NAPOVEDOVANJE PRIHODNOSTI – JE USODA V NAŠIH ROKAH ALI JE NEIZBEŽNA?

By Rok 4 leta ago

V današnjem članku se bomo posvetili temi usode, neizbežnosti in sinhronosti. Sploh, pa bomo govorili o tem, ali je naša prihodnost že zapisana (neizbežna), ali jo stoodstotno sami ustvarjamo z našimi mislimi, afirmacijami, odločitvami in izbirami.

Sam kot vedeževalec res ne morem zanikati usode, saj po mojih izkušnjah (drugače se prepustite svojem mnenju), so nam določene stvar resnično usojene (kot je rojstvo otroka, poroka, srečanje sorodne duše – duše dvojčice ali velik vzpon v karieri). Se pravi, si to lahko predstavljate kot premice z določenimi točkami, kjer je vse zgoraj našteto. Vmes pa vseeno ostaja veliko prostora in po mojih dognanjih, tisto ustvarjamo sami.

Določeni dogodki so nam neizbežno usojeni tudi drugače zato, da bi preizkusili našo vero v smisel odnosov, kariere ali življenjskega poslanstva. Torej, če povem nekaj o »naključjih«, lahko zagotovo trdim, da jih ni – obstaja le sinhronost, ki vsem dogodkom (majhnim ali velikim), daje višji pomen v našem življenju. Torej, s te perspektive gledano, lahko mnogo osebnostno zrastemo, se naučimo določenih lekcij in izberemo naš odziv nanje.

Sodobna duhovna literaturo mnogo govori o t.v.z. zakonu privlačnosti, kjer naj bi se uresničilo vse, kar si želimo, o čemer razmišljamo in čemur namenjamo največ pozornosti. Ampak sami veste (Vsaj večina od vas), da temu velikokrat ni tako… Kolikor sem sam raziskoval in eksperimentiral s tem zakonom, osebno mislim, da se moramo najprej ceniti, imeti radi sami sebe brezpogojni in biti pripravljeni spremeniti sebe in ne drugih! V duhovnem svetu pa seveda deluje še mnogo drugih zakonov, kot so zakon nenavezanosti, zakon nasprotnega učinka, itd… Sam moram reči, da sem efekt zadnjih dveh omenjenih, dosti bolj opazil in izkusil, kakor pa sam učinek zakona privlačnosti. Seveda ne trdim, da ga ni, tu se morate prepustiti lastni presoji…

Upam, da ste izvedeli kaj novega in kaj zanimivega, za vsa vprašanja, se pa lahko obrnete name.

Vedeževalec Rok.

Category:
  Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri