Mesečni horoskop – September 2020

By Rok 2 leta ago

Mesečni Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Prihaja velika, pozitivna sprememba.

V tem mesecu boste Ovni in Ovnice predvsem v prvi tretjini meseca veliko razmišljali o svojih čustvih in se morda čustveno preveč vpletali v situacije. Dobro je, da v teh časih poiščete nasvet modre osebe ali pa se posvetujete z vašo lastno zakladnico védenja. Na polovici meseca se lahko zgodi, da bodo nastopile finančne težave, zato bodite preudarni z denarjem in pametno razpolagajte s svojimi sredstvi. Ko bo pa mesec september šel proti koncu, pa boste vedno bolj čutili, da je čas, da naredite veliko pozitivno spremembo, skočite in tvegate. Bolj, kot boste zaupali dogodkom okoli sebe, boljši izid lahko pričakujete!

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Našli boste pravo pot iz težav.

Čeprav se bo mesec začel »grenko« predvsem na čustvenem področju, boste pozneje vse te ovire premagali. Morda je čas, da se soočite še z svojimi ranami iz otroštva – še posebej, če ste otrok ločenih staršev in pustite preteklost za seboj. Na sredini meseca vas čaka velik finančni vzpon in morda je prišel čas, da pričnete samostojno poklicno pot oziroma se samozaposlite. Za marsikaterega izmed vas pa prihaja čas upokojitve, kjer boste nedvomno uživali v sadovih svojega preteklega dela. Na koncu meseca boste začutili klic, da se morate podati dalje na svoji poti in se držati prave poti, ki ste jo mukoma našli.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Prihaja čas samo raziskovanja.

V prvi polovici meseca boste čutili veliko potrebo, da bi se poglobili vase in našle odgovore, ki jih v »zunanjem« svetu ne najdete. Bolj kot boste delali na sebi, razmišljali trezno in sprejemali dejstva, lepše se bo vse skupaj tudi odvijalo. V drugi polovici meseca pa prihaja za vas vse čas, ko boste tudi zunanje zablesteli in večini stvari, na katerem koli področju si želite bo sledil velik uspeh. Marsikdo izmed vas bo nedvomno našel tudi svoje življenjsko poslanstvo, naj vas pa ne skrbi, če vsi odgovori, po katerih hrepenite ne pridejo takoj. Za vas v tem mesecu velja slogan »da se boste znašli ob pravem času, na pravem mestu in s pravimi ljudmi«.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Uresničile se vam bodo želje.

Mesec september vam bo nedvomno na vseh področjih zelo pisan na kožo in že na samem začetku boste opažali uspehe na vaši poti. Določeno obdobje, ki se je srečno sicer končalo na začetku meseca puščate za seboj, sedaj pa greste k novim uspehom naproti! Na sredini meseca boste morali v svoje cilje in želje usmeriti ves svoj trud in trdno voljo, kajti na koncu bodo nagrade še večje! V zadnji tretjini meseca se vam pa obeta uresničitev želja – lahko na ljubezenskem ali kariernem področju, vsi brez izjeme pa boste doživeli veliko zadovoljstvo in izpolnitev.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Prihaja vaš čas.

Na začetku meseca septembra bo morda najboljše, da se posvetite dolgoročnim ciljem in načrtom in nadaljnji izobrazbi. Posvetujte se tudi s strokovnjakom na tem področju, katero vas v tem trenutku bremeni ali ki vas bo bremenilo. Sredina meseca pa lahko rečemo, da je enostavno vaš čas, ko bodo stvari tekle kot po maslu in se bodo želje izpolnjevale. Na koncu meseca oziroma v zadnji tretjini bodo izrazili vse svoje Levje lastnosti kot so organiziranost, ponos in samozavest. To vas bo vodilo k še večjim uspehom, vsekakor pa vas bodo dotedanji uspehi vzpodbudili k še večjim! Motivacije za nadaljnji trud vam vsekakor ne bo primanjkovalo.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

V življenju boste obrnili nov list.

V prvi polovici meseca boste zelo stremeli k stabilnosti in strukturi v svojem življenju. Uspešno boste tudi okrevali po težkih preizkušnjah, ki so lahko tudi čustvene narave kot je npr. nedavni razhod. Če pa se sprašujete, kako je z vašim zdravjem je morda dobro, da obiščete zdravnika v primeru težav, marsikomu pa se kaže ozdravitev in obnovitev moči. V drugi polovici meseca lahko nastopi nov začetek na ljubezenskem področju in v življenja samskih vstopi nova oseba, ki je vsekakor potencialni partner. Zaupajte drugim, predvsem pa samim sebi!

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Poslušajte svojo intuicijo.

Vaša intuicija bo še posebej v prvi tretjini meseca zelo močna, zato je dobro, da ji prisluhnete. Modro je poslušati tudi kakšen nasvet osebe, ki na vašo situacijo deluje in gleda objektivno. Ne izsiljujte pa odgovorov od življenja – pustite, da pridejo sami. Na sredini meseca in vse do konca boste neustrašni, saj se boste prebili z lastnim pogumom skozi vse težave in prepreke. Marsikoga izmed vas čaka povsem nova življenjska pot ali kariera, pred katero morda že dolgo odlašate. Na čustvenem področju se prav tako pod pogojem vaše lastne potrpežljivosti z partnerjem obetajo pozitivne spremembe.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

Dogodki se bodo hitro odvijali.

Na začetku meseca bo čas, da se osredinite, poiščete notranji mir in stabilnost. To je predpogoj za pozitiven izid katere koli situacije, ki vas trenutno skrbi. Na sredini meseca lahko pričakujete hiter razvoj dogodkov na samem življenjskem področju, možna so tudi potovanja v daljne kraje ali pa selitev, na katero že dolgo čakate. Ko bo šel mesec proti koncu boste vedno manj potrpežljivi in pomembno je, da sprejemate resnico svojega težavnega položaja ne glede na vse – ne zavajajte se in ne dopustite, da bi drugi zavajali vas. Prav tako se izogibajte govoricam in ne verjemite vsemu, kar v danih trenutkih slišite ali izveste.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Prijateljstva in odnosi bodo v tem mesecu bistvenega pomena.

Sedaj prihaja čas, ko morate nekaj časa nameniti svojim bližnjim, partnerju in prijateljem. Nastopile bodo tudi priložnosti za praznovanja dosežkov, zaroke, poroke ali rojstvo novega družinskega člana. Na sredini meseca se bodo dogodki tako hitro odvijali, ampak vašemu gibljivemu modusu Strelca to še kako ustreza in odlično se boste znašli ter izpeljali situacije. Bodite pozorni na vsa sporočila in novice, ki jih prejemate do konca meseca. Večina jih bo vesele in dobrodošle narave, ob manj prijetnih pa glejte nanje objektivno in ne dovolite, da bi zaradi tega zastali na svoji poti!

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Pripravite se na boj.

V tem mesecu boste skozi celoten mesec morali trdno stati za svojim stališčem, odločitvami in se morda postaviti v bran šibkejšim. Karte vas svarijo, da ne hodite za druge po kostanj v žerjavico, kajti lahko bi se zelo opekli. Od druge polovice in do konca meseca pa boste sami pri sebi prihajali do razumskih zaključkov, da je na določeni točki, določeni situaciji ali odnosu bolje odnehati in pustiti preteklost za seboj. Vsekakor se morate rešiti prtljage iz preteklosti – predvsem čustvene, ki jo tovorite s seboj. To vas blokira pri vzpostavljanju zdravih in harmoničnih razmerij pri vseh vrstah odnosov.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Soočite se z svojimi strahovi.

Bodite pozorni na svoj notranji glas, kajti tako se boste spretno izognili težavam na svoji poti. V ljubezni boste podporo – predvsem finančno od svojega partnerja tudi imeli, čeprav vam morda na trenutke ne bo izražal toliko pozornosti ljubeče narave – tokrat sta vam bolj v vajinem odnosu naklonjena čutnost in spolnost. Proti koncu meseca pa bodo na površje prihajali strahovi, ki ste jih zakopali globoko v svojo podzavest in da se rešite teh muk se boste morali soočiti z njimi. Če vas muči nespečnost ali težave z psihičnim zdravjem je potrebno čimprej tudi ukrepati v smeri zdravih rešitev.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Občutili boste nezadovoljstvo.

Kar hitro boste postali ravnodušni, še posebej morda zaradi tega, ker vam vaša simpatija ali partner v tem trenutku ne bosta izražala naklonjenosti v tolikšni meri kot bi vi želeli. To se bo na sredini meseca uredilo, zato ne rabite biti v tolikšnih skrbeh. Izogibajte se pa konfliktom, kajti ostali odnosi – še posebej prijateljski odnosi znajo biti napeti, saj vas znajo drugo v nekem načinu premagati, a izbojevali bodo grenko sladko zmago, zato je pomembno, da se iz nevarnih položajev čim prej umaknete. Nikakor ne tekmujte z drugimi.

Categories:
  Mesečna napoved - Tarot, Taroskop - Mesečni horoskop, Tarot, Tarot karte, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri