Tedenska numerološka napoved ~ 20.09.2021 – 26.09.2021

By Rok 5 mesecev ago

Numerološka napoved

Izberite svojo številko po intuiciji od 1 – 9 in preberite njen pomen, kaj lahko v bodočem tednu pričakujete.

 

Število 1

Na začetku tedna bodo okoliščine na vseh področjih zahtevale od vas samodisciplino in prilaganje drugim. Ta sprememba oziroma okoliščine se vam bodo sprva zdele neprijetne, a kmalu boste ugledali lekcijo in nauk, kako sebe tukaj izboljšati in izpopolniti. Na sredini tedna se prepustite glasbi, saj vam bo dajala navdih predvsem pa zvokom narave. Da si obnovite svoje moči, se večkrat odpravite v naravo, kajti to bo prečistilo vašega duha.

Število 2

Delajte na svoji osebnostni in duhovni rasti, kajti le tako boste razumeli stvari, ki se dogajajo in manifestirajo v vašem zunanjem okolju. V prvi polovici tedna boste predvsem opažali stvari, ki delujejo znotraj vas in se potem izražajo na materialni ravni. Prav je, da nič ne jemljete kot slučajno, saj ima vse svoj namen. Na koncu tedna boste morali dati poudarek na zdravo življenje in se odreči svojim škodljivim razvadam. Pomislite, kaj ne vpliva dobro na vas.

Število 3

Pomembno je, da k situacijam še posebej na začetku tedna pristopate z avanturističnim pristopom. Čaka vas čudovita pustolovščina, ki vam bo v prvi polovici tedna pokazala, kako čudovit je svet zunaj vas in kako je vse premišljeno, vnaprej določeno in čarobno. V drugi polovici tedna se bo obilje zelo izražalo v vašem življenju in finance vam bodo zelo naklonjene. Obilje pa seveda ima več pomenov in lahko manifestirate tudi obilje in toplino znotraj vseh odnosov, tudi partnerskih.

Število 4

Določeno obdobje v vašem življenju bo na začetku tedna pripeljalo k svojemu naravnemu koncu in zaključku. Ob tem boste dobili tudi velik vpogled v spiritualnost in se zavedali, da ste na pravi poti – četudi boste morali z določenimi odnosi prekiniti, kar boste seveda storili v svoje najvišje dobro. Prav tako se lahko ta zaključek navezuje na službeno področje, kjer vas zatem čaka nekaj dosti boljšega! Bodite samozavestni pri pristopu k novim situacijam, a ne preponosni in arogantni.

Število 5

To bo za vas velik teden preporoda. Še posebej, če ste sami starši, saj boste dobili vpogled v konstruktivne rešitve, ki so do sedaj pred vami ostajale skrite. V prvi polovici tedna se lahko zgodi, da boste morali spremeniti pristop in prevzgojiti tudi samega sebe do boljše verzije svojega karakterja. V drugi polovici tedna vam bo ta nenadni preblisk prinesel tudi lekcijo, katero boste z lahkoto opravili in prav je, da svoje znanje o tem delite z drugimi blizu vas, ki so vas pripravljeni poslušati.

Število 6

Vaša tedenska karmična naloga je odpuščanje. Bolj, kot boste lahko odpustili sebi in drugim, več obilja takšnega in drugačnega se bo pojavilo v vašem življenju! Na sredini tedna pa se varujte zapravljivosti, saj zna skušnjava biti pri tem kar velika. Razporedite si svoje finance za tisto, kar nujno potrebujete. V drugi polovici tedna vse do vikenda se vam bodo odpirala vrata uresničitve vaših želja, a nekaj trdega dela in vztrajnosti vas še zagotovo čaka.

Število 7

Bolj boste morali sprejemati spremembe, ki se dogajajo v vašem življenju, saj je sprememba nekaj naravnega in edina stalnica v življenju. Pomembno je tudi, da si privoščite umik, da si zbistrite glavo ter misli in ponovno življenje zajamete s polno žlico! Skozi ves teden, pa še posebej za vikend je dobro, da ste fizično aktivni. Tako se vam bo povrnila energija. Prihaja pa pozitivna sprememba, ko boste najmanj pričakovali. Pustite stvarem, da se odvijejo po naravni poti, ta čas pa se posvečajte sebi.

Število 8

Nekaj, kar iz vašega okolja ne vpliva dobro na vas bo v tem tednu potrebno zaključiti. To so lahko odnosi, delo, razvade,… Na sredini tedna se boste počutili dovolj močne, da svoje stvari in projekte izpeljete do konca. Tudi lahko pričakujete uspešen zaključek zadeve, ki vas bremeni. Delajte pa tudi na sebi, predvsem na fizični aktivnosti, saj že predolgo vztrajate mogoče znotraj vašega doma in če se boste podali v naravo vam bo to prineslo tudi boljšo notranjo naravnanost, da se boste lahko soočili z izzivi zunaj vas.

Število 9

Pred vami je energetsko zelo močan teden! Naučiti se morate predati svoje stvari, skrbi in želje višji sili, da deluje nemoteno v vašo korist. Če morate komu odpustiti, to storite že v prvi polovici tedna, saj to vas najverjetneje ovira pri uresničitvi vaših sanj – še posebej, če se navezujejo na partnersko področje. Vaše zdravje se bo mnogo izboljšalo, le na psihičnem področju znate občutiti nekaj napetosti, ki pa ga boste z vajo sočutja in brezpogojne ljubezni uspešno spravili na harmonično raven.

Categories:
  Angelske karte, Magija, orakeljske karte, Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri