Mesečni horoskop – Oktober 2020

By Rok 1 leto ago

Mesečni Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Odnosi se bodo izboljšali.

Morda boste na začetku meseca oktobra občutili nekaj napetosti v zraku. To se lahko nanaša na konflikte v odnosih, iz katerih se boste pa nujno morali nečesa naučiti. Tudi na službenem področju lahko nastopijo nesoglasja in prav gotovo vas bo vaš nasprotnik porazil. Če pa boste vi zmagali bo zmaga grenko sladka. Na sredini meseca bodite še posebej pozorni na odnose z pomembnimi ženskami v vašem življenju in marsikateri predstavnici nežnejšega spola se zna zgoditi, da bo nastopila zanositev. V zadnji tretjini meseca bo le končno nastopilo izboljšanje na področju ljubezni, še posebej za vezane. Samski lahko spoznate svojo sorodno dušo.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Raje mirujte, nikar ne načrtujte.

Mesec oktober vam bo naklonjen edino v prvem tednu, kjer znajo nastopiti spremembe za izboljšanje na finančnem področju. Verjetno boste morali narediti nekaj, kar vam bo dolgoročno koristilo, a na krajši rok bo imelo manj prijetne posledice. Na sredini meseca lahko pričakujete nepričakovano spremembo, ki bo razbila iluzije, zato je pomembno, da sedaj mirujete in ne delate večjih korakov, kajti le ti načrti ne bi obrodili sadov. Za konec meseca oziroma v zadnji tretjini se boste morali spopasti z odvisnostjo od odnosov ali pa katero drugo obliko odvisnosti. Nikar pa prijateljem in ljudem okoli vas slepo ne zaupajte, kajti kaže se velika možnost izdaje.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Vaše finančno stanje se bo izboljšalo.

Na začetku meseca boste prejeli denar, katerega vam dolgujejo. Če pa imate vi dolgove, jih je potrebno poravnati in dobili boste priložnost za to. Karte vam še posebej na sredini meseca obljubljajo uspeh za vse, kar je povezano z materialnim, fizičnim in vašo kariero zato je pomembno, da nadaljujete s svojimi načrti, nikar pa se preveč ne vežite na točno določen končni izid – pustite, da vse prinese čas in da se položaj razplete po naravni poti. Za konec meseca vam prihajajo naproti ideje, ki bodo osvežile vaš pogled na svet, mnogi izmed vas pa boste deležni prvih uspehov pri situaciji, kateri želite.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Pred vami je uspeh.

V prvi polovici meseca se bodo stvari hitro odvijale in za vas je pomembno, da nadzorujete položaj in sebe, da vam ta nadzor ne bo ušel iz rok. Lahko pričakujete hitro, pozitivno spremembo na finančnem področju, dedovanje in pomoč bližnjih. Nekaterim se pa ne bo izmuznilo tudi napredovanje in višja plača. V drugi polovici meseca boste praznovali svoje dosežke in v vašo družino zna vstopiti novi družinski član. Tudi poroke in zaroke niso izjema, vsekakor pa boste preživeli nekaj konkretnega časa z svojimi bližnjimi in mnogi se boste odšli tudi zabavati v družbo. Dovolite, da se zgodijo pozitivne spremembe!

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Premagali boste svoje strahove.

Čeprav boste na začetku meseca tekom določenih, novih stvari v vašem življenju občutili strah pred premikom naprej vedite, da je to le zato, ker ne vidite celotne in jasne slike. Ko boste zvedeli resnico o položaji vam bo marsikaj olajšano. Na sredini meseca se bodo porodile nove ideje, ki pa bodo seveda razumske narave in na poslovnem področju se vam obeta delo na daljavo preko računalnika ali telefona. Ko bo mesec šel proti koncu bodite še posebej pozorni na svoj notranji glas – svojo intuicijo, ki vam bo tudi prišepnila mnogo stvari, a za vsakega bo sporočila tega šepeta edinstveno.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Mesec bo napet.

Konflikti, prepiri in tekmovanja vse to vas na žalost čaka na začetku meseca oziroma v prvem tednu. Kako se boste odzvali, je povsem vaša svobodna odločitev, a karte vam svetujejo, da se nikar ne zapletajte v prepire, kateri nimajo konca. Na sredini meseca boste ugotovili, da morda premalo vlagate v svoje odnose, nekateri pa tudi od partnerja zahtevate preveč. Situacijo je mogoče urediti, če se bosta v drugem ali tretjem tednu meseca tudi pogovorila. V zadnji tretjini meseca bo na plan prišla vaša temna plat – ego  – nasprotje ljubezni, katerega boste morali obvladovati in kontrolirati.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Dogodki vam bodo enostavno pisani na kožo.

Pred vami so novi začetki in pozitivne spremembe! Sedaj boste uspešno zaključili težko obdobje in pustili težavno preteklost za seboj. Obdržite le vse lepo, predvsem pa dragocene lekcije in modrost, ki ste jo tekom tega popotovanja tudi pridobili. Na sredini tedna so možna potovanja, še posebej z letalom, na bolj vsakdanji ravni pa se bodo stvari začele premikati v pravo smer in prav tako tudi pozitivno zaključile. Za konec meseca bo ključ do uspeha pri sodelovanju z drugimi. Združite svoje moči in zagotovo bo končni izid to kar želite. Vsak član bo doprinesel nekaj edinstvenega pri projektu, na katerem skupaj delate.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

Sprejeti boste morali pravilno odločitev.

Na začetku meseca oziroma vse do sredine meseca vam bo življenje prinašalo odločitve in postavljalo pred dejstva, katerim ne boste mogli ubežati. Pomembno je, da se soočite z resnico, kajti le tako boste lahko pozneje sprejeli pravilno odločitev. Natančneje, na sredini meseca se lahko zgodi, da se bo v vašem življenju pojavil nov dejavnik v kateri koli obliki vi pa boste medtem še dodatno vznemirjeni. Na koncu meseca oziroma v zadnjih dneh lahko pričakujete pomembno priložnost na finančnem področju, kar je lahko nova služba. Karta lahko obljublja tudi zavezo na partnerskem področju, na vsakdanji ravni pa darilo v visoki vrednosti.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Obujali boste spomine na stare čase.

Mesec oktober bo za vse Strelce precej nostalgičen. Na začetku meseca oziroma v prvih tednih boste kovali nove načrte in poskušali uresničiti svoje vizije. Pomembno je, da pri tem poslušate svoj notranji glas in da morda za nasvet poprosite nekoga, kateremu lahko zaupate. Na sredini meseca lahko pričakujete partnerjevo naklonjenost v popolni celoti, če ste v zvezi. Če ste samski se vam tudi zna nasmejati sreča in v vaše življenje zna vstopiti nova oseba ali pa boste vstopili v zvezo s svojo simpatijo. Na koncu meseca boste še posebej obujali spomine na stare čase, kajti preteklost vas bo dohitevala. Na vašo veliko srečo, pa bodo to zelo lepi in srečni spomini. Če morate s kom kaj rešiti iz preteklosti, je zadnja tretjina meseca še kako primerna za to.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Doživeli boste nepopisno srečo v ljubezni.

Vsem Kozorogom in Kozoroginjam bo sreča v ljubezni še posebej naklonjena. Še posebej ženske predstavnice boste ugotovile, da je ob vas pravi moški, če pa ste moškega spola, pa morate predstavljati svoji partnerki vse želene lastnosti – kot so občutek varnosti in zaščite. Na sredini meseca vas čaka to, na kar ste upali – velika izpolnjenost v ljubezni. Odkrili boste, da se je bilo vredno boriti! Nikar pa zaradi tega uspeha pozneje ne padite v malodušje in ne spreglejte še drugih priložnosti, ki vam jih bo življenje in usoda prav tako pošiljalo na drugih področjih.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Morali boste biti potrpežljivi.

Nemir in nepotrpežljivost vam bosta na začetku tedna oziroma v prvem tednu povzročala nekaj sitnosti, a pomembno je, da se zavedate teh vzorcev in jih poskušate zavestno preoblikovati. Na sredini meseca boste morali svoje želje in prioritete postaviti na prvo mesto in delovati v skladu s seboj. V drugi polovici meseca in vse od konca boste reševali težave iz preteklosti. Če so te težave čustvene narave, je še kako pomembno, da te rane zacelite. Uberite igriv in preprost pristop, ki bo skoraj zagotovo zadevo vsaj malo, če ne skoraj v celoti tudi olajšal.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Delati boste morali na svojih ciljih.

Uspeh, na katerega čakate se bo izrazil že v prvem tednu in to je lahko diploma, uspešno opravljeni izpiti, uspešen začetek posla ali rojstvo novega družinskega člana. Na ljubezenskem področju pa boste vsi, tudi če niste vezani potrebovali nekaj miru in tišine, da globoko razmislite. Če ste ravno prišli iz zveze je pomembno, da si vzamete čas za potrebno okrevanje. V zadnji tretjini meseca bo življenje od vas želelo, da zavestno delate na svojih ciljih in svojemu hobiju, še posebej, če ga želite spremeniti v poklic posvetite nekaj konkretnega časa. Mnogi izmed vas pa boste zaradi službenih obveznosti na koncu meseca zelo zaposleni.

Categories:
  Mesečna napoved - Tarot, Taroskop - Mesečni horoskop, Tarot, Tarot karte, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri