Mesečni horoskop ~ September 2021

By Rok 5 mesecev ago

Mesečni Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Prihaja ustalitev v ljubezni.

Že na začetku meseca se bodo vaše okoliščine stabilizirale in čutili boste, da prihaja čas za novo obdobje v vašem življenju. Na področju vsakovrstnih odnosov lahko pričakujete, da boste morda morali odigrati vlogo posrednika – svetovalca v težavnem odnosu v vaši okoli. Tako samskim kot vezanim se pa na sredini meseca nasmehne sreča v ljubezni, kjer boste še toliko bolj občutili povezavo s svojim partnerjem. Konec meseca vam tako tudi prinaša izpolnitev želja in veliko zadovoljstvo v življenju. Kakršnokoli težavno situacijo boste kljub vsem oviram z lahkoto rešili.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Odnosi vam ne bodo naklonjeni.

Z nekaj težavami v odnosih se boste soočili Biki, kjer boste morali dojeti, da druga stran odnosa ni pripravljena in odprta za vaše ideje. Tudi znotraj zveze lahko naletite na precej hladen partnerjev odnos do vas. Pomembno je, da takrat poiščete nepristranski nasvet. Na sredini tedna boste sicer občutili veliko srečo – morda se bo kakšna stvar izpeljala tako kot želite, ampak veselje bo bolj kratkega daha. Na koncu meseca pa se ne zapletajte v težavne odnose drugih ljudi, kajti to bo le vam pokvarilo osebno, sicer dobro razpoloženje.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Soočiti se boste morali z svojimi strahovi.

Tesnoba, ki jo boste občutili na začetku meseca se lahko skozi mesec le še poglobi, v kolikor je ne boste zgrabili za roge in enkrat za vselej pometli z njo! Na finančnem področju lahko na začetku meseca kljub temu, da boste imeli dovolj občutite čustveno praznino. Na sredini meseca znate biti precej živčno napeti, ampak ne bo pomagalo, če boste od težav bežali. Kajti na koncu boste le ugledali resnico, da so bili ti strahovi nepotrebni. Na koncu meseca bodite pozorni, komu zaupate, kajti kaže se velika možnost izdajstva in zlorabe medsebojnega zaupanja.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Pred vami je veliko očiščenje.

Za vas na začetku meseca prihaja popolnoma drug pogled na svet in širjenje zavesti. Na določene stvari v vašem življenju boste morali zavoljo uspeha pogledati z drugega zornega kota in situacija bo presenetljivo hitro rešena! Na sredini meseca lahko na področju odnosov doma in med prijatelji / znanci naletite na nekaj nasprotovanj, zato ne merite moči z svojimi takratnimi nasprotniki, saj ne bodo sočutni do vas. Na koncu meseca pa vas čaka prerojenje, odlično zdravje ter počutje in pozitivna samopodoba.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Prihaja čas velike osebnostne preobrazbe.

Morda boste v prvih dveh tednih meseca občutili malce žalosti zaradi zadnjega in prihajajočega obdobja, ko boste morali narediti rez z preteklostjo in se zavestno premakniti dalje. Ampak v vaše življenje bodo že kar kmalu vstopali novi blagoslovi, sploh, če boste še sledili svojemu notranjemu klicu dalje na sredini meseca. Na finančnem področju vas na koncu meseca čaka znatno izboljšanje, na področju ljubezni pa občutek velike svobode, stabilnosti in udobja.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Žéli boste sadove svojega truda.

Rezultati vašega preteklega težkega truda vas že čakajo v prvi tretjini meseca Septembra. Zdaj si boste lahko oddahnili in uživali v zasluženem – to se pa lahko nanaša na vsa področja. Na sredini meseca boste čutili močan klic po temeljiti spremembi v vašem življenju in ne bi bilo prav, če bi še odlašali s tem. Na koncu meseca pa lahko pričakujete srečanje z nekom, s katerim že dolgo časa niste bili v stiki. Poleg tega lahko nastopi primeren čas za poroko ali skupno življenje z partnerjem. Mnogim bo naklonjena tudi selitev ali vrnitev domov.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Delu in obveznostim se ne boste mogli izogniti.

Obveznosti, ki vas bodo več kot dohitele na začetku meseca Septembra vas lahko zelo izčrpajo in prav je, da primerno poskrbite zase in si privoščite čas za počitek. Na področju poslovnih odnosov bodite profesionalni in se ne vživljajte preveč osebno v zgodbe vaših nadrejenih ali pa sodelavcev. Konec meseca vam prinaša trud, ki vam ga bo izkazal vaš partner v vajini zvezi, hkrati bo pa tudi pričakoval, da mu ves ta trud povrnete. Bistvenega pomena je, da pri odnosih (še posebej partnerskih) najdete pravo mero stvari, ki jih nameravate vlagati v vaše odnose.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

V ljubezni in financah vas čaka blagostanje.

Dobra poslovna priložnost ali darilo v visoki vrednosti se vam bosta pojavili že v samem začetku meseca, najkasneje do drugega tedna v mesecu Septembru. Na ljubezenskem področju boste na sredini meseca samski morda začeli novo zvezo z primerno osebo za vas, že vezani pa boste odnos obnovili in še dodatno poglobili. Vam pa vsem mesec september ne glede na vse prinaša lekcijo morale in tradicionalnosti. To se bo najverjetneje izražalo v krogu najožjih odnosov in pa tudi na delovnem mestu – še posebej, če ste svojo strast in poslanstvo prelevili v poklic.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Pričakujte težavno komunikacijo.

Nikar ne načrtujte velikih podvigih – sploh tistih, katere terja sodelovanje drugih ljudi, saj bi lahko bili globoko razočarani. V prvi polovici meseca septembra boste enostavno morali počakati, da slabše obdobje mine, saj vam bo potem sledeče toliko bolj naklonjeno. Soočili se boste pa z nekaj spremembami, na katere ne boste imeli vpliva. V drugi polovici meseca bo komunikacija z večino ljudi okoli vas še posebej napeta, zato bodite pozorni na slabe strani nepotrpežljivosti in zavajanja samega sebe. Mnogim izmed vas se pa nakazuje potovanje na koncu meseca.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

V tem mesecu boste središče dogajanja.

V prvi polovici meseca boste morali uskladiti svojo energijo in svoja čustva. Precej velikokrat se boste pojavili v samem centru pozornosti, četudi sami tega ne boste zavestno želeli. To vam bo do neke mere ustrezalo, večini sploh na kariernem in službenem področju. Druga polovica meseca bo od vas zahtevala, da združite moči z drugimi, isto mislečimi v vašem življenju, saj vam bo to prineslo pozneje ogromne nagrade. Tudi vi sami se boste z drugimi precej z lahkoto združevali in projekti, katere nameravate uresničiti bodo s tem posledično toliko bolj uspešni.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

September bo za vas precej čustven.

V prvi tretjini meseca se vam bo odpiralo veliko priložnosti – tako na ljubezenskem kot finančnem področju. Samski lahko spoznate nekoga primernega za vas, lahko vas čaka nova služba – skupni imenovalec pa je, da boste morali biti vi tisti, ki boste delovali v tej smeri in naredili prvi korak. Na sredini meseca k vsem stvarem pristopajte samozavestno, saj vam bo to prineslo najboljše rezultate in jih tudi okrepilo. Na koncu meseca pa boste morda poiskali nasvet intuitivne osebe, še bolje pa je, da se sami posvetujete z svojo notranjo zakladnico pridobljene modrosti.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Postavite meje ljudem okoli sebe.

V mesecu Septembru boste opozorjeni na področja, ki v vašem življenju ne delujejo kot bi morala in pomembno je, da jih vzamete pod drobnogled. Soočite se tudi z svojim egom, kajti le ta vam preprečuje to, da bi se povzpeli po zadnjih stopničkah uspeha. Na sredini meseca boste imeli zelo stabilno finančno stanje, ki se bo še širilo. Pomembno je, da preudarno ravnate z denarjem in se čemu tudi odpoveste v danem trenutku. Vam pa usoda na koncu meseca oziroma v zadnji tretjini prinaša pravljične trenutke na ljubezenskem področju, kjer boste ne glede na to, ali ste v zvezi uživali v dneh, kot pri prvi zaljubljenosti.

Categories:
  Magija, Mesečna napoved - Tarot, Taroskop - Mesečni horoskop, Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri