Taroskop (12.09.2016 – 19.09.2016)

By Rok 5 let ago

OVEN:
Ta teden vam prinaša priložnost, da opustite vse, kar ste že prerasli. Pa naj bo to služba, odnos ali zgolj škodljivi, omejujoči vzorci. Čas je za premik naprej v bolj smiselne stvari. Morda vas bo ob tem koncu srce bolelo od žalost, ampak vedite, da je to le prehodno obdobje in vaša prihodnost je vsekakor polna veselja, novih dogodivščin in novih ljudi.

V sredini tedna boste morali posebej paziti na svoje psihično zdravje in počutje. Lahko vas daje preganjavica ali takšen strah, da se niti sprostiti ne morete, ampak morate opustiti nadzor, saj boste s tem omogočili, da se bodo blokade sprostile. Ob koncu tedna vas čaka nagrada za vaš trud in tudi vaše finančno področje bo cvetelo, prav tako pa ljubezensko. Po pestrem tednu vas čaka oddih, ki si ga zaslužite.

BIK:
Teden, ki je pred vami vam prinaša največji poudarek na odnose z ljudmi, ki so vam blizu in na vašo okolico in poznanstva. Razmislite, kdo je vreden vašega truda in kdo ne ter potem tudi temu primerno tako ukrepajte. Lahko pa, da boste samo v osebni krizi s partnerjem, ki bo seveda kaj kmalu minila. Ta teden vam je bolj naklonjen na finančnem področju in materialnih užitkih. Proti koncu tedna bo najboljše, da si privoščite kratek oddih (kar znamenju Bika še posebej ustreza) in medtem tudi premislite o vaših odnosih z ljudmi okoli vas. Prihaja vam naproti lekcija, ki je vsem na določeni točki neizbežna – kako biti sam s sabo in šele na to zapolniti svet z drugimi ljudmi.

DVOJČKA:
Teden se bo za vas najverjetneje začel naporno in boste imeli veliko obveznosti, ki se jim enostavno ne boste mogli izogniti. Priporočam pa vam, da se vsaj delno rešite odvečnih bremen, ki vas samo ovirajo, saj se boste tako lažje osredotočili na pomembnejše stvari. Pred vami je precej intuitiven teden, kjer bo poudarek seveda na vaši duši. Že dolgo v sebi slišite glas, da ukrepate na pozitiven način in za večino od vas je to seveda čas, da to tudi storite. Ob koncu tedna je na vidiku velik uspeh v vaših prizadevanjih in nasploh. Usvojili ste vse lekcije, sedaj pa je čas, da se kot modrejši posamezniki premaknete v nove smeri.

RAK:
Situacija, ki je grozila, da bo zastala na mrtvi točki, se bo tokrat začela končno premikati naprej in na vidiku je pozitiven izid in rešitev. Čeprav ste vsi, ki ste po horoskopu Rak občutljivi, je najboljše za vas, da vseeno ostanete pozitivno naravnani in pogumni med temi spremembami, saj vam bo to na dolgoročno prej koristilo kakor škodilo. Zelo priporočljivo je, da tokrat, ko boste v tem tednu sprejemali odločitve, pustite srce ob strani in se zanašate na vaš razum – to bo prineslo vsekakor boljše rezultate. Ob koncu tedna je na vidiku ocenjevanje vašega vloženega truda, ampak pomnite, niste še na koncu preizkušnje, zato bi se bilo nesmiselno umakniti – vztrajajte in bijte bitko do konca.

LEV:
Pred vami je čudovit teden, ki vam prinaša veliko blagoslovov. Že na začetku tedna boste sproščeni in polni zagona in motivacije za nove dogodivščine. Stvari se vam bodo dogajale kar same od sebe, brez, da bi se morali za to kaj posebej truditi. Čas čakanja se izteka in zdaj boste lahko uživali v nagradah svojega truda. V sredini tedna boste zaslišali notranji glas, da storite pozitivno spremembo ter da tvegate in se podate v nove smeri. Ne skrbite, ob vsem tem boste imeli podporo bližnjih in nove, razburljive spremembe so za vas neizbežne. Vse, kar morate storiti je, da poskusite, ker če boste odlašali, nikoli ne boste vedeli, kaj vse lepega bi lahko dosegli.

DEVICA:
V začetku tedna boste mogoče občutili preganjavico, strah in skrbi zaradi dogodkov v preteklosti. Ampak, ne skrbite – najhujše je sedaj že za vami in vaša nadaljnja pot je polna blagoslovov. V sredini tedna boste že mnogo bolje in sedaj za vas prihaja trenutek sprostitve, zelo priporočljivo pa je, da izoblikujete realen pogled na stvari in se sprijaznite z vidiki sebe ali drugih, ki jih ne morete spremeniti – zato jih morate sprejeti, saj boste le tako napredovali na vaši poti. V večini dneh tega tedna bo sreča vsekakor na vaši strani in zato je pravi čas, da se lotite stvari, projektov ali odnosov, ki vam veliko pomenijo. Dobra karma čaka na vas.

TEHTNICA:
Upi, da bi se vam finančno stanje izboljšalo se bodo v tem tednu izkazali za upravičene in vaše finančno stanje se bo res začelo maksimalno izboljševati. Če imate službo, si lahko obetate napredovanje ali višjo plačo. Ta teden vam prinaša veliko možnosti ter hkrati tudi veliko pomembnih odločitev. Vaša prihodnost je tokrat odvisna od vas samih in imate preko dobrih odločitev za vse vpletene možnost spremeniti usodo maksimalno na bolje. Čas je prišel, da nehate čakati na „pravi trenutek“ in odlašati, čas je za akcijo.

ŠKORPIJON:
V začetku tedna se vam bo ponudila nova priložnost na samem življenjskem področju ali pa na področju kariere. Vaše ustvarjalne sposobnosti in ustvarjalno razmišljanje vas bosta pripeljala do stvari, ki si jih želite. Čeprav vas bo mogoče na sredini tedna grabil obup in panika, vedite, da je to le prehodno obdobje in da se lahko rešite iz „kletke“ vaših strahov s tem, da začnete razmišljati pozitivno. Lahko se pa le zgodi, da morate malo počakati, ampak v nobenem primeru ne smete sprejeti mučeniško vlogo kot nekaj nujnega. Ob koncu tedna se bo Kolo sreče zavrtelo v vašo korist in doživeli boste velik in srečen vzpon.

STRELEC:
Za vas je priporočljivo, da že ob začetku tedna naredite krajšo analizo vaših dosežkov in obenem spoznate, da ste že veliko dosegli na svoji poti, zato je vsekakor vredno nadaljevati. Imate več možnosti kakor si mislite in morda podcenjujete samega sebe. Vendar vseeno ni razloga za skrb – kar vam je namenjeno, vam nikoli ne bo ušlo. Glede nekaterih ostalih stvari v življenju vas pa čaka premik naprej in puščanje preteklosti za sabo, saj bi v nasprotnem primeru obtičali na točki ali v zvezi, ki vam ni več v korist. Morate narediti ta korak in sprejeti odločitev, kajti dlje kot boste odlašali, težje bo.

KOZOROG:
Pred vami je teden, kjer boste morali sprejeti veliko odločitev, ki se lahko nanašajo na vsa področja vašega življenja. V ljubezni ni videti izrazitih težav, zatorej preživite nekaj dragocenega časa s svojim partnerjem. Če ste samski, se lahko zgodi, da boste spoznali koga zanimivega, v nasprotnem primeru pa se dobro opredelite, kaj si v ljubezni želite. Iskanje odgovorov na pomembnejša in globlja življenjska vprašanja bodo bolj aktualna iz sredine na konec tedna. Ostanite z nogami trdno na tleh in odgovore iščite pri sebi in ne pri drugih ljudeh, saj točka miru se začne v vas. Konec tedna vam bo bolj prijala samota, da si ponovno napolnite baterije in poskrbite za svojo dušo. Poslušajte intuicijo, ki vam nezmotljivo sporoča, kaj narediti.

VODNAR:
Vaš teden se bo začel optimistično, saj boste spoznali, da že imate vse v svojem življenju, kar potrebujete za srečo in največje bogastvo – odlično zdravje. Ta teden je ravno pravšnji za vas, da se natančno opredelite glede svojih ciljev, ki se nanašajo na bolj dolgoročno prihodnost, vendar ta teden ni primeren za trenutke delovanja, temveč načrtovanja. Če vas skrbijo odnosi z določenimi osebami ali spori, se bodo ta teden gotovo zgladili in dosegli boste premirje. Čaka vas tudi nov začetek in osnovi pridobljenih lekcij in spoznanj zakorakajte vanj.

RIBI:
V tem tednu se vam bo dogajalo marsikaj in pazite, da ne boste izgubili nadzora nad vsem skupaj. Ključ rešitve je v razumevanju svojih okoliščin in kaj hitro boste spoznali, da tako kakor ste se ujeli vanje, se lahko tudi rešite. Čas pa je tudi, da resno vzamete v roke svoje življenje in ne prepuščate več stvari naključjem. Čeprav ni ta teden na vidiku posebnega napredka, vam vseeno priporočam, da še naprej vztrajajte na svoji izbrani poti.

Vedeževalec Rok

Category:
  Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri