Tedenska numerološka napoved ~ 13.09.2021. – 19.09.2021.

By Rok 5 mesecev ago

Numerološka napoved

Izberite svojo številko po intuiciji od 1 – 9 in preberite njen pomen, kaj lahko v bodočem tednu pričakujete.

 

Število 1

Komunikacija bo bistvenega pomena. Sreča bo na vaši strani, saj jo podpira število 33 – eno izmed najsrečnejših v numerologiji. S pravilnim pristopom in komuniciranjem boste na začetku tedna dosegli zavidljive uspehe na področju odnosov ali dela. Na sredini tedna se povežite z energijo sočutja in se izognite opravljanju. Število 99 vam sporoča, da se boste s takšnim delovanjem vzdignili na višje duhovne vibracije. Za čas vikenda lahko pričakujete izboljšanje zdravja, če boste dali poudarek nanj.

Število 2

Ta teden za vas nosi mešane energije, katere boste morali uskladiti med seboj. Tako znotraj sebe kot zunaj – na življenjskih področjih. Posvetite se svojim otrokom ali notranjem otroku v sebi. Z drugimi ravnajte ljubeče. Znašli se boste tudi na sredini tedna v procesu zdravljenja in za izboljšanje zdravja morda razmislite o alternativnem pristopu k zdravju (reiki, masaža, akupunktura,…) Na koncu tedna se odpravite v naravo, da si okrepite moči, naberete nove energije in pridobite odgovore na svoja vprašanja.

Število 3

Čaka vas pozitivna sprememba na področju partnerskih odnosov, ki bo zagotovo doprinesla dobre stvari in svežino v vaše razmerje. Tudi samski boste nedvomno vstopili v zvezo. Na sredini tedna oziroma v drugi polovici se povežite z glasbo, saj vam število 32 v vašem izračunu obljublja prejeti navdih s pomočjo glasbe. To je seveda lahko poslušanje glasbe ali pa katera koli druga umetnost. Za čas vikenda boste morali okrepiti svojo samodisciplino, da ne boste zapadli v omejujoče vzorce negativnega razmišljanja.

Število 4

V celotnem tednu je bistvenega pomena, da okrepite svoje vodstvene sposobnosti in prevzamete vodstvo in aktivno vlogo v zaskrbljujočem položaju, pa naj bo še tako težak. V prvi polovici tedna se za vas skozi fizično aktivnost in sprostitev vidi delo na sebi, ki vam bo pa prineslo zelo dobre rezultate. Vsi tisti, ki ste izbrali število 4, vam numerološki izračun sporoča, da se povežite s svojo družino in svojimi potomci, saj znajo na plan priti stvari, ki so bile skrite in se lahko dobro razrešijo.

Število 5

Premalo poslušate svoje telo in svojo intuicijo. To vas bo ta teden na duhovnem področju učil skozi vse dogodke in dokončno boste spoznali, da naključij v življenju ni – da je vse medsebojno povezano. Število 41 – samodiscipline, ki je prisotno v vaših kartah vam sporoča tudi, da se kdaj zadržite preden sploh na področju odnosov zapadete v prepire in nepotrebne spletke. Osvobodila pa vas bo glasba in tudi pesmi, ki do vas prihajajo v tem tednu nosijo še posebej pomembna sporočila in rešitev za vaše težave se skriva v njihovem besedilu.

Število 6

V tem tednu se boste učili lekcije potrpežljivosti in ljubezni do sebe. Čaka vas tudi čudovita pustolovščina, katera vam bo prinesla čudovita odkritja na vseh življenjskih področjih in vpogled v stvari, ki so bile pred vami skrite. Vse se bo čudovito izšlo! Ko boste vadili potrpežljivost je še posebej pomembno, da ne forsirate dogodkov, temveč puščate, da se vse samo odvija po naravnem toku. Bolj kot boste ozavestili ljubezen do sebe, bolj znosne bodo dane okoliščine in lažje boste zmagali v igri življenja.

Število 7

Popolna predaja vsega, kar vas skrbi bo poskrbela, da se bo rešilo tisto področje, na katerem imate največje težave v tem trenutku ali v zadnjih dneh in tednih. Čakajo vas novi začetki na vseh področjih, najbolj se bo pa vaš trud odražal na tistem, kjer si to najbolj prizadevate! Dopustite, da preteklost odpade in jo pustite za seboj. Sedaj kreirajte samo tisto, kar želite, da je prisotno v vašem življenju. Nekateri se boste za konec tedna morali varovati zapravljanja in morda začeti varčevati in delati naložbe za prihodnost.

Število 8

Manifestacija – uresničenje tistega, kar želite je že zelo blizu! Zaupajte svojim občutkom, četudi se ne zdijo logično povezani z danim stanjem, saj vsemu navkljub lahko uspete. Na sredini tedna vam bo premišljena komunikacija prinesla najboljše rezultate še posebej na področju službe in kariere. Določeni odnosi vas bodo na trenutke zelo dušili in pomembno je, da se takrat umaknete – morda v naravo, kjer se boste lahko prečistili vseh prevzetih negativnih energij od drugih.

Število 9

To bo za ves zelo duhoven teden z poudarkom na osebnostni rasti! Duhovnost vam bo prav prišla, še posebej, če jo prakticirate, saj vas podpira število 77. Zaključili boste težko poglavje iz preteklosti, saj se v vašem izračunu pojavlja število 9, ki je število zaključkov in novih začetkov. Sinhronost dogodkov vas bo na trenutke tako prevzela, zato je še posebej pomembno, da zaupate tudi redu v navideznem kaosu in veliki medsebojni povezanosti vseh dogodkov.

Categories:
  Magija, orakeljske karte, Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri