Taroskop – 04.03.2019 – 10.03.2019

By Rok 3 leta ago

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Na voljo sem vam tudi za osebno svetovanje – klic v živo 090 30 13 ali preko SMS Vedeževanja – VIZIJA na 6060 + vaše ime in vprašanje.

Tedenski Horoskop


OVEN

Pred vami je teden z nekaj težavnimi vidiki. V prvih dneh boste morali imeti samozavestno držo pri težavah in težavnih ljudeh okoli vas, ki morda prestopajo vaše meje. Sredina tedna vam prinaša nekaj sreče v ljubezni in pa tistim, ki ste trenutno bolj poslovno naravnani kakšen podpis pogodbe. Bodite le previdni pri zaupanju, še bolj pa na težavne vzorce strahu v vašem življenju, s katerimi je dobro, da se čimprej soočite.


BIK

To bo za vas zelo uspešen teden, ki se bo tlakovano z uspehom že začel! Na vidiku je v začetku tedna izpolnitev želja, vsi Biki boste pa prav tako izkusili srečo v ljubezni – tudi tisti, ki niste vezani. Ljubezen je edina pot za vas, pa ne samo pri odnosih. Vlagajte v odnose in situacije tisto, kar sami želite, da se vam povrne. Pomembno je tudi, da za časa vikenda v svojem življenju vzpostavite red, disciplino in najdete stabilnost.


DVOJČKA

Nujno morate nekaj ukreniti, da se zaščitite pred škodljivimi energijami v vašem življenju, saj ste zadnje čase precej občutljivi in tudi ta teden boste. Težavna situacija gre proti koncu, tudi delno zaradi vaše lastne iznajdljivosti, vsekakor pa poslušajte intuicijo na svoji poti. Denar vam je v tem mesecu v kartah dobro postavljen, kjer lahko pričakujete oprijemljivo stanje na finančnem področju.


RAK

Ta teden boste morali pri vseh svojih načrtih biti precej dejavni. Razviti morate tudi vodstvene sposobnosti v svojem življenju. Čakajo vas na sredini tedna novi začetki in pa tudi pomemben korak, ki ga morate narediti. Komunikacija z ostalimi ljudmi razen partnerjev bo zelo uspešna in dinamična. Prav takšno pa mora biti tudi seveda vaše počutje za maksimalno dober rezultat.


LEV

Finance so osrednja tema vašega tedna. Pomislite predvsem na to, kam vlagate in česa si želite več v svojem življenju. Ne boste ušli tudi čudovitim čutnim užitkom, pa naj si bodo njihova osnova denar ali kakšna ljubezen. Pomembno je, da ste pri vsem ta teden in na sploh samostojni. Kajti le tako bo pravi učinek in tudi vi se boste tukaj naučili pomembne lekcije. Zaustavite moteče skrbi – misli in se osredotočite na nalogo pred seboj.


DEVICA

Pričakujete lahko odnose v tem tednu, ki vas bodo zelo zadovoljili. To se nanaša na partnerje, vaše družinske člane in prijatelje in odnosu naj bo osnova dopuščanje drugega stališča in medsebojno razumevanje. Vaše življenje se bo umirilo in spet stopilo na pravo pot. Samske Device boste imele srečo, kajti prihaja prava oseba za vas. Odločite se, kaj si želite od življenja in temu tudi sledite, kamor vas srce in um vodita!


TEHTNICA

Prva polovica tedna bo blagodejna in boste zlahka uresničevali načrte. Kaže se nekaj težav na ljubezenskem področju, zaradi vaše ali partnerjeve neodločenosti. Predolgo že stojite na mrtvi točki in sedaj je čas, da se v katerem koli pomenu besede tudi premaknete dalje. Nikar pa se ne zapletajte v težavne odnose, saj vam bo to le povzročilo veliko bolečine.


ŠKORPIJON

Postanite malo bolj dostopni do drugih, kajti le tako se boste lahko odprli vsemu dobremu, kar prinaša življenje. Lahko pričakujete tudi finančno stabilnost, a zato se boste morali odpovedati vsaj zaenkrat ostalim stvarem v vašem življenju – dolžnostim boste morali dati prednost pred srčnimi željami. Vikend bo za vas poseben čas, kjer se boste sprostili z domačimi in si napolnili duha s pozitivno energijo.


STRELEC

V življenju že potujete in greste v pravo smer, a kljub temu se bo pojavilo nekaj težav na ljubezenskem področju. Večina Strelcev izmed vas je prehitrih, dobra stran tega pa je, da ste hitro prilagodljivi. Zato sprejmite vse, kar vam pride na pot in se sedaj osredotočite na posvetne dobrine in vrednote v vašem življenju. Nikar ne hitite v nobeno situacijo, brez, da bi jo poprej dobro preverili.


KOZOROG

Soočite se s svojimi strahovi in ugledali boste pot dalje. Zna se tudi pripetiti, da vas bo kdo tekom tedna potiskal v kot. Nikar tega ne dovolite, saj tako ne boste izrazili sebe. Na sredini tedna in proti koncu boste našli pot naprej tako v ljubezni kot pri poslu. Nasmehnila se bo sreča vsem tistim, ki iščete službo, saj zares lahko pride v vaše življenje nekaj trajnega. Glede ljubezni vam ni treba skrbeti, življenjski sopotnik vam bo izkazal naklonjenost.


VODNAR

Tekom tedna vam bo bolj prijala zaprtost vase in samota. Kljub temu boste vedeli, da vsekakor ste na pravi poti in boste ugotovili, da je vaš zunanji svet le odsev notranjega. Poslušajte svojo intuicijo in dajte tudi nekaj poudarka na razvijanje čustvene plati. Sreča v ljubezni vam je v tedenskih tarot kartah dobro prikazana in vedite, da se vse zgodi z razlogom. V tem boju boste zagotovo zmagali!


RIBI

Le kaj bi si želeli lepšega, kot čudoviti teden na vseh področjih? Le z izjemo ljubezni, kjer lahko začutite, da vas partner na nek način ovira. A ne skrbite glede tega, vse se bo razkrilo v razpletu dogodkov. Zadovoljstvo za vaše težko opravljeno delo in njegova nagrada – sreča je vsekakor na vidiku. Posvetite se tudi dokumentom in uradnim zadevam, ki jih vsekakor morate še čimprej urediti.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri