Taroskop – 31.12.2018. – 06.01.2018.

By Rok 3 leta ago
Tedenski horoskop

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Poslušajte ob vstopu v novo leto svojo intuicijo česa si želite več v svojem življenju in kaj vam jemlje energijo. Na sredini tedna znate naleteti na nekaj nasprotij na področju odnosov in morali boste biti samozavestni in se postaviti zase. Čim bolj bo šel teden proti koncu, bolj vas bodo izkušnje okrepile v neko večje zavedanje. Bistvenega pomena pa je komunikacija skozi celotni teden, saj s pravim pristopom lahko veliko dosežete.


BIK

Biki in Bikice boste stabilno zakorakali v novi teden, nekje v prvi polovici tedna pa znate naleteti na (sprva) neprijetno spremembo in nekaj finančnih težav. Tedaj je čas, da se spomnite vse svojo modrosti in preteklih lekcij. Druga polovica tedna vam je na področju ljubezni najbolj naklonjena, kjer boste doživeli največjo srečo – izpolnitev kolikor je le mogoče.


DVOJČKA

Slaba obdobja v vašem življenju se zaključujejo, ampak vseeno še niste prišli do tistega pravega razsvetljenja, da bi videli pot naprej. To se bo tekom tedna tudi zgodilo in že sam začetek tedna vam je energijsko zelo naklonjen. Za časa vikenda boste morali pokazati samozavest morda na odgovornih položajih ali pa boste morali zaupati v življenje samo. Moč in pozitivna energija se vam bosta povrnili.


RAK

Nečemu se boste morali v tem tednu odreči, vsekakor pa prihaja nova, boljša priložnost. Mnogi od vas se boste selili, nikar pa ne gojite prevelikih upov za ljubezen, saj bi vaši načrti lahko splavali po vodi. V drugi polovici tedna se boste vsi spraševali, če ste na pravi poti in takrat je pomembno, da sami sebe ne omejujete preveč. Sedaj imajo dolžnosti prednost pred srčnimi željami in kmalu boste vedeli, kaj je naslednji korak.


LEV

Opustite stara prepričanja in se soočite s strahovi. Na situacijami, ki se vam v življenju kot nalašč ponavljajo in so za vas neprijetne poglejte z drugega zornega kota in videli boste, da so vsa prerekanja zaman. Ta teden je čas, da počivate in se posvetite sebi, kajti tako boste dvignili svojo energijo na višjo raven. Večje načrte prihranite za pozneje, ko bo čas za njihovo uresničitev bolj primeren.


DEVICA

Ta teden bo vaše zdravje zelo stabilno, ljubezen in odnosi pa bodo prav tako v začetku tedna našli svoje mesto. Eno poglavje v življenju boste zaprli in naj vas ne bo strah, četudi ne veste, kam vas življenje vodi. V ljubezni bodite do partnerja iskreni skozi teden in nasploh ter povejte, kaj si mislite. Posvetita se vajinem odnosu. Samski boste imeli malo manj sreče, sploh tisti vpleteni v ljubezenske trikotnike.


TEHTNICA

Soočili se boste z nekaj srčne bolečine, ki ste jo v preteklih mesecih potlačili ali pustili nerazrešeno. Nikar se ne zapletajte zavestno in namerno v težko situacije in položaje, saj bi vas to lahko drago stalo. Pazite, kaj komu zaupate. So pa v vašem življenju v tem tednu prisotni novi začetki. Sprijaznite se, da če je jasno nakazano, da ne morete spremeniti situacije se preusmerite v bolj produktivne smeri, kjer lahko izkoristite počasi ves svoj potencial.


ŠKORPIJON

Ne bodite borbeni za vsako ceno in ne nalagajte si preveč bremen in projektov, kolikor zmorete. Greste v pravo smer, vendar bo za vaše cilje še potrebno malce počakati. Strah bo prisoten pred novimi stvarmi in vi si vzemite čas, da to predelate na osebnostni ravni. Dogodki v tem tednu so vam naklonjeni, zato ni prav nobenega razloga, da bi vztrajali v negativnem razmišljanju ali preživetih miselnih vzorcih.


STRELEC

Pazite na svoje zdravje samo preventivno in da boste v dobri kondiciji. Pozitivno mišljenje vam bo prineslo rezultate, na katere čakate in jih želite. Odkrito se morate spoprijeti s svojimi problemi in pokazati pokončno držo. Konec tedna znate prejeti neko pomembno novico ali pa boste našli rešitev še na tako težek položaj v vašem življenju. Ko boste nanj pogledali v drugi luči, bo vse dobilo smisel.


KOZOROG

Posvetite čas tistemu v začetku tedna kar najraje počnete. Pomembno je za vas, da najdete sporazume glede vaših težav, povezanih z odnosi ali delom preden se boste premaknili dalje. Zastavite si cilje, kajti ta teden lahko uresničite vse, še posebej na poklicni poti. Čaka vas uspeh, kot ga že dolgo niste izkusili!


VODNAR

Vztrajanje, zvestoba in predanost svojim ciljem bodo obrodili sadove. Ne vztrajajte pri situacijah, za katere veste, da jih morate pustiti za seboj. Bodite prijazni do drugih ter uravnovesite dajanje in prejemanje v vašem življenju. Hvaležnost za vaše uspehe in uspehe drugih bo prinesla bogate nagrade. Če imate občutek, da vas izčrpavajo se zaščitite pred negativnimi energijami.


RIBI

Ta teden se boste soočali z svojim podzavestnim svetom in občutkom dvojnosti. Občutljivi boste, zato je pomembno, da se ne naprezate. Poslušajte svoj občutek na vaši poti glede vaše prihodnosti v tem tednu in na sploh. Dogodki se bodo vrstili z veliko hitrostjo, v povprečju se bodo pa resnično dogajale lepe stvari, katerih morda niste niti pričakovali. Našli boste spet pravo pot.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri