Tedenski horoskop – 01.07.2019 – 07.07.2019

By Rok 3 leta ago
Tedenski horoskop

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Na voljo sem vam tudi za osebno svetovanje – klic v živo 090 30 13 ali preko SMS Vedeževanja – VIZIJA na 6060 + vaše ime in vprašanje.

Tedenski Horoskop


OVEN

Vaš prvi julijski teden se bo odlično začel, uspevali boste še posebej na ljubezenskem področju. Doživeli boste veliko srečo in naklonjenost partnerja. Na finančnem področju boste ocenjevali svoj napredek in razmišljali o potrebnih morebitnih spremembah. Pomembno je, da pot nadaljujete. Pri zdravju bodite še posebej pozorni na psihično področje in se otresite nepotrebnih skrbi!


BIK

Moč se vam bo v začetku tedna povrnila in dobili boste več motivacije za uresničitev vaših ciljev. Nekje na sredini tedna se boste morali soočiti z razočaranjem in pretrgati vezi preteklosti, da se vam le ta vzorec ne bo več ponavljal. Za časa vikenda je pomembno, da v sebi najdete mir in tišino in razvijate tudi vašo duhovno plat življenja. Prisluhnite intuiciji.


DVOJČKA

Pred vami je naravnost čudoviti teden! Napredek na področju službe se bo pokazal že v samem začetku tedna in morda je prišel čas za samozaposlitev. Je pa bistvenega pomena, da v težavnih situacijah sodelujete z drugimi, ki vam lahko pomagajo. Neodločenost na sredini tedna boste pregnali tako, da se soočite z resnico. V vaše življenje na področju ljubezni prihaja nova oseba.


RAK

Bistvenega pomena v tem tednu je, da se posvetite razvoju svojih veščin in sposobnosti. Tako boste dobili potrebno samozavest in boljši pristop. Vaše življenje se sicer bo umirilo, a vam bo manjkalo nekaj več. To boste našli v lastni tišini, ko boste utišali moteče misli, se soočili z njimi in zakorakali v novi dan.


LEV

Ta teden bodo nastopili konflikti, ko boste želeli slediti lastni poti. Pomembno je, da boste imeli dovolj samozavesti, da se boste znali pravočasno umakniti iz težavnega položaja. Življenje vas kliče v nove smeri in tukaj je sprememba neizogibna – le ne dovolite, da bi vas karkoli ali kdorkoli zadrževal v preživetih vzorcih življenja.


DEVICA

Zavedajte se svojih sposobnosti, to vam bo prišlo prav skozi ves teden. Na splošno je pa to teden večjih, pozitivnih sprememb za vas. Na začetku tedna se nakazuje potovanje, vsekakor se bo pa vaše življenje premaknilo v bolj plodne smeri. Za mnoge je na vidiku novi dom, nov odnos ali nova služba. Prepustite se življenju, četudi njegov določen del umira.


TEHTNICA

Odnosi bodo dajali vašemu življenju velik poudarek v začetku tedna. Tekom tedna se boste odločili, da boste iz določenega odnosa tudi izstopili, ker vam več ne prinaša potrebne izpolnitve. Na finančnem področju bodite v drugi polovici tedna preudarni z denarjem, saj lahko nastopijo morebitne finančne težave. Prilagodite se položaju.


ŠKORPIJON

Finance vam bodo v tem tednu še kako naklonjene. Že v prvih dneh tedna boste lahko uživali v otipljivih rezultatih. Nikar pa ne dovolite, da vas materialnost zasužnji. Na področju psihičnega zdravja se boste borili z vašim egom in takrat je čas, da se pomirite in realno ocenite situacija. Soočite se z svojim strahom, energije vas še kako podpirajo!


STRELEC

Na začetku tedna se boste morali izviti iz težkega položaja, ki ste ga ustvarili sami. Ne dovolite preteklosti, da meče senco na vašo sedanjost in prihodnost. Na sredini tedna boste veliko razmišljali, načrtovali in se konkretno posvečali svojemu življenju. Za časa vikenda vas čaka velika izpolnitev na ljubezenskem področju – lahko z novo osebo ali v sedanjem odnosu.


KOZOROG

V tem tednu se boste zelo dobro počutili v svoji koži! Čakajo vas novi začetki in preobrazba vaše osebnosti. Našli boste pot, kateri boste z veseljem sledili. V preostalih dneh tedna boste preoblikovali odnose tako, da bodo bolj izpolnjujoči. V ljubezni ni ovire, katere v tem tednu ne bi mogli premagati! Občutili boste iskreno ljubezen vašega sopotnika.


VODNAR

Odločitve, ki jih boste sprejemali v začetku tedna bodo imele velik nadaljnji pomen za vaše življenje. Družinsko življenje bo na vrhuncu, le tisti, ki ste bolj občutljivi boste zaznavali energijske vtise okoli sebe. Z vašim delom boste zadovoljni in začele se vam bodo odpirati nove poti v življenju.


RIBI

Življenje vas bo v tem tednu vabilo na pustolovščino in pomembno je, da dobro premislite. Ne spuščajte se v nevarne situacije. Na ljubezenskem področju na sredini tedna znajo nastopiti težave in žalost. Počakajte, da slabo obdobje mine. Največje uspehe boste želi na finančnem področju, kjer so možna tudi dedovanja. Vsekakor pa prejmete visoki znesek in izboljšate vaše gmotno stanje.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri