Taroskop – 30.04.2018 – 06.05.2018

By Rok 3 leta ago

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Morda se vam dozdeva, da se dogodki nikakor ne morejo odviti v vašo korist, a vedite, da vedno obstaja razlog za to. Boljši časi za vas prihajajo. Ne bojte se poraza, vzemite življenje v svoje roke in ne krivite usode za vsak negativnejši pripetljaj. Proti koncu tedna se vam kaže zelo stabilno finančno stanje.


BIK

Novi začetki prihajajo z začetkom meseca maja in tudi za vas Bike prav tako. Bodite bolj odgovorni in pazite na komunikacijo z drugimi. Vaša pričakovanja naj bodo realna, finančni projekti pa ta teden ne bodo energijsko podprti.


DVOJČKA

Pomembno je, da poiščete notranji mir in stabilnost v življenju. Tudi vi boste v tem tednu najbolj uspešni na materialnem področju ali pa se bodo rešile težave le s tega področja. Teden, sploh začetek, je povsem primeren za potovanja in širjenje obzorij.


RAK

V prvih dneh tedna boste čutili nov zagon in da hkrati obrnete nov list. Pred vami je novi mesec in čas je, da sebe postavite na prvo mesto in delate na svojih načrtih. Nekje na sredini tedna se vam kaže izpolnjena želja, ki je lahko povezana s katerim koli področjem, še posebej uspešni in zadovoljni pa boste na ljubezenskem področju, kjer se vam obeta nepopisna sreča.


LEV

Poslušajte svojo intuicijo in se poglobite v svoj svet (kar sicer ni tipično za vas Leve), vendar le tako boste prišli do pomembnih odgovorov. Sredina tedna vam prinaša napredovanje v zvezi s situacijo, ki se že dolgo vleče. Ponosni boste na to, kar ste ustvarili, saj se vam obeta najvišja izpolnitev sreče na ljubezenskem in zakonskem področju.


DEVICA

Če čutite, da se ne zmorete povezati z drugimi in svet doživljate nepravičen je čas, da nekaj ukrenete. Osredotočite se na blagoslove v svojem življenju in na duhovne vrednote. Na samem življenjskem področju vam lahko breme olajša določena oseba z vašega življenja in vam pomaga z nasvetom. Le zaprosite.


TEHTNICA

Varujte se zapravljivosti iz razloga, ker kupite, kar vam je trenutno všeč. Vprašajte se, če je to res vredno nakupa ali je samo trenutna želja. V tem tednu lahko tudi prejmete sporočilo glede denarja ali drugih materialnih zadev. Na splošno je pa pomembno, da počivate, kajti to ni teden za udejstvovanje.


ŠKORPIJON

Premik stran od nesmiselnih stvari vam bo prinesel kar iščete, kajti tako boste napravili prostor novim dogodivščinam, ljudem in priložnostim. Že res, da je na začetku morda težko, a kaj kmalu boste opazili oprijemljive rezultate svojega dela. Za vikend vas čaka sprostitev, lahko v družbi prijateljev.


STRELEC

Pozornost, ki jo morda tako obupano iščete v tem tednu ne boste dobili. Vprašajte se, ali ste sami sebi najhušji sovražnik in merite moči z drugimi le zato, da bi vi imeli korist od tega? Ozrite se po vseh svojih odnosih v življenju in že v tem tednu, če boste pozorni se vam razkrije resnica, ki bo marsikaj olajšala.


KOZOROG

Opustite strah in poslušajte svojo intuicijo. Strah vas je le senc, ne realnih stvari – soočite se z njimi. Na splošno bo teden potekal dobro, razen pri ljubezenskih odnosih vam ni naklonjen, kajti lahko pride do trikotniških razmerij. Tudi vztrajanje v odnosu, ki vam jemlje energijo ni pravo za vas.


VODNAR

Prva polovica tedna vam narekuje, da odkrijete svoj resnični jaz in se ponovno vrnete v življenje ter ga zaživite s polno žlico. Ne oklevajte več in se še danes opredelite. V drugi polovici tedna se vam nakazuje ženska oseba, ki vam bo z svojo strokovnostjo pomagala.


RIBI

Radodarnost vam bo sedaj prinesla največje nagrade. Ta teden bo potekal odlično! Vse, kar si želite vam bo prišlo na dlan v obliki različnih priložnosti, ki jih morda sprva ne boste prepoznali, bodite pozorni in sprejmite vsako priložnost. Konec tedna vam obeta novo službo, napredovanje ali večji priliv denarja.


 

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri