Taroskop – 21.01.2019. – 27.01.2019.

By Rok 3 leta ago

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

V prvi polovici tedna boste čutili klic, da se premaknete naprej v bolj smiselne smeri. Nekateri te poti takoj ne boste našli, če boste pa le pripravljeni prisluhniti srcu in predvsem sebi, se bo rešitev zagotovo pojavila. Teden bo uspešen na finančnem področju, kjer boste dokončali neke stvari iz preteklosti. V drugi polovici tedna lahko pričakujete, da se bodo stvari hitro odvijale in zmedo na čustvenem področju – ne zaupajte prehitro, naj si partner zasluži vaše zaupanje!


BIK

Pred vami je zelo pomemben teden, kjer boste morali razviti svoje komunikacijske sposobnosti in se zavedati svoje moči manifestacije. Prvi trenutki v prvih dneh tedna morda ne bodo najlažji, a zagotovo boste ugledali resnico – čeprav morda na boleč in nepričakovan način. V partnerstvu bo napeto, nikar sedaj ne načrtujte večjih sprememb. Pustite, da vse poteka po naravnem toku. Vikend vam prinaša mnogo ustvarjalnosti in kar ste začeli v prvem tednu, boste sedaj tudi tukaj uspešno več ali manj končali.


DVOJČKA

Prijateljstvo in lepi trenutki bodo v prvih dneh tedna ključnega pomena. Sprostite se in zaupajte v življenju. Imeli boste priložnost za slavje (kot je morda poroka, zaroka, rojstvo novega družinskega člana,…) ali pa boste zgolj praznovali druge dosežke in življenje samo! Nekje na polovici tedna se bodo dogodki odvijali v želeni smeri in Dvojčki boste največ sreče in blagoslovov ta teden poželi prav na ljubezenskem področju.


RAK

Pred vami je naravnost čudovit teden! Vse vam bo uspevalo, kakor ste si zamislili in v prvih dneh tedna boste vsi, brez izjem, doživeli vrhunec sreče na čustvenem področju. Ko se bodo energije tedna premikale dalje v bodočih dneh, vam bo zdravje prav tako odlično služilo. Čas pa je, da se odprete optimizmu in vsemu dobremu, kar življenje za vas ponuja. Skrbi, ki se lahko pojavijo za časa vikenda preprosto dajte na stran in uživajte.


LEV

Čas je prišel, da pustite preteklost za seboj in obdržite le lekcije in lepe spomine. Vse se bo sedaj postavilo na svoje mesto in dobilo smisel. Na sredini tedna vas čakajo dosežki na materialnem področju, mnogi izmed vas se boste morali pa še za le te malo potruditi. Uporabite svojo energijo v konstruktivne namene in to se vam bo zelo dobro obrestovalo. Ta teden boste našli pot dalje v življenju, ne glede na vaše težave.


DEVICA

Prva polovica tedna bo vsekakor za vas namenjena samoraziskovanju in odkrivanju svojih globin. Ta trenutek ne boste mogli doseči vsega, kar ste si zadali temveč boste morali projekt razdeliti na nekaj delov. Prvo najdite svojo vizijo. Tudi v drugi polovici tedna bodo delovale energije notranjega sveta in za vas je pomembno, da ob vsem tem najdete mir in tišino, ki jo zdaj najbolj potrebujete. Poslušajte tudi svojo intuicijo o drugih ljudeh in njihovih namerah.


TEHTNICA

Rešitev se bo pojavila na obzorju in vi boste tekom tedna rešili veliko svojih težav! Intimnost v vaši vezi se bo tudi popravila, na bolj osebnem nivoju se boste pa počutili v svoji koži odlično. Vizualizirajte obilje in ne razmišljajte o pomanjkanju – kajti le na “zemeljski ravni” verjamemo v pomanjkanje, v resnici je vsega dovolj za vse. Ne naprezajte se preveč in ne poskušajte nadzorovati vsega, kajti to vas izčrpava.


ŠKORPIJON

Tekom celotnega tedna boste naleteli na nekaj težav pri navezovanju stika z drugimi. Če se počutite omejene in ne slišane je morda preprosto čas, da se umaknete. Zelo boste občutljivi v prvi polovici in vsaka malenkost vas zna vreči s tira. Ne spuščajte se v prepire, hkrati pa ne dovolite, da kdo posega v vaš osebni prostor ta teden in na sploh. Zaščitite svojo občutljivo energijo, poglejte resnici v oči in se na nekaterih področjih kot je na primer službeno rajši odločajte na podlagi razuma kakor na podlagi srca.


STRELEC

Tudi za vas bo to precej napet teden, kajti zna se pojaviti konkurenca na poslovnem področju, kar vas bo sprva razjezilo, potem pa boste ugledali lekcijo, kaj se morate naučiti in kaj storiti. Ne dovolite, da kdo drug odreja vaše osebno mnenje in se postavite zase. Ta teden lahko pričakujete kar nekaj sprememb, ki se bodo sprva začele slabo, njihov zaključek pa bo zelo blagodejen za vse vpletene.


KOZOROG

Težave na finančnem področju z dolgovi se znajo vrstiti ena za drugo v tem tednu, zato je za vas pomembno, da jih čim prej poskušate rešiti, oziroma, delujete vsaj v smeri njihove rešitve. Pomoč se bo pojavila že ta teden. Celoten teden bo pester, vi se boste pa mnogo naučili, predvsem to, da boste drugič raje premislili, preden boste brezglavo silili v neprijetne situacije.


VODNAR

Vaš tekoči teden bi lahko v celoti definirali kot “nesporni uspeh”! Na ljubezenskem področju bo sicer v začetku tedna nekaj občutljivosti, a s partnerjem bosta kmalu našla skupno besedo in sporazum. Če želite, da se vaše razmerje pomakne na višjo raven, delujte tudi v tej smeri. Če nameravate začeti samostojno poklicno pot, vam je pot v bodočih nekaj tednih in mesecih od sedaj tudi tlakovana z uspehom.


RIBI

Zaščitite se pred pretirano občutljivostjo in odkrili boste skrivni potencial v sebi. Vaše psihično stanje se bo zelo izboljšalo, sami pa boste našli moč, da se uspešno skozi ves teden in na sploh spopadate z neprijetnimi, vsakdanjimi izzivi. Ljubezen vam je v določeni meri še kar naklonjena, a le, če boste upoštevali partnerjeve meje in seveda on/a vaše. Poslušajte svoj občutek preden se podate v situacije.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri