Tedenski horoskop – 01.04.2019 – 07.04.2019

By Rok 3 leta ago

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Na voljo sem vam tudi za osebno svetovanje – klic v živo 090 30 13 ali preko SMS Vedeževanja – VIZIJA na 6060 + vaše ime in vprašanje.

Tedenski Horoskop


OVEN

Prvi teden v aprilu morate slediti svoji duši – klicu znotraj vas, ki vam bo pomagal na pravo pot. Pri financah se vam bo nasmehnila sreča, saj zdaj je čas za velika vlaganja v tisto, kar želite. Tudi s posojili vam bo šlo dobro. Na sredini tedna znate naleteti na nekaj napetosti v odnosih in morali se boste postaviti sebi v bran, to je pa lahko povezano z tem, da težko rečete ne. Morali boste postaviti meje. Vikend bo precej pozitiven in tudi boste pravega razpoloženja za kakšno zabavo in druženje.


BIK

Vznemirjenje, ki bo prisotno v prvih dneh tedna izkoristite za kakšen zanimiv projekt, ki se lahko navezuje tudi na finančno področje. Vaši prihodki se bodo izboljšali, kar vam bo omogočilo več odprtih poti v tem tednu. Druga polovica tedna vključno z vikendom je naklonjena ljubezni, kajti spet se boste povezali s svojim partnerjem in vsekakor v dvoje sprejemali prave izbire v življenju in v dobro vaših odnosov.


DVOJČKA

V kolikor boste delali na svojih ciljih, se bodo le ti tudi uresničevali. Precej boste razmišljali o svojem napredku na določenem področju in ugotovili boste, da bo usoda zavrtela kolo sreče v vašo korist. Bodite optimistični, ko pristopate k novim stvarem in četudi morate eno stvar narediti večkrat, se nad tem ne pritožujte. V ljubezni zna vladati tišina, vendar zagotovo vaši odnosi ne gredo v napačno smer. Pri financah bo potrebnega še nekaj truda.


RAK

V prvi polovici tedna boste potrebovali zaupnika – nekoga, s katerim se lahko odkrito pogovorite. To je lahko starejša in zrelejša oseba od vas in nikakor se ne bojte prositi za pomoč! Morda boste nasvet potrebovali pri odnosih ali celo mentorja pri svojem delu. Kakor koli že bo, se kažejo obetavni rezultati. Preostanek vikenda izkoristite za to, da razmišljate, česa si v življenju želite, kaj morate spremeniti ali popraviti. Logičen pristop namesto srčni vam bo bolj prav prišel.


LEV

Krepite svojo zalogo moči v začetku tedna, saj se mogoče zna kmalu pokazati, da jo boste tudi potrebovali. Družinski odnosi bodo na višku zadovoljstva, ampak vam bo manjkalo in hrepeneli boste po nečem več. Kažejo se prvi rezultati vaših prizadevanj, kjer lahko dejansko prejmete nepričakovano pomoč! Prav pa je, da delati skozi celoten teden na svojih ciljih, saj so le ti zagotovo uresničljivi.


DEVICA

Novi začetki na ljubezenskem področju vam ne bodo mogli ubežati! Lahko, da prihaja čas za višjo raven zaobljube, zagotovo boste pa prejeli partnerjevo nežnost, pozornost in pa tudi naklonjenost. Če ste v dvomih, ni prav, da preveč hitite z razmišljanjem o prihodnosti – raje se prepustite tistemu, kar vam življenje prinaša in tako boste sproti (tudi v najbolj vsakdanjih okoliščina) prejeli vse potrebne potrditve in odgovore za vašo pot.


TEHTNICA

Nepričakovane spremembe, ki se sicer bodo pozitivno zaključile, vam bodo na energijski ravni prinesle nov vpogled. Nikar v prvih dveh dneh tedna ne načrtuje nič večjega, v kolikor boste čutili negativno energijo, ampak počakajte na sredino – konec tedna, kjer bodo energije in vplivi dosti bolj ugodni. Če vam pomaga in ste umetniške duše se tovrstno tudi izražajte. Za svoje poslanstvo boste v tem tednu veliko naredili in vaš trenutek bo nastopil.


ŠKORPIJON

Določeni odnosi se znajo končati, kar bo tudi vam prineslo novi začetek in boste po tej preobrazbi vsekakor drugačni. Možna je tudi selitev, nova služba ali menjava prebivališča. Kamor koli vas usoda že zapelje, vam bo to zagotovo ogrelo srce. Zaključili boste težko obdobje in prav je, da se sedaj posvetite sebi in nikakor ne hitite za vsako ceno, kajti to se vam ne bi ravno najbolj obrestovalo. Tudi vi boste tako imeli boljši občutek nadzora.


STRELEC

Ta teden boste morali rešiti finančne težave in sedaj ni čas za delovanje, kajti lahko bi sledil neuspeh in nekakšna izguba na tem področju. Ljudje vas morda v tem tednu ne bodo najbolj razumeli, zato je dobro, da resnično nekaj časa namenite sebi in duhovnosti. Prenovili se boste, zato so zelo priporočljivi tudi sprehodi v naravo in posebna pozornost vašemu zdravju. Vaše misli so gradniki vašega dobrega počutja.


KOZOROG

Čas je, da v tem tednu v življenju obrnete nov list! Pred vami je novi mesec in sadovi truda iz meseca marca se bodo začeli kmalu tudi manifestirati in prikazovati pred vašimi očmi. Samskim bo v življenje vstopila nova oseba, nekateri boste pridobili priložnost za obuditev starega razmerja, spet drugi pa boste naredili korak k višji zaobljubi in prebujanju čustev. Tudi na finančnem področju vam ne bo šlo slabo in sedaj je dobro, da nekaj tudi prihranite.


VODNAR

S tem, ko boste opustili slabe navade, negativne miselne vzorce in nezdrave odnose v tem tednu, bo zagotovo sledil večji uspeh in izboljšava le teh področij. Čas je za premik naprej ne glede na to, kako se temu upirate. Prijateljstva bodo cvetela in lahko kakšno napreduje tudi v resno zvezo. Denar vam bo pritekal, vi pa boste slavili svoje obilje. Možno je tudi rojstvo novega družinskega člana, vsekakor je pa na vidiku praznovanje vaših dosežkov!


RIBI

Določeni ljudje znajo prinesti v tem tednu veliko zmedo v vaše življenje. Za vas je pomembno, da ohranite pokončno držo in navdušenje, ne glede na zunanje dogodke! V kolikor se vam mudi pri katerem koli področju je prav, da situacijo prej dobro preverite in tudi premislite. Čaka pa vas sprememba v času vikenda, ki zna vaše življenje obrniti čisto v novo smer. Nikar se ne bojte, kajti življenje nikoli ni povsem negativno ali pozitivno, čeprav tako doživljate to.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri