – težave pa pridejo, da jih na duhovni ravni premostimo. Vse, kar se vam bo čez mesec dogajalo, boste čutili da ima pomembno sporočilo za vas. Pri financah je pomembno, da se spravite v akcijo in začnete z navdušenostjo uresničevati svoje ideje – da naredite prvi korak v smeri svojih sanj in potem nadaljujete.


DVOJČKA

Junij je za vas mesec velikih in pozitivnih sprememb na osebnostnem in ljubezenskem področju. V ljubezni boste zbrali dovolj moči in poguma, da boste uspeli popraviti odnose, nad katerimi ste izgubili nadzor. Pomembno je, da se znate postaviti zase in sebe na prvo mesto, potem vas bo tudi partner. Na osebnostnem področju bo ves vaš potencial zažarel, če boste poslušali sebe in svoje notranje vodstvo. Prišli boste do težko dosegljive nagrade – sreče! Edino na področju dela in kariere se boste morali soočiti z nekaj zastoji in strahovi, lahko da s tem posledično tudi zaradi tega, ker boste na osebnostni ravni spremenili odnos do sebe in dvignili svojo vrednost. Zapomnite si, da so spremembe nekaj večnega in naravnega.


RAK

V tem mesecu boste morali na ljubezenskem področju s strani izzivov sprejeti pogoj svobode in prostega gibanja sebe in partnerja. V kolikor pa je odnos v težavah, se bodo le te rešile, še posebej, če so povezane z finančnim stanjem. Na osebnem področju se boste morali izogibati sporom in delovati pravično do vseh – tudi do sebe. Tudi vaše okoliščine se bodo na splošno pravično oblikovale. Če žrtvujete sebe zaradi svojega dela je čas, da s tem početjem prenehate, saj vam to črpa energijo. Poglejte na stvari z druge perspektive in tekom meseca junija boste zagotovo pod tem pogojem našli tudi rešitev za delo, kariero in denar.


LEV

V mesecu juniju boste zagotovo največ pozornosti posvečali gmotnim zadevam, razvoju svojih delovnih sposobnosti in tudi izobraževanja in šolanje nista izključena. Vsekakor je pomembno, da pri vseh odnosih poiščete povezavo in toplino, v ljubezni se pa bodo vaše zveze zagotovo utrdile in morali boste delovati skupaj, saj boste tako ojačali odnos. Ta mesec vam pa na področju osebne rasti prinaša tudi nekaj težav s samozavestjo, katero boste morali krepiti, se naučiti reči “ne” in postaviti v bran svojim prepričanjem. Občutek vas skozi mesec zagotovo v večji meri ne bo varal. Ne pozabite na pokončno držo pri težavah.


DEVICA

Na ljubezenskem področju boste v mesecu juniju rabili nekaj časa zase, da se ponovno posvetite sebi, imeli pa boste tudi podporo pri svojih projektih od ljubljene osebe. Nikar pa ne zanemarjajte dragih. Bodite na finančnem področju tudi pozorni pri podpisovanju kakršnih koli pogodb, saj lahko, da boste ogoljufani in bo nekdo z bližine vaše kariere preveč posegal v vaš osebni prostor. Stabilnost boste našli pri ostalih odnosih in ne samo ljubezenskih. Je pa tudi za vas bistvenega pomena, da sploh na področju denarja ne iščete bližnjic in prevzamete odgovornost za vsa svoja dejanja, tudi tista, ki vam niso všeč.


TEHTNICA

Napetost pri čustvih in odnosih bo posegala tudi na vašo osebno raven. Preobčutljivi boste za grobo delovno okolje v katerem se nahajate in pomembno je, da poslušate svojo dušo. Pri odnosih še posebej ljubezenskih je zelo pomembna komunikacija, ki vam čez mesec nekako ne bo ustrezala vendar kljub temu vedite, da si nihče ne želi prepira, zato tudi vi ne dajajte povoda zanj. Bodite pozorni na zdravje, ker kadar zbolimo, nam telo nekaj pomembnega sporoča. Ne zapletajte se v kakršne koli težave in raje počakajte, da slabo obdobje mine. Dovolite si biti ranljivi, kajti tam se skriva moč.


ŠKORPIJON

Mesec junij vam prinaša toliko čudovitih stvari, da se vam bo skoraj zvrtelo od navdušenja! V ljubezni boste doživeli srečen preboj in trajno srečo po morebitnem padcu, morate pa vedeti, da je življenje prav tako sestavljeno iz izzivov, zato vseeno ne tarnajte nad usodo. Pri osebnem področju boste našli notranji mir in pomirili vse konflikte v samemu sebi. Prava pot ni več daleč, zaenkrat pa ostanite v sedanjem trenutku. Na področju kariere naredite prvi korak, lahko se pa zgodi, da se vam bo ponujalo veliko priložnosti in boste težko izbirali. Zapomnite si modrost, da je izbira v vašem življenju le vaša!


STRELEC

V ljubezni boste v mesecu Juniju doživeli več sreče, kot ste mislili, da je mogoče. Odnosi bodo topli in pri skoraj vsakem vidiku vas bodo izpolnjevali. Kažejo se tudi novi, obetavni začetki – če bi se pa že pojavile težave, pa obdržite svoj “jaz” in pozitivne misli. Tudi na splošnem področju se vam bo ponudila nova priložnost, ki bo omogočila pretok čustev, ki so vam v preteklosti povzročali težave in se boste skoraj res sposobni premakniti naprej. Nekaj neprijetnosti lahko na področju dela izkusite samo pod pogojem, da ne boste poslušali sebe in svojega notranjega glasu, ki je vaš najboljši sodelavec.


KOZOROG

V ljubezni boste v mesecu juniju našli osebo, kateri boste lahko zaupali svoje težave, najverjetneje je pa to že vaš partner, s katerim se bo zaupanje okrepilo. Prav tako bodo imela v tem mesecu prednost resna čustva in vaša zveza bo zagotovo dobila pravo podobo. Samski pa lahko spoznate pravo osebo za vas, ki vam bo že skoraj od začetka naklonjena. Na osebnem področju boste iskali odgovore oziroma njihovo potrditev. Prav tako boste želeli preoblikovati svoje življenje v skladu s svojimi željami. Na finančne področju lahko pričakujete sicer pozitivne spremembe, ki pa vam bodo vseeno spodnesle tla pod nogami.


VODNAR

Pravi čas je, da v tem mesecu na ljubezenskem področju začnete morda razmišljati o naraščaju. Zelo pomembne pa bodo preproste oblike pozornosti, ki vam bodo pomenile veliko kot so partnerjeva naklonjenost, trdna in brezpogojna ljubezen. Ne zapletajte se pa v priložnostna razmerja. Na osebnem področju boste pridobili veliko energije in prav tako bodo do poudarka prišle vaše organizacijske sposobnosti. Tudi izpolnitev na področju dela in kariere je v tem mesecu zagotovo pri vas na vidiku, kajti izboljšali in osmislili boste svojo kariero z globljim pomenom vaše duše. Prilivi denarja so vam prav tako naklonjeni in uspeh sledi vašim idejam.


RIBI

Prva polovica meseca bo potekala umirjeno, je pa pomembno, da poiščete in poudarite svoje duhovne vrednote, ker tako vam bodo odgovori z vam bližjega sveta duhovnosti sami prihajali. Za samske se ne kažejo večje spremembe, tisti, ki pa ste v zvezi pa znate izkusiti nekaj partnerjeve nepoštenosti in izogibanja. Pri financah bodite pozorni, komu zaupate in poslušajte svoj notranji glas, ki ga nekateri zanemarjate. Na osebnem področju boste v smislu duhovnosti naredili velik napredek, ne pozabite pa ostati prizemljeni, da se ponovno napolnite z energijo!


Categories:
  Mesečna napoved - Tarot, orakeljske karte, Taroskop - Mesečni horoskop, Tarot, Tarot karte, Vedeževanje