Tedenska numerološka napoved ~ 29.08.2021. – 04.09.2021.

By Rok 5 mesecev ago

Numerološka napoved

Izberite svojo številko po intuiciji od 1 – 9 in preberite njen pomen, kaj lahko v bodočem tednu pričakujete.

 

Število 1

Stremeti boste morali k individualnosti in avtentičnosti, če želite pozitivno spremembo v življenju in v tem tednu. Spremembe prihajajo na področje kariere, ljubezni, zdravja – na vas pa je, da jih kar najboljše sprejmete in se na njih pripravite. Da dovolite, da se zgodijo je pomembno, da se zavestno ne zadržujete na istem mestu in zgrabite priložnost, ko se pokaže. Še posebej telesna aktivnost vam bo pri sproščanju negativne, odvečne energije prav prišla.

Število 2

Ta teden bo glavna téma osebnostna rast in razvoj. Še posebej na začetku tedna boste čutili močno potrebo po poduhovljenosti in drugačnemu zaznavanju stvari in situacij v svoji okolici. Na sredini tedna boste morali za uspeh izkazati svoje vodstvene sposobnosti, da boste prišli do uspeha na katerem koli področju zavestno najbolj delujete. Pomembno pa je, da ne glede na trenutne izzive in to kar vam predstavlja težavo nadaljujete po izbrani poti, saj boste zagotovo uspeli!

Število 3

Na področju financ in ljubezni bosta v prvi polovici tedna za vas nastopili pozitivni spremembi. Izogibajte se mislim, ki vas omejujejo in širite svojo zavest zaznavanja. Na področju ljubezni natančneje se bo zgodila načrtovana sprememba in samske trojke lahko vstopite v zvezo. Bistvenega pomena pri celotnem tednu pa je, da se ves čas posvetujete s svojo intuicijo – z svojim notranjim védenjem, saj tako ne boste mogli zgrešiti prave poti in boste na njej tudi ostali. Skozi celoten teden in na sploh zaupajte, da se vse dogaja z razlogom.

Število 4

V vašem življenju se bodo v tem tednu odvile globoke spremembe! Vsi starši boste morali izkazati podporo svojim otrokom, da bodo tako lažje in z nasveti stopali po svoji poti. Vedite pa vsi tisti, ki upate na izboljšanje v ljubezni, da vas bo splet dogodkov vodil do notranjega vpogleda, kjer boste ugotovili in dobili potrditev, da morate najprej razviti ljubezen do sebe. Za uspešen zaključek težavne situacije, ki vam zna v tem tednu povzročiti sicer nekaj preglavic je pomembno, da se popolnoma prepustite in zaupate višji sili, da bo vse uredila v vaše dobro.

Število 5

Da bi se vaše finančno stanje izboljšanje boste morali doživeti lekcijo finančne discipline, ki vas lahko uči veliko stvari – predvsem pa preudarno ravnanje z denarjem za izboljšanje na dolgi rok. Na sredini tedna boste čutili močno željo, da se premaknete z mrtve točke v svojem življenju in začnete z vsem srcem početi tisto, kar bi vi in vaša duša resnično želeli. Izogibajte se situacij, za katere že vnaprej lahko precenite, da so težavne in ki vam ne prinašajo nič dobrega.

Število 6

Odpravite se večkrat v naravo (sploh začetek tedna je za to primeren), da užijete lepe trenutke, se energetsko prečistite in napolnite s pozitivno energijo. Morda boste začutili željo, da se začnete ukvarjati s kariero, katera temelji na duhovnosti in ko boste korak za korakom delovali v tej smeri, vas bodo višje sile in vaši vodniki podpirali. Na koncu tedna pa lahko pričakujete, da se bodo določene situacije v vašem življenju zaključile, kar ni nujno slabo, saj se vam zagotovo potem odpirajo vrata novih priložnosti!

Število 7

Za vas prihaja teden notranje in zunanje preobrazbe! Stvari, ki se morajo znotraj vas spremeniti bodo prihajale na površje in preporod se bo zgodil spontano. Morali boste pa vseeno več truda vložiti v to in se naučiti lekcij potrpežljivosti. Na ljubezenskem področju se stvari ne bodo hitro odvijale, ampak vseeno se kaže, da so odnosi v katerih ste, trdni. Za samske bo tokrat malo manj sreče, saj boste pred manifestacijo odnosa morali razčistiti sami s sabo. Ta teden si priskrbite dovolj počitka.

Število 8

Ta teden boste naleteli na veliko blagoslovov v življenju! Sprva se boste na začetku tedna počutili zelo ustvarjalne in prav je, da se lotite umetniškega ustvarjanja ali kakršne koli druge oblike, saj tako se bo izrazil jezik vaše duše in vam spregovoril. Na sredini tedna boste posebej še čutili močno vez z svojo duhovno platjo, kajti stvari bodo začele padati na svoje mesto. Prav tako lahko spoznate sorodno dušo ali dušo dvojčico. Na področju doma vas čaka velika harmonija, ki se bo pri vas širila od znotraj navzven.

Število 9

Potrpežljivi boste morali biti z rezultati svojega vloženega truda, ki pa se vam bodo verjetno že kmalu pokazali! V prvi polovici tedna boste rešili težavno situacijo, ki je morda povezana z zdravjem ali pa s financami, zato si boste lahko popolnoma oddahnili. Na koncu tedna pa vas čaka vse, tudi samske, pozitivna sprememba na ljubezenskem področju, kjer bo v ospredju odnos z vašim partnerjem ali simpatijo. Zagotovo vas čaka resna zveza ali poglobitev sedanjega odnosa.

Categories:
  Magija, orakeljske karte, Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri