Povezovanje z angeli

By Rok 1 leto ago

Prošnja za pomoč angelom je vedno uslišana. Obstaja pa več načinov, po katerih lahko prosimo angele za pomoč in se povežemo z njimi. Med drugim, pa nam tudi naši angeli varuhi (ali nadangeli, katere prosimo za pomoč), s svojimi znamenji nakažejo, da se nahajamo na pravi poti.

Odgovori angelov na naše molitve in prošnje so lahko različni. Še zmeraj velja dejstvo, da je naše telo ter naši občutek zanesljiv merljivi inštrument resnice. Božje vodstvo je vedno dostopno in prisotno v našem življenju in če želimo izpolnitev naših želja, mu moramo slediti. Obstaja pa tudi način povezovanja z angeli skozi angelske karte. Na tržišču jih najdemo mnogo različnih a vendar je odvisno od nas, katere bomo izbrali. Vse so pa enako učinkovite.

Angels: A Spirit Junkie Introduction to Archangels and Guardian Angels

KAKO ANGELI ODGOVARJAJO NA NAŠE PROŠNJE?

  • Eden izmed najbolj očitnih znakov kakor je že zgoraj v besedilu omenjeno je ta, da nam angeli odgovarjajo skozi naše občutke. Bodite pozorni, kakšni so vaši občutki po telesu, ko razmišljate o svojih ciljih in željah – vas kjer ščemi? Se naježite? Morda čutite prisotnost angela? Vsekakor je pomembno, da te občutke poslušate, saj so vaših vodniki. Da se boste lažje prepoznali, če angelsko vodstvo prejemate preko teh občutkov, naj navedem nekaj znakov: ste zelo tankočutni, hitro vsrkate energijo ljudi ali prostora, v katerem se nahajate in ste občutljivi na kemikalije (zdravila). Če ste tovrstni empat je pomembno, da se redno energijsko čistite in mnogo je teh načinov. Nekaj sem jih opisal že na svojem blogu, a vseeno jih bom navedel: čiščenje z kadilom – beli žajbelj ali sveti les, zvok – tibetanska pojoča posoda ali zvonec, solna kopel ali sprehod v naravi. Ko ste prosili angele za pomoč, bodite pozorni na ponavljajoče se ali močne občutke in jih nikar ne razvrednotite. Sledite vsem občutkom, ki vas spremljajo v pozitivno spremembo, čeprav se morda v tistem trenutku ne zdi to logično povezano z vašim hrepenenjem ali situacijo. Kasneje boste vsekakor opazili, da je bilo vodstvo zaupanja vredno.
  • Drugi način so sanje in naše videnje. To je na nek način jasnovidnost, saj nam z našo domišljijo in tretjim očesom neposredno odgovarja na naše prošnje in vizualiziranje izpolnitve vaših sanj vam prinaša mogočnost uresničitve in manifestacije le teh. Če se prepoznate v tem, vedite, da ste zelo občutljivi na svetlobo in na barve. Če prosite angele za pomoč na tovrsten način, bodite pozorni na sleherno podobo, ki se pojavi v vašem umu oziroma tretjem očesu ali na vsako znamenje, ki ga boste zagledali skozi fizične oči.
  • Ker obstaja veliko načinov povezovanja, je naslednji védenje. Kar pomeni občutek kot je “enostavno vem” v smislu, da že poznate odgovor na določene stvari, brez kakršne koli druge podlagi. To je nekako tako, kot bi Bog in angeli v vas že položili informacije, vi pa bi jih morali aktivirati. Temu se strokovno reče “jasnovednost”. Vendar bodite, če prejemate tovrstno vodstvo dovolj objektivni in nikar ne dvomite vanj, saj včasih bo težko razlikovati racionalne misli od intuitivnih. Zaupajte vase in v svoje občutke! Prosite tudi angele za nadaljnja navodila, kako uresničiti sanje in zaupajte občutkom.
  • Besede in zvoki. Ne vem sicer, kako se vam to sliši, ampak tudi to je verodostojno vodstvo! Temu se reče “jasnoslušnost” in kakor že pri zgoraj naštetih vrstah kanaliziranja gre tudi tukaj za občutke, ki vam jih angeli posredujejo skozi jasnoslišni kanal. Angeli se skozi ta znamenja lahko izražajo tako, da v svoji glavi slišite pesem, ki ima povezave z odgovorom na vaše vprašanje ali pa na radiu. Sploh, če se to ponavlja, je vredno prisluhniti temu vodstvu. Če spadate med jasnoslišne empate, se boste prepoznali po tem, da vas zelo moti hrupno okolje.

PRIMERI ODGOVOROV ANGELOV, KI NAM ŽELIJO POMAGATI IZBOLJŠATI ŽIVLJENJSKA PODROČJA:

  1. Zdravje: Poskrbite za izboljšanje svoje prehrane; razstrupite se; telovadite ali preživite več časa v naravi.
  2. Duhovna pot: vnesite redno meditacijo v svoje življenje, ukvarjajte se z jogo, umirite svoj um in telo ter dom.
  3. Kariera: sledite svojemu srcu; poslovite se od svojih strahov; zmanjšajte stres na delovnem mestu.
  4. Ljubezen: preženite skrbi, odpuščajte sebi ter drugim, nehajte zavlačevati.
Angels,dark,gothic,goth,fantasy - free image from needpix.com

Več, kot boste prosili angele in se z njimi povezovali, večji stik boste z njimi navezali. In temu jasnejše bo tudi vodstvo od angelov za vas. Sčasoma se boste mnogi izmed vas navadili stalno komunicirati z angeli, s čimer ni nič narobe! K večjemu nasprotno. Ob sebi boste vedno imeli in že imate vodnika, na katerega se lahko zanesete pri vsaki situaciji. Sčasoma se boste zelo naučili razlikovati med glasovi in sporočili angelov ter glasovi ega, kajti ta je nasprotje ljubezni in pri prejemanju vodstva največja ovira – ker nam govori “to ni mogoče”, “to ni prav”. Tovrstne misli boste morali odmisliti.

Categories:
  Angelske karte, orakeljske karte, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri