Taroskop – 24.12.2018. – 30.12.2018.

By Rok 3 leta ago
Tedenski horoskop

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

V zadnjem tednu v tem letu se osredotočite na vrednote, namesto materialne stvari, ki vam lahko zapeljejo z vaše prave poti. Kljub temu si lahko obetate večje finančno izboljšanje, soočiti se boste pa morali tudi z nekaj strahu in ujetosti, ki je posledica napačnih izbir iz preteklosti ali odnosov z napačnimi ljudmi. Ravno tako vam v tem tednu pomembnejši odnosi niso naklonjeni – naleteli boste na nekaj hladnosti in zavračanja s strani drugih ljudi v vašem življenju.


BIK

Prva polovica tedna bo za vas Bike in Bikice zelo obetavna, saj boste žareli in uspevali na področjih, katerih želite. V odnosih in v samim sebi pa boste morali poiskati notranji mir in morda sprejeti kakšno pomembno odločitev. V tem tednu ste na vrsti Vi! Ne obremenjujte se z drugimi in njihovim napredkom – dajte vse od sebe, a ne pozabite, da se morate tudi vi odpočiti in ne preveč naprezati.


DVOJČKA

Tema vašega tekočega tedna so služba in finance. Čeprav so sedaj praznični dnevi in dopusti, boste vi vseeno polni idej za v bodoče na vašem delovnem mestu. Ne pozabite pa skrbeti za svoje sanje – tako poklicne kot zasebne. Našli boste tudi rešitev za težak položaj, ki vam je v preteklosti povzročal preglavice in se boste premaknili z mrtve točke. Bodite vztrajni, zvesti predvsem sebi in pa tudi drugim.


RAK

Pred vami je teden, ki bi si ga lahko le v sanjah želeli! Osebe, ki vam veliko pomenijo vam bodo izražale spoštovanje in naklonjenost, načrti bodo dobili dokončno podobo. Čas je, da sledite svojim sanjam tudi tisti, ki ste malo manj prepričani. Na sredini tedna se lahko v vaše življenje vrne oseba iz preteklosti ali pa se obnovi ljubezen iz starih časov. Tudi finance vam bodo zelo naklonjene, sploh tistim, ki ste vlagali trud v to, ostali ste pa tudi na dobri poti.


LEV

Novi začetki in tveganja so tema vašega zadnjega tedna v tem letu. Kakor pravi Levi se boste morali postaviti zase, predvsem pa verjeti v svoje sanje in zdaj v tem tednu pokazati vso svojo samozavest. Bolj kot bo šel teden proti sredini, hitreje bo nova priložnost pri vas! Vikend pa vam prinaša nekaj divjega, a vseeno boste zelo uživali in se uskladili z okolico.


DEVICA

Večje, pozitivne spremembe bodo aktualne za vas v tem tednu. V prvi polovici tedna boste morali sprejeti nekaj odločitev, katerih glavni namen mora biti harmonija v bodoče. Rešiti sedaj situacijo, ne ozirajte se toliko na srce kot na razum. V drugi polovici tedna se lahko zgodi, da boste dosegli svoje cilje, vsekakor boste pa na lažji način osvojili pomembne lekcije za vas v življenju.


TEHTNICA

Bodite potrpežljivi, vam svetujejo karte v tem tednu. Tisti, ki ste samozaposleni ali pa delate v kakšni takšni obrti lahko pričakujete na sredini tedna nekaj težav. Na zdravstvenem področju se morate predvsem spoprijeti z svojim zdravjem, ki se lahko še izboljša – ne glede na to, ali gre za psihično ali fizično zdravje. Konec tedna vam prinaša pomembno sporočilo, ki pa se zna zgoditi, da ne bo ravno najbolj prijetno.


ŠKORPIJON

Slabo obdobje v vašem življenju se bo z dnevi v začetku tedna tudi končali. Zdaj morate okrevati po težki preizkušnji in naj se vam nikamor ne mudi. Kmalu se vam lahko nasmehne sreča in se pokaže tudi kakšno pomembno potovanje ali selitev. Vsekakor vas pa čaka pustolovščina, ki bo ogrela vaše srce, poskrbela za vaš adrenalin in vas napolnila s smislom, poslanstvom, srečo in namenom.


STRELEC

Ljubezen je tema vašega tekočega tedna in v tem tednu vam bo zagotovo zelo naklonjena! Že v samem začetku tedna se kaže preživljanje lepih trenutkov z vašim partnerjem/partnerko. Tisti, ki imate manj sreče na ljubezenskem področju, vas tudi čaka premirje in izboljšanje ter rešitev konfliktov. Ne glede na vse, boste pa vsi preživeli čaroben vikend s svojo boljšo polovico.


KOZOROG

Ne dajajte ta teden poudarka na denar, ker vam nekaterim le ta pretirana navezanost povzroča težave in s tem posledično pomanjkanje. Poiščite varnost in stabilnost, predvsem je pa zelo pomembna komunikacija in energija dajanja. Tisti, ki pa imate probleme s prejemanjem, v tem tednu ne pričakujte nič večjega, vsekakor pa bodo imeli veliko lepega smisla dogodki, ki se bodo dogajali v vaše dobro v tem tednu.


VODNAR

Veliko lepih trenutkov na ljubezenskem področju boste preživeli v prvih dneh tedna. Sredina bo namenjena reševanju stvari iz preteklosti. Tudi na družinske odnose morate biti pozorni in stremeti k harmoniji. Na finančnem področju lahko po novem letu pričakujete veliko izboljšanje, denar kot sam vam je pa tudi v tem tednu zelo pisan na kožo, saj resnično lahko prihaja tisto, kar si sami najbolj želite.


RIBI

To bo za vas teden čiščenja navlake iz preteklosti in samoraziskovanja. Vsi imamo v življenju dobro in slabo plati dogodkov, morate pa vedeti v tem napornem tednu, da imajo slabo izkušnje prav tako svoje prednosti – lekcije iz katerih se lahko veliko naučimo. Konec tedna boste uspešno rešili vse svoje težave in ugotovili boste, da je pravzaprav bolje, da se je tako zgodilo, saj vam to prinaša veliko lepih, novih stvari v življenju.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri