Taroskop – 17.12.2018. – 23.12.2018.

By Rok 4 leta ago
Tedenski horoskop

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Teden, ki je pred vami bo imel dober vpliv prav na vsa področja, še posebej bodo pa materialne osnove in temelji v začetku tedna poskrbeli tudi za vašo družinsko varnost. Sredina tedna bo obsijana s popolno družinsko sliko, v ljubezni pa boste izkusili več sreče, kakor je sploh mogoče. Tudi vikend vam prinaša romantične trenutke v družbi ljubljene osebe, romantiko si pa lahko tudi s svečkami, kadilom ali eteričnim oljem pričarate tudi povsem sami.


BIK

Nekaterim stvarem se bomo Biki morali odreči, ker je prišel njihov naravni konec in naš čas preobrazbe. Še posebej boste opazili v začetku tedna padec nivoja energije, prav pa vam bodo prišle vodstvene sposobnosti položaja – tistim, ki delate v podjetjih. Za časa sredine tedna se kaže določeno potovanje, morda s pomembno osebo z določenim namenom. Konec tedna in vikend prinaša nekaj razočaranj, če boste sami silili v že preživete vzorce.


DVOJČKA

Prva polovica tedna bo namenjena samoraziskovanju svojim globin, nekateri se boste lotili celo meditacije, saj boste tako lažje dosegli notranji vpogled. Ne trudite se s preveč stvarmi ali projekti naenkrat, kajti v prvi polovici bo čas za učenje in ne za doseganje rezultatov in ciljev, katere ste si morda zastavili. V drugi polovici tedna se boste najverjetneje soočili z nekaj finančnimi težavami, a s pravo besedo in občutkom za denar boste vse rešili.


RAK

Ta teden vam je v celoti vsekakor bolj naklonjen na materialnem kakor čustvenem področju. Soočiti se boste morali z občutki žalosti – kar sploh ni nujno, da zaradi dejanskih dogodkov, temveč preteklimi spomini in nerazrešenimi zadevami. Pomembno je, da še vedno verjamete v svoj uspeh in svojo pot in da sebe postavite na prvo mesto, a ne bodite pri tem sebični. Čakajo vas novi začetki, zdaj prihaja dokaj boljše obdobje.


LEV

Strah je tisto, kar vas bo oviralo pri pravi priložnosti. Ne bodite kruti do sebe in nikakor ne analizirajte stvari, strahov in skrbi preveč. Pustite, da tako kot pridejo, tudi odidejo. V začetku tedna vam bo vseeno bolj prijala samota, a dober pogovor z prijateljem, ki mu zaupate ne bi bil odveč. V sredini tedna vas čaka nova priložnost in stvari boste ugledali v drugačni, pozitivnejši luči. Rešitev zagotovo prihaja. Morda tisto področje, ki ga želite izboljšati potrebuje pomoč strokovnjaka.


DEVICA

Načrtujte izlet ali potovanje v teh dneh, za mnoge izmed vas se zagotovo nakazuje selitev. Vsekakor se pa v sredini tedna nakazuje premik na bolje. Vaša stara identiteta umira in všeč so vam drugačne stvari kot poprej. Zabavajte se v tem tednu – bodite skrivnostni, večji načrti ali premiki v življenju bi lahko šli po zlu. Na splošno pričakujte nepričakovane okoliščine.


TEHTNICA

V tem tednu boste zagotovo že kaj kmalu na začetku ugledali luč in veselje! V prvih dneh se znate srečati z nekaj nemiru in nezadovoljstvom, ampak prihaja Luna v Raku (kjer je tudi doma), kar bo poskrbelo, da bodo družinski člani vas znali razvedriti. V drugi polovici tedna je na vidiku veliko veselja in zabav ter praznovanja dosežkov na sploh. Če boste še vedno čutili, da vam nekaj manjka, si veselje s preprostimi stvarmi pričarajte sami.


ŠKORPIJON

Teden vam je malo manj naklonjen na področju mentala, potruditi se boste morali, da premagate svoje strahove – bitke, ki jih morda že dolgo bijete in si povzročate strahove po nepotrebnem. Razširiti boste morali svojo perspektivo in ugotovili boste, da stvari sploh niso tako črne, kakor se zdijo! Če boste pomagali sočloveku v krizi in mu ponudili nasvet, se bo zagotovo dobro povrnilo tudi vam.


STRELEC

Nikar ne ovirajte sami sebe in bodite, kakor ste že po naravi vašega modusa gibljivi. Ne izogibajte se težavam, soočite se z njimi, a vseeno vnesite nekaj strasti in humorja na ta področja. Vikend in konec tedna vam bosta dala nadaljnji zagon kljub težavam, s katerimi se boste morda soočali. Morda boste spremenili smer v življenju? Kmalu se obetajo boljši časi tudi za vas, Strelce.


KOZOROG

Pred vami je naravnost odličen teden! Uspevali boste na vseh področjih, predvsem pa boste našli svoje poslanstvo – svoje mesto pod soncem. Imate lahko nekaj čustvenih težav zaradi nezaupanja v partnerja a tudi to boste rešili. Premagali boste vse ovire, zato je pomembno, da si zadate cilje, bo ciklus kozoroga tudi kmalu nastopil. Pravi čas je, da posvetite nekaj skrbi tudi svojemu zdravju in svojemu počutju.


VODNAR

Ta teden boste dali prednost sebi, kar je tudi prav. Ne bodite preveč trmasti, temveč se prepustite spremembi. Ne odločajte se predolgo, kajti lahko vas prehitijo drugi ali priložnost odide. Razvijajte svoje darove, komunikacija je še posebej pomembna v prvi polovici tedna. Imate vse, kar potrebujete in boste tudi imeli. Ste na pravi poti, le še v akcijo morate stopiti in slediti svoji sreči vse do zadnjega.


RIBI

Odnosi bodo uspevali že v samem začetku tedna, a vi boste imeli nekaj težav s sprejemanjem pomembnih odločitev. V sredini tedna lahko doživite srečni preboj, sreča se bo obrnila vam v korist. Videti je tudi nosečnost ali izpolnitev srčnih želja na katerem koli področju ali večih. Konec tedna lahko pričakujete, da boste še vedno “v elementu” in pripravljeni dosegati še večje cilje, kakor ponavadi.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri