Taroskop – 11.03.2019 – 17.03.2019

By Rok 3 leta ago

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Na voljo sem vam tudi za osebno svetovanje – klic v živo 090 30 13 ali preko SMS Vedeževanja – VIZIJA na 6060 + vaše ime in vprašanje.

Tedenski Horoskop


OVEN

Omejitve s katerimi se boste soočili v tem tednu vam bodo prinesle tudi nekaj koristi – prepoznali se boste v njih in se lažje soočili s svojim strahom. Izogibajte se negativnemu mišljenju in razmišljanju o stvareh, ki jih v tem trenutku ne morete spremeniti. Svojo pozornost tekom celotnega tedna preusmerite v tisto, kar želite. Na področju ljubezni boste imeli malo manj sreče, saj bo pri vas prevladovalo veliko razuma, srce pa boste puščali ob strani.


BIK

Nikar se ne zapletajte v dramo in v težke odnose, saj vam to le jemlje energijo. Finance so vam v tem tednu dobro položene v kartah in lahko pričakujete kar veliko izboljšanje. Sami pa boste morali razviti in pri vseh področjih poudariti svojo odgovornost. V ljubezni se boste združili s svojo boljšo polovico, če ste v zvezi, samski pa lahko pričakujete dobro izkoriščen preživeti čas z svojo simpatijo.


DVOJČKA

Odgovori, ki jih morate najti v tem tednu se bodo pojavili sami od sebe. Na vaši poti je veliko dosežkov na sredini tedna po vaši zaslugi – nanašajo se pa lahko prav na katero koli področje v vašem življenju. Nikar ne hitite v odločitve, raje uživajte trenutek in se posvetite samim sebi in nalogi, ki je pred vami. Počasi boste zagotovo daleč prišli, občutek sreče bo pa zagotovo bolj trajen, kakor v nasprotnem primeru.


RAK

Na začetku tedna boste čutili veliko zanosa in pozitivne energije za vaše projekte. Možne so tudi povezave s tujino, na vaši poti pa se bodo pojavili ljudje, ki vam bodo v pravem pomenu besede tudi pomagali. Na sredini tedna boste morali razvijati svojo pravo plat in sebe postaviti na prvo mesto. Tako boste opravili z blokadami. Za vikend je za vas na vidiku nekaj nemiru, a ne vdajajte se negativnemu razmišljanju.


LEV

Prikrita priložnost v začetku tedna se bo izkazala za spremembo poti v vašem življenju. V ljubezni lahko doživite globlje razočaranje, a bo le to kmalu pozabljeno in nadomeščeno z nečim boljšim. Na sredini tedna boste obujali spomine na stare čase, medtem pa boste tudi našli odgovore, ki jih iščete. Za časa vikenda bo najpomembnejša komunikacija, vi pa boste uspešno sklepali posle na poslovnem področju.


DEVICA

Mentalno področje bo čez ves teden še kako aktivno pri vas. Intima v začetku tedna bo obnovila vašo vezo in razpoloženje, pri resnejših odnosih pa lahko pričakujete zastoje in ovire s strani partnerja ali partnerke. Tudi težko boste sprejemali odločitve – prav je, da poiščete notranji mir in se ne opredeljujete. Pot do uspeha morati tkati počasi in premišljeno, saj bi v nasprotnem primeru lahko naleteli na poraz.


TEHTNICA

Prva polovica tedna je zaznamovana s finančnim uspehom in grajenjem dobrih temeljev za prihodnost. Računate lahko tudi na pomoč vaših bližnjih. Prihaja tudi čas za ljubezen, kjer bo vaša boljša polovica instinktivno zaznala vaše potrebe in jih skušala izpolniti. Pri težjih odločitvah pa poslušajte svoj notranji glas in pri delu poudarite svojo resnično osebnost za maksimalni uspeh.


ŠKORPIJON

Nesporazum se kaže v začetku tedna. Prav je, da sami presodite in zaznavate situacijo v celoti, preden koga krivite. Govorite resnico ne glede na vse, četudi je ta težka. Na zdravstvenem področju bodite pozorni na živčni sistem in si privoščite dovolj počitka. Glede financ vam ni potrebno biti v skrbeh, saj vas čaka uresničitev vaših ciljev in delo na njih že zelo kmalu. Družinski odnosi znajo biti napeti.


STRELEC

Za vas Strelce je v tem tednu bistvenega pomena, da najdete stalnost in trajnost. Razmišljajte globoko, duhovna rast, ki pa vam je že tako po naravi blizu vam v tem tednu ne bo ušla. V ljubezni boste doživeli nepopisno srečo, kar vam bo dalo energijo za prihodnje situacije in projekte. Za časa vikenda se bo od vas zahtevala hitrost, prilagodljivost in odzivnost.


KOZOROG

Zdaj je čas, da pokažete kdo v resnici ste! Imeli boste veliko podpore. Vaše fizično stanje bo v tem tednu stabilno, bodite pa vseeno pozorni na kosti. Ljubezen vam bo prinašala velike užitke, a vseeno boste imeli občutek, da se niste dovolj izrazili. Težave lahko pričakujete na poslovnem področju, zato je pomembno, da trdno stojite za svojimi vrednotami in resnico, četudi se drugim zdijo zastarele.


VODNAR

Sprememba bivališča ali službe je za vas morda na vidiku. Vsekakor boste pa v tem tednu polni pozitivne energije in vsakdanje stvari vam bodo šle dobro od rok. Zalomiti se zna pri odnosih, vendar tudi tukaj boste zelo kmalu našli rešitev. Za boljše počutje boste potrebovali miren vikend in tišino na sploh. Našli boste smiselno pot za naprej in ugotovili, da je vsak delček sestavljanke še kako pomemben na vaši sedanji poti.


RIBI

To bo za vas zelo pomemben teden in vsaki vaši dobri odločitvi bodo sledile pozitivne posledice vaših dejanj! Za vas so na vidiku novi začetki, kjer prihajajo boljše energije in v tem tednu se boste gotovo prenovili v bolj celovito osebo. Vsekakor je prav, da ukrotite svoje nagone in se spopadete s strahom pred novimi stvarmi v vas in v vsem vašem življenju. Na zalogi boste imeli dovolj energije še za tako težaven naloge v bodoče!


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri