Taroskop – 07.05.2018 – 13.05.2018

By Rok 4 leta ago

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

V začetku tedna boste izkusili srečo, ki vas bo pripeljala do trenutka slave. A bodite previdni in ne zidajte gradov v oblakih, kajti kmalu vas lahko preseneti kruta realnost življenja. Nekaterim izmed vas se nekje v sredini tedna kažejo finančne težave – morda zaradi tega, ker preveč silite v uresničitev ali zato, ker niste izbrali pravega trenutka. Vikend vam prinaša premik naprej, a prevzemite vodstvo.


BIK

Teden, ki je pred vami bo precej dejaven na čustvenem področju. Že v začetku tedna lahko prejmete priložnost, ki je lahko tudi ponudba za novo službo ali pa napredovanje razmerja kakor sta poroka in zaroka. Ne hitite preveč z odločitvijo in ne ukrepajte nenadoma, dokler ne poznate vseh okoliščin. V tem tednu naj vam bo kakor pravim Bikom na prvem mestu varnost in stabilnost na vseh področjih.


DVOJČKA

Znebite se neodločenosti in si ne nalagajte preveč dela in odgovornosti. V začetku tedna si boste precej na jasnem, kaj si želite v življenju, a te vizije nikakor ne boste mogli izpeljati v tem trenutku. Upoštevajte sebe in svoj bioritem. Sredina tedna vam morda nakazuje potovanje z določenim namenom, ki morda ni ravno vesele narave. Za vikend boste imeli prenatrpan urnik – ukrenite nekaj v zvezi s sprostitvijo.


RAK

Nenadne spremembe so tema tega tedna. Poskrbite, da boste iz tega kar izgleda kot slaba usoda bili sposobni spreobrniti v dobro. Kot strela z jasnega se lahko nekje na sredini tedna pojavi nova priložnost ali pa življenje prinese določeno težavo na čustvenem področju. Dobro je, da malo počakate, preden nadaljujete. Četudi ne boste ravno našli sreče v tem tednu, vedite, da za dežjem vedno posije sonce.


LEV

Če imate finančne težave, se bodo te zagotovo popravile ob koncu tekočega tedna. Na začetku tedna se nakazuje prelaganje denarja iz kupa na kup, hkrati pa tudi sprememba, ki s seboj prinaša olajšanje. Preveč ste zaskrbljeni in velika večina skrbi, ki jih imate je nepotrebnih in so zgolj posledica prejšnjih težavnih izkušenj. Na obzorju se bo pojavila rešitev in priložnost, vi pa jo morate zgrabiti.


DEVICA

Če se preveč trudite z drugimi ljudmi okoli sebe in ne dobivate želenih rezultatov je zato lahko krivih več dejavnikov – prvi se morda skriva v vašem pristopu. Če pa nameravate rešiti težave z zakoncem, se ne borite proti usodi, temveč preprosto počakajte, da težavno obdobje mine. Ne odzivajte se preveč na vse, kajti tako le stojite na mrtvi točki.


TEHTNICA

Pred vami je čudovit teden! Prav vsa področja vašega življenja bodo uspevala, le kaj bi si lahko želeli še boljšega? Čas je, da uživate v tem, kar boste dobili in še več – ta sreča bo trajna, zato na plan ta teden s svojimi načrti, kajti resnično lahko dosežete svojo najvišjo usodo. Vse spremembe, ki se dogajajo so za izboljšanje in tudi vi boste dosegli stalni uspeh.


ŠKORPIJON

Cenite dar življenja, ko se pojavi a ne postanite odvisni od materialnih dobrin, oziroma, ne dovolite, da določajo vaš občutek varnosti. V začetku tedna se vam kaže uspeh, a njegova narava vas zna le zanesti s prave poti in tistega, kar resnično iščete. V sredini tedna boste morali sprejeti odločitev, morda celo kako porabiti materialne dobrine. Odločite se za pametne naložbe ob tem primernem času.


STRELEC

Vaša potrpežljivost se je izplačala in zdaj zdaj boste pobrali sadove svojega težkega truda. Vaše zdravje bo stabilno, le nekaj težav vam znajo prinesti strahovi, ki se bodo prebijali na površje – a če boste pravočasno poiskali rešitev v duhovnosti, boste spoznali pot do najvišje sreče. Druga polovica tedna je primerna za udejstvovanje na družinskem področju, kjer vam bo uspelo vse, česar se boste lotili.


KOZOROG

Kolo sreče se sedaj vrti v vašo korist in dobra karma je na poti! Še posebej na ljubezenskem področju in področju vsesplošnih odnosov boste dosegli rezultat, ki ga želite. Pred vami je morda tudi nov dom in selitev. Lahko pa ta karta naznanja tudi potovanja, lahko tudi v dvoje. Izkoristite svojo maksimalno srečo.


VODNAR

Upanje umre zadnje pravijo in tudi vi gojite upe glede določenega odnosa ali projekta. Dajte vse od sebe in dobili boste novo priložnost. Kljub žalosti, ki jo morda doživljate, obstajajo izhodi. Težavno obdobje se za vas zaključuje in se odpira novo – morda le ne z osebami, ki so sedaj prisotne v vašem življenju. Vedite, da dobro se dobrim vrača.


RIBI

Teden vam je naklonjen na vseh področjih. V začetku tedna boste morali biti samozavestni in samostojni za dosego svojih ciljev. Morda vam bo določena oseba pri tem pomagala ali pa bo zahvala, kakor običajno šla le k vam. Druga polovica tedna vam prinaša nove rešitve in novo smer delovanja v življenju. Vedeti morate, da se svet ne konča na domačem dvorišču in biti pripravljeni na odgovornosti.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri