Taroskop – 18.02.2019 – 24.02.2019

By Rok 3 leta ago
Horoskop

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Na voljo sem vam tudi za osebno svetovanje – klic v živo 090 30 13 ali preko SMS Vedeževanja – VIZIJA na 6060 + vaše ime in vprašanje.

Tedenski Horoskop


OVEN

Vaša naloga ta teden je, da soočite s svojimi strahovi, katere sami poustvarjate. Svojo moč krepite s pozitivnimi nameni in dajte poudarek na vse lepo, kar se dogaja v vašem življenju. Nekje v času sredine tedna se boste morda znašli v središču “neželene pozornosti”, kjer vas bodo drugi s svojimi zahtevami naravnost dušili. Ne prevzemajte bremen drugih, temveč se raje postavite v njihovo stališče, tako boste situacijo dobro rešili.


BIK

Moška avtoriteta v vašem življenju bo v začetku tedna imela še kako pomembno vlogo! Morda je to vaš oče, brat, dober prijatelj ali partner. Vsekakor pa morate vzpostaviti red v življenju tudi sami. Finance vam bodo zelo naklonjene, zaslužki bodo veliki oziroma takšni, kolikor truda in energije boste vložili v to. Priporoča se za vas varčnost in premišljeno zapravljanje. Ta teden boste kakor pravi Biki vse občutili in podoživeli na vaši lastni koži.


DVOJČKA

Za vas se v življenju odpirajo nova vrata in pomembno je, da ste prilagodljivi ne glede na to, kako težke se zdijo spremembe. Novi začetki in sprememba sama so lahko zelo navidezno težki, ampak kakor vaš astrološki elementi gibljivosti s tem večina vas ne bo imela težav. Za konec tedna prihaja velika sreča v ljubezni, morda boste s kom dosegli spravo in ponovno občutili pravo ljubezen v svojem življenju. Zaupajte!


RAK

Vaša tedenska naloga je sledeča – poiskati morate ravnovesje na področju mentala, kjer vam negativno razmišljanje in morebitne odvisnosti dela velike težave. To vzorec je lahko povezan točno z določeno osebo – odnos, ki ga še niste razčistili. Kljub temu boste tisti, ki ste v zvezi ta teden doživeli večji uspeh, tisti, ki pa ste samski pa bo nova, posebna oseba vstopila v vaše življenje.


LEV

Za vas je bistvenega pomena, da se ustavite in premislite o svojih finančnih vlaganjih in na splošno o pomembnih zadevah. Dosegli boste napredek že zgodaj v tednu, zna se tudi zgoditi, da s pomočjo neke osebe, s katero poslovno ali kako drugače sodelujete. Dobre stvari so vam ta teden pisane tudi v ljubezni in denarju, kjer boste ti dve področji dobro združili za najboljši možen rezultat.


DEVICA

Blokade v ljubezni s katerimi se boste soočili vam bodo zagotovo odprle oči, čeprav morda na malce boleči način. Svojega partnerja blokirate s tem, ker ne dovolite notranje miru sebi in drugim. Na finančnem področju vas čaka širjenje, nova služba ali na splošno želja po novi poklicni poti. Device ste že po naravi zelo delavne in natančne, zato vam ta prehod, ki se bo zgodil zagotovo ne bo pokvaril nobenih načrtov v tem tednu.


TEHTNICA

Prav vsa področja vam bodo ta teden naklonjena, nekaj več pozornosti boste morali nameniti le svojem zdravju. Že sama dobronamerna pozornost bo sprožila zdravljenje in naredila čudeže. Tisti, ki razmišljate o samostojni poklicni poti, se vam v kartah kaže uspeh, ostali, ki pa ste v zadnjih mesecih pri delu dosegale dobre rezultate, bo sedaj za to prišla tudi nagrada. Spolnost in vaša intima bosta na višku uspeha kot že dolgo ne.


ŠKORPIJON

Vaše družinsko in ljubezensko življenje vam bo v tem tednu dajalo globok občutek zadovoljstva in zagotavljalo varnost in udobje. Na sredini tedna je največji možni uspeh energij, da se uresniči nekaj, k čemur stremite in že dolgo negujete. Konec tedna vam lahko prinese nekaj naporov, le ne bodite oprezni, kajti tako boste “poškodovali” svojo energijo. Vzemite si čas za sprehode v naravo in sproščanje napetosti.


STRELEC

Prava ljubezen je na poti in morda se boste znašli v odnosu (ali na točki razmerja), kjer ne boste pripravljeni nadaljevati. Prav je, da ste čustveno odprti za vse stvari, ki vam pridejo na pot, saj vsaka prinaša dragoceno lekcijo. Bolj ste sedaj usmerjeni v finance, kjer lahko v polnosti izkoristite ves svoj potencial. Bodite prizemljeni in praktični ter realni s pričakovanji pri svojih načrtih. Vsaka stvar potrebuje nekaj časa, da se razvije zato bodite potrpežljivi.


KOZOROG

Finančne težave in morebitni neuspeh, kateremu se ne boste mogli izogniti prihaja v tem tednu. Morda potrebujete pomoč svetovalca na svoji poti ali nekoga izkušenega, ki vam lahko z lastne prakse in izkušenj ponudi nasvet. Ne vpletajte se ta teden v težavne odnose z ljudmi, ki vam jemljejo energijo. Prijateljski odnosi so vam ta teden naklonjeni, partnerstvo večini malo manj. Ostanite optimistični.


VODNAR

Pomembno je, da v vsakem nesmislu prepoznate višji namen. Ne nalagajte si več bremen, kakor je potrebno – niti v službi, niti v zasebnem življenju. V času sredine tedna prihaja za vas pomembna priložnost in doživeli boste zelo prijetno spremembo, katero lahko izkoristite za nadaljnjo boljši komunikacijo v poslu, na področju zdravja ali ljubezni. Za časa vikend vam bo bolj prijala samota – a verjemite, osamljeni ne boste, le potrebovali boste nekaj trenutkov, da se zberete v celoto.


RIBI

Energije celotnega tedna so ugodne za to, da prvo nekaj pozornosti namenite svojim prioritetam. Tako boste lažje napredovali pri stvareh, katerih nameravate. Na razpolago vam bo, da popeljete svoje življenje k uspehu, a od vas je odvisno, kako boste te darove izkoristili. Nikar ne tavajte v temi in v praznih hodnikih svojega uma, kajti na vas zagotovo v bodoče čaka še toliko lepega, kolikor vam srce poželi.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri