Taroskop – 26.11.2018. – 02.12.2018.

By Rok 4 leta ago
Tedenski horoskop

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Lahko bi se reklo, da je pred vami napet teden, saj pri odnosih ali pri vašem delu boste naleteli na nasprotovanja. V prvi polovici tedna bo ozračje napeto in se raje umaknite, kot da bi delovali. Prav vam bo prišla tudi zaloga moči in samozavesti. Odločno se morate naučiti reči “ne”. V drugi polovici tedna sicer lahko prejmete denar, vendar bo to bolj znesek iz neke obveze. Za vas je za konec tedna na vidiku svež, praktičen nov začetek.


BIK

V tem tednu bo pešala vaša energija in s tem mogoče tudi zdravje. Ukrepati morate, da ne boste ostali v položaju kjer niste zadovoljni. V prvih dneh boste morali prisluhniti svoji intuiciji, na pot pa vam prihaja sicer nekaj lepega. Organizacijske sposobnosti vam bodo na področju vaše službe prav prišle. Za časa druge polovice tedna boste imeli vse preveč projektov ali stvari, kar vas lahko izčrpa.


DVOJČKA

Nikar se v tem tednu ne spuščajte v prepire! Na začetku tedna bo še kako pomembna komunikacija, morali pa se boste tudi prilagoditi določenim situacijam v vašem življenju – kar kot po modusu gibljivi Dvojčki ne boste imeli težav. Morali boste tudi zagovarjati pozneje v tednu svoje mnenje in svoj prav. Nikar ne bodite agresivni z besedami in rešite morebitne spore.


RAK

V tem tednu vam je ljubezen zelo naklonjena, saj boste na tem področju dosegali vzpone in uspeh za uspehom! Tudi tisto drugo, kar vas skrbi, se bo izšlo na najboljši možen način, kajti ste zaščiteni in vse ovire boste premagali. Poslušajte le klic duše in si v začetku tedna privoščite potreben počitek. Teden bo poln pozitivnih stvari, ljudi in situacij, ki jim nikar ne bo konca.


LEV

Pred vami je precej čustven teden, katerega obkroža ta energija v celoti. Vaša duhovna naloga tekom tedna je, da se naučite zaupati – in prav nič ni pomembno, ali določenim posameznikom v vašem življenju ali pa navsezadnje življenju samemu! Čeprav nimate konkretnih načrtov, vam bo sanjarjenje o prihodnosti pomagalo izoblikovati to vizijo. Teden bo sproščen, brez večjih stresov in preizkušenj.


DEVICA

Ta teden je čas, ko se boste povezovali s svojo sorodno dušo! V primeru, da ste samski, pa življenje od vas zahteva, da se opredelite, kakšnega partnerja želite. Morda pa je že zelo blizu vas? Zdravje bo za vas tudi na poudarku v tem tekočem tednu, še posebej v prvi polovici tedna. Bodite pozorni na mentalno stanje in dihala. Okrepite svoj imunski sistem. Čimveč časa preživite s prijatelji, ki jim zaupate, da si obnovite svoj optimističen pogled na svet.


TEHTNICA

Prva polovica tedna vam prinaša nekaj nejasnosti in na stvari boste morali pogledati z drugega zornega kota. Prav tako se boste morali sprijazniti z nasprotji v vašem življenju na kar vseh področjih. Vse ima svoje nasprotje – tema in svetloba, noč in dan… In prav tako dogodki v vašem življenju. V drugi polovici tedna morda lahko pričakujete selitev, potovanje ali pa konkreten premik v življenju. Tudi možnosti za avanture romantične narave so odprte.


ŠKORPIJON

Teden vam je kot nalašč pisan na kožo! Vaši načrti bodo sicer še potrebovali nekaj praktičnega pregleda in jasnosti. V tem tednu boste izpolnjeni tako na čustvenem kot na praktičnem nivoju. V drugi polovici tedna je za vas na vidiku uresničenje želja, energija ljubezni, ki bo tekla skozi vas. Lahko pa pričakujete tudi porod v primeru, da ste načrtovali naraščaj. Sedaj je na splošno čas, da delujete.


STRELEC

Potrpežljivost je tisto, kar boste v prvih dneh tedna še kako potrebovali. Če ste zmedeni, v katero smer gre vaše življenje je vaša naloga v tem tednu, da vztrajate v že preizkušenih stvareh. Imeli boste veliko možnosti na izbiro v drugi polovici tedna in tudi za vas prihaja čas, ko boste morali narediti prvi korak k svojim sanjam in željam. Izogibajte se vsakovrstnih odvisnosti.


KOZOROG

Če se ne zavedate svojih zmožnosti, se jih boste v prvih dneh tedna, oziroma, prvi polovici prav zagotovo! Za vas prihaja moč manifestacije in vi imate vse, kar na vaši poti potrebujete. Ne pozabite tudi komunicirati na pravi način. Na področju zdravja se lahko obrnete na kakšnega zdravilca. V drugi polovici tedna vam bo nekaj vseeno manjkalo najverjetneje na čustvenem področju ali pa boste hrepeneli po nečem bolj smiselnim.


VODNAR

Za vas prihaja čas dosežkov, a hkrati tudi novih začetkov. Ljubezen bo cvetela v prvih dneh tedna vse do pozne sredine, kjer boste tako srečni kot že dolgo ne. Čas je tudi, da se obrnete k vaši družini. Druga polovica tedna prinaša nekaj zatiranja na vaši poti, a mučeniška vloga ni rešitev! Osvobodite se bremen in črpajte navdih za nadaljnjo izboljšanje življenja iz že obstoječih srečnih dogodkov.


RIBI

V tem tednu vam bo uspelo vse, kar ste si zadali tako na službenem kot ljubezenskem področju. Morda boste želeli svoje duhovno življenje nagraditi z učenjem v novi smeri, ki vas lahko tudi na splošno zanimajo. Čas je, da se rešite rutine in začnete početi tisto, kar vas resnično veseli! Čas vikenda bo preživet z družino in vašimi najbližjimi. Lahko ta teden tudi vstopite v novo zvezo, ki bo zelo dobro vplivala na vas.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri