Ouija – plošča za stik z onostranstvom

By Rok 1 leto ago

Lahko vzpostavimo stik z mrtvimi?

V tokratnem prispevku bi vam rad predstavil Ouija ploščo, ki je namenjena samo eni strani – vzpostavitvi zveze z pokojnimi. Marsikdo od nas ima koga “na nebu”, ki nanj pazi in si želi še vsaj enkrat z njim govoriti. Toda, vprašanje pa je – je varno uporabljati Ouija ploščo?

O tem bi se še dalo razpravljati in seveda ne zmanjka opozoril o nevarnih posledicah, ki lahko nastanejo ob nepravilni uporabi Ouije.

Kaj je Ouija plošča?

Ouija plošča je sredstvo s katerim po domače rečeno “kličemo duhove”. Gre za ploščo iz različnih materialov, na kateri je napisana abeceda, DA in NE ter NA SVIDENJE. Tako z preprostimi besedami opišemo vizualni izgled te plošče. V Sloveniji je sicer malce manj dostopna kakor drugod, brez dvoma pa jo najdete na medmrežju pri različnih ponudnikih kot so eBay, Aliexpress, itd… Ouija plošča se uporablja izključno in samo za vzpostavitev stika z dušo na drugi strani – to niso tarot ali katere koli druge vedeževalske karte ter nihalo, ki imajo vsi širši spekter uporabe kakor pa samo napovedovanje prihodnosti. Pogovor pri Ouiji začnemo tako, da se sprostimo, prižgemo belo svečo in kadilo ter povprašamo, če je z nami prisoten duh, ki bi želel govoriti z nami… Sliši se enostavno, kajne? Vendar še zdaleč ni tako!

Nevarnosti Ouija plošče in kdo je NE BI SMEL uporabljati

Seveda moramo vedeti, da ko se lotimo seanse z Ouijo obstaja le manjša možnost, da na linijo ne bomo dobili zlega duha (sploh, če gre tukaj za amatersko klicanje duhov, ki se VELIKOKRAT konča drastično ZATO PREVIDNO!!!). Nevarnost predvsem stoji v tem, da portala po končani uporabi plošče ne zapremo pravilno in tako omogočimo raznim entitetam, ki pa ponavljam, še zdaleč niso samo dobre, omogočimo vstop v prostor, kjer je bila plošča uporabljena. Zato, če se že odločite za njeno uporabo, naj bo zraven vas strokovnjak, ki bo omogočil varno in pravilno uporabo plošče in zaprl portal ter vas pred tem primerno zaščitil.

Ouija table ne smejo uporabljati ljudje, ki so duševno bolni, preveč prestrašeni, saj strah privleče negativne sile in podobno energijo sebi, sploh ne otroci in pa predvsem ne tisti, KI NIMAJO RESNIH IN SPOŠTLJIVIH NAMENOV!

Kot opažate, v tem prispevku nisem natančno opisal celotne uporabe plošče, ravno iz razloga, da tega ne boste poskušali na lastno pest!

Ali obstaja varna vzpostavitev zveze z pokojnimi?

Seveda obstaja! Za to so na voljo razni mediji, ki imajo ta kanal odprt in prečiščen in to je zagotovo najbolj varna oblika komuniciranja z mrtvimi. Saj bo medij, ki dela pošteno znal dušo tudi pospremiti tja, od koder je prišla. Poleg tega se pri Ouiji nemalokrat zgodi, da sploh ne prejmemo pravilnih odgovorov, ki se nanašajo na našo prihodnost, saj demoni in negativne entitete večkrat dajo zavajajoče odgovore, ki nam v prihodnosti lahko celo škodijo. Nikar sami tega ne poskušajte doma in raje prepustite profesionalcu na svojem področju, da opravi svoje delo.

Kako nam duša iz onostranstva nakazuje, da je v naši bližini?

Znakov oziroma znamenj je več in vsak nosi unikatno – edinstveno sporočilo za vsakega posameznika. Najpogostejši znaki so ponavljajoče se številke, ki nosijo poseben pomen angelov, bela peresa, tudi zavohamo parfum pokojnega ali pa cigaretni dim, če je bil kadilec. Kadar ti znaki gredo resnično preko svojih meja, lahko doma opažamo tudi trkanje, premikanje stvari, občutek kot da nas kdo pokliče po imenu, itd… Načeloma takšni duhovi niso škodljivi, saj želijo le opozoriti nase in nemalokrat so to prav naše drage pokojne duše.

“Igral/a sem se z Ouija ploščo in je prišlo do negativnega izida. Kaj naj pa storim sedaj?”

Pot je le ena – in sicer, da poiščete izkušenega svetovalca na področju paranormalega, belega maga, zdravilca skratka nekoga, ki bo pri tem znal ustrezno ukrepati. Nadaljnji postopek vam bo razložil/a on/a. Vsekakor, če zgoraj našteto velja za vas ob uporabi Ouije, roke stran od plošče!

Upam, da vam je članek odprl oči in vas seznanil z svetom ouije in posledic njene uporabe. Če ste iskali pomoč, srčno upam, da ste jo tukaj tudi našli.

Vaš Vedeževalec / tarotist Rok.

Categories:
  Angelske karte, Magija, Nihalo, orakeljske karte, Tarot, Tarot karte, Vedeževanje