Taroskop – 14.01.2019. – 20.01.2019.

By Rok 3 leta ago

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

V začetku tedna bodo najpomembnejši odnosi. Lahko, da se boste znašli v odnosu s sorodno dušo ali dušo dvojčico, vsekakor vam bo pa koristila romantika in da spoznate svetlo plat ljubezni. Bodite pozorni tudi na dvojnost v svojem življenju, medtem, ko boste na primer opravljali več stvari hkrati, da najdete zdravo ravnovesje. Druga polovica tedna bo zaznamovana s komunikacijo, ki bo še kako pomembna, zavedajte pa se, da imate na razpolago vse za uresničenje svojih sanj!


BIK

Dela vam ne bo primanjkovalo, le glejte, da se ne boste na duhovnem nivoju preveč obremenjevali in ovirali svojo gibljivost – prilagodljivost. Privoščite si tudi počitek in ne delajte neutrudno. Sredina tedna bo precej pestra na ljubezenskem področju, kjer je videti veliko intime in razmišljali boste, kaj vam pravzaprav pomenijo ljudje v vašem življenju. Zanesite se na tiste prave! Konec tedna in vikend se bosta pozitivno zaključila – z dosežki v ljubezni ali drugih zadevah.


DVOJČKA

Ne obremenjujte se z prihodnostjo, kar prinaša in se raje osredotočite na pozitivne stvari. Na sredini tedna boste še zmeraj poskušali oblikovati vašo prihodnost in pomembno je, da sledite pravi viziji, katere verjetno ta teden še boste našli – razen ob globljem vpogledu v same vase. Ne hitite za vsako ceno.


RAK

V tem tednu vam vlada veliko Marsa, kar bo še podkrepilo vašo bojevitost. Finance so vam v začetku tedna zelo naklonjene, pomembno pa je, da ostanete prizemljeni in predvsem praktični pri svojih pričakovanjih tekom celotnega tedna. Postavili se boste tudi za pravico in stran šibkejših, mnogi pa boste napredovali na poslovni poti, kjer boste morda osvojili novo znanje ali začeli samostojno poklicno pot.


LEV

Sprejmite praktično odločitev, zasnovano na že poznanih dejstvih. V začetku tedna vas bo življenje vleklo v nove smeri in prav je, da tudi tako delujete. Boste se znašli v vrtincu osebnostne preobrazbe na bolje, ki bo hitro prinesla rezultate. Tako ljubezen kakor denar sta vam v tem tednu naklonjena, upoštevajte pa Venerin nasvet, da vse kar počnete, počnite z veliko ljubeznijo do vsakega človeka ali situacije v vaši bližini.


DEVICA

Nikar ne prehitevajte dogodkov in raje poiščite svoje pravo mesto. Ta teden boste razmislili o vseh miselnih vzorcih, ki vas ovirajo in vam ne dovolijo napredovati. Na zadeve v vašem življenju morate pogledati z druge, sveže perspektive. Kljub temu se boste prebili čez vse težave (navidezne ali prave) in slavili zmago na koncu vašega popotovanja.


TEHTNICA

Odnos iz preteklosti se bo v začetku tedna obnovil in če takrat niste našli harmonične rešitve jo sedaj zagotovo boste! Pomembno za vas pa je, da se ne obremenjujete, na kateri stopnji popotovanja ste in najdete srednjo pot. Zastavite si cilje za sedaj, katere zagotovo lahko dosežete, saj boste tako dobili zmožnost vpogleda v dogajanje in motivacijo za višje cilje v bodoče. Prav bi vam prišel pogovor s strokovnjakom na temo področja, ki vas muči.


ŠKORPIJON

Teden se bo optimistično začel in njegove energije bodo najbolj vplivale na vaše materialno področje. Pomembno pa je, da se rešite blokad, ki jih gojite zavestno in spremenite način mišljenja vsaj za hip. Zatem boste videli, da stvari, ki se dogajajo v vašem življenju niso tako grozne in ima vse svoj pomen. Nekaterim razočaranjem se v tem tednu ne boste mogli izogniti, zato je prav, da upoštevate svoje prave zmožnosti in meje.


STRELEC

Ta teden je za vas priporočljivo, da ste varčni in se hkrati ne razdajate preveč. Poslušajte tudi svojo intuicijo, kaj je prav za vas, saj vas nezmotljivo vodi na vaši poti. Konec tedna se bo pojavila priložnost, na katero ste ves teden čakali in takrat je prav, da jo zgrabite! Vikend bo poln pozitivne energije, vaše počutje se bo dvignilo na maksimalno boljšo raven. Nikar pa ne silite v zadeve, ki za vas niso prave.


KOZOROG

Posvetite se tistemu, kar najraje počnete, ker se bo tako obnovila vaša energija, vaše zdravje in dobro počutje pa se bo v kratkem vrnilo. Ta teden boste še posebej v sredini tedna zelo zaposleni in prav je, da nekaj časa namenite tudi sebi. Komunicirajte iskreno in sporočajte svojo resnico, da se izognete nevšečnostim in morebitnim sporom na vaši poti. S tem, ko boste krepili svojo samozavest, boste krepili tudi vsa področja svojega življenja – še posebej tista najbolj težavna.


VODNAR

Prva polovica tedna bo namenjena preobrazbi, bodite pa tudi pozorni na odnose, saj morda lahko pričakujete kakšno izdajstvo ali neiskrenost s strani bližnjih prijateljev ali družinskih članov. V drugi polovici tedna se vam nakazuje zelo dobra finančna priložnost, darilo v višji vrednosti. Nakazuje se tudi poroka ali rojstvo novega družinskega člana, v kolikor stremite k uspehu na tem področju.


RIBI

Utrujenost od borbe s preteklih dni bo prišla za vasi in terjala svoj davek. Preveč ste izčrpani, da bi nadaljevali, zato je še kako pomembno, da obnovite svoje moči. Rešitev na vaše težave, ki vas pestijo boste zagotovo našli, najverjetneje v času vikenda ali proti koncu tedna. Ne omejujte pa svojega obilja, ampak delajte še naprej na svojih ciljih – ne glede na to, ali se omejujete sami ali pa vas življenjske okoliščine potiskajo na rob.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri