Predstavitev Karnak nihala

By Rok 5 let ago

Že preden sem začel delati na komercialnih linijah 090 za vedeževanje, sem si kupil Karnak nihalo, ker me je takoj pritegnilo – in po izgledu ter sem nekako kar začutil njegovo moč. Čeprav imam veliko zbirk kart za tarot, orakeljskih kart in nihal, se vedno znova in znova za vprašanja svojih strank vračam h Karnak nihalu. Za svoje osebne potrebe, uporabljam kristalno nihalo iz Roževca v obliki kapljice. Za ta dva nihala, lahko vsaj zase osebno rečem, da mi najbolje ustrezata in tudi z njima podajam najbolj točne odgovore.

Ker je bilo na strani že veliko govora o radiesteziji in delu z nihalom, se bomo tokrat posvetili samo opisu tega nihala.

Karnak nihalo je egiptovskega izvora in je svoje ime dobilo po templju Karnak – mesto Bogov v Egiptu. Našli so ga v sarkofagih Faraonov, izdelovali so ga pa iz lesa. Ta, Egiptovska nihala, kot so Karnak, Izis, Oziris ali Jet, so zasnovana na tako imenovani egipčanski magiji – na zelo močni simboliki in so dandanes še vedno najbolj uporabljana in klasična nihala. Z njimi ne dobivamo zgolj pritrdilnih ali nikalnih odgovorov, temveč lahko tudi:

  • diagnosticiramo
  • preverjamo primerno hrano
  • določamo sevanje
  • iščemo minerale, kovine, vodo,…
  • iščemo izgubljene predmete ali osebe po zemljevidu
  • uravnovešanje in čiščenje čaker

Nihalo Karnak sprejema in oddaja vse energetske frekvence, barve in radiestezisti so z njim zelo uspešni pri kromoterapiji (zdravilna terapija z oddajanjem barv). Ker nihalo Karnak deluje tudi tako, da se njegov uporabnik ne more energetsko “utruditi”, je na nek način primeren tudi za začetnike. Nekateri pravijo, da se to nihalo – kakor nihalo Izis, samo čisto, ampak vseeno sem mnenja, da ga je treba tudi od časa do časa tradicionalno očistiti z vodo, kadilom ali energijo, če seveda ta zahtevnejši postopek znamo.

To nihalo je primerno za vse po alinejah zgoraj naštete stvari. Sami se pa odločite, za kaj ga boste uporabljali. Sam ga zaenkrat uporabljam le za iskanje odgovorov – bodisi prosto ali z rozeto.

Upam, da sem vam dobro predstavil in približal način uporabe tega nihala. Meni res ustreza.

Category:
  Nihalo

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri