Taroskop – 11.02.2019 – 17.02.2019

By Rok 3 leta ago

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Na voljo sem vam tudi za osebno svetovanje – klic v živo 090 30 13 ali preko SMS Vedeževanja – VIZIJA na 6060 + vaše ime in vprašanje.

Tedenski Horoskop


OVEN

V začetku tedna je pomembno, da navežete prijateljske stike in stremite k dobrim odnosom. Prišel bo čas za proslavljanje vaših dosežkov. Razmišljajte pozitivno in se ne ozirajte nazaj. V drugi polovici tedna se boste soočili z metaforično smrtjo svojih prepričanj v sebi – premaknili se boste dalje v bolj smiselne smeri. Vseeno nikar ne pozabite, kdo vam stoji ob strani v dobrem in slabem in nikar ne iščite razlogov za zamere. Finance vam bodo naklonjene.


BIK

To bo za vas zelo optimističen teden v celoti. Na začetku tedna boste polni ustvarjalnosti, ki jo boste želeli izraziti – lahko na kakršen koli način. Ne dovolite luči, da ugasne v vas, kajti življenje vas bo tudi v drugi polovici tedna zelo podpiralo! Vaše zdravje bo zelo stabilno – krepite svoje psihično stanje še najbolj. Vaše ljubezensko in intimno življenje bo na višku zadovoljstva in uspeha. Upanje obstaja.


DVOJČKA

Nikar se v tem trenutku ne ženite za ničemer. V vaših kartah se nakazuje, da znajo na začetku in na sredini tedna nastati prepiri v družini zaradi financ. Najdite pravi način sporazumevanja in se natančno opredelite. Druga polovica tedna bo za vas “čiščenje” strahov in starih prepričanj. Širite svojo zavest dalje. Ne iščite razlogov, zakaj vam ne bi uspelo in si priznajte resnico o vašem položaju – tako bo lažje iti dalje.


RAK

Ta teden obstaja veliko možnost skoka čez plot, zato se boste morali upreti skušnjavi. Prva polovica tedna vam prinaša prijateljstvo in druženje s prav posebno osebo, morda iz daljnih dežel, ki je že dolgo niste videli. Komunicirajte pa na dostojanstven način. Možnost ljubezenskega trikotnika obstaja prav za vikend. Izogibajte se kakršnim koli odvisnostim in jih ozavestite. To je za vas Rake teden, ko boste ozavestili stvari in ljudi.


LEV

Zelo pomembne in močne energije bodo vladale v tem tednu za vas! Na začetku tedna boste s svojimi dejanji in besedami v središču pozornosti in se boste še kako dobro počutili v svoji koži. Na sredini tedna si boste postavljali vprašanja o obstoju in smislu, kar se bo razširilo tudi za čas vikenda v globlje procese vaših življenj. Marsikaj, kar je ostalo očem skrito, boste sedaj dojeli.


DEVICA

Znebite se svojih strahov, kajti večina ni vaših in vam jih morda povzroča in “narekuje” bližnja okolica, kar lahko pomeni vašo družino ali prijatelje. Premislite, kam je vredno (in v koga) vlagati energijo. V drugi polovici tedna boste našli pot iz teme in bili pripravljeni zajeti življenje s polno žlico. Vašo pot bo skozi ves teden vodil blagoslov in še vedno večji uspehi. Življenje od vas zahteva zaupanje v vaše najvišje dobro!


TEHTNICA

Pred vami je teden, ki bo od vas zahteval, da k situacijam v vašem življenju in odnosom pristopite praktično. Celotni pregled nad vsem dogajanjem vam bo še kako prav prišel. V prvi polovici tedna bo pomembna komunikacija, vladalo pa bo tudi nekaj napetosti kar lahko vodi v osebne, ljubezenske ali poslovne konflikte. Čas je za spremembo, a ne vpletajte se preveč čustveno v te situacije. Imejte v mislih najvišje dobro.


ŠKORPIJON

Ta teden ne smete zgrešiti nobene priložnosti, ki se vam ponudi! Dobro se boste počutili v svoji koži, boste pa precej čustveni. Vse ovire, ki so se vam tudi v preteklosti v podobnih položajih zdele nepremostljive, so dobile svoj smisel in bodo odstranjene. Ljubezen vam bo naklonjena, še posebej ženskam škorpijonkam, kjer se boste res varno počutili ob svojih moških. Finance tudi prinašajo proti koncu tedna svoj dober pečat na vas.


STRELEC

Odgovore na vašo svobodo in finančne probleme, ki so morda povezani s tem boste našli v svoji notranjosti. Meditacija vam bo pri tem v pomoč. Nikar se ne trudite nadzorovati vseh sil v življenju, četudi vam prinaša na praktičnem nivoju zrušenje, vedite, da vse ima svoj namen. Rajši pa počakajte na boljše priložnosti za vaše načrte saj ta teden ni pravi za to. Bodite pošteni in nikar ne razmišljajte o kakršni koli prevari. To bo za vas teden globokega prerojenja!


KOZOROG

Prva polovica tedna vam prinaša iskanje stabilnosti in počitek, ki ga nujno potrebujete, če ste se preveč naprezali. V kolikor se še niste, je to le svarilo, ki na nikakor ne smete jemati kot brezpredmetno. Nekaj finančnih težav se bo pojavilo, vsekakor pa morate najti v tem tednu tudi ventil za sprostitev, da ne boste stali na istem mestu.


VODNAR

Našli boste pravo pot naprej, če boste le sprejeli prave odločitve. Sedaj je pomembno, da imate zdravo in realno samopodobo, kajti uravnovesiti morate večino vidikov življenj v tem tednu. To vam bo tudi uspelo. Skozi celoten teden se vam bo morda zdelo, da ste na poti zastali in boste iskali pot naprej – če boste dovolj pozorni in dojemljivi se bo vsekakor pojavila sama od sebe! Partnerstvo in finance so vam zelo naklonjena področja, nekoliko manj zdravje, kjer morate biti pozorni.


RIBI

Potovanje in vznemirjenje je na vaši poti na začetku tedna. To vas bo popeljalo v nove smeri in dogodivščine, kjer se boste naučili veliko o sebi. Začenja se novo poglavje v vašem življenjem. Mnogi izmed vas boste imeli nekaj nestabilnosti na finančnem področju, ampak nikar ne obupajte – ne zapravljajte pa tudi brezglavo. Imejte v mislih višje dogajanje in se mu posvetite, kajti finance so le materialna stvar.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri