Tedenski horoskop – 03.06.2019 – 09.06.2019

By Rok 2 leta ago
Tedenski horoskop

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Na voljo sem vam tudi za osebno svetovanje – klic v živo 090 30 13 ali preko SMS Vedeževanja – VIZIJA na 6060 + vaše ime in vprašanje.

Tedenski Horoskop


OVEN

Energije tedna vas bodo skozi vse dni zagotovo podpirale. V prvih dneh tedna se boste posvetili nalogi, ki je pred vami ali kakšnemu dodatnemu izobraževanje. Lahko pa je to vaš hobi, katerega veščine boste hoteli izpopolniti. Tekom sredine tedna se boste videli z nekom iz vaše preteklosti in na vidiku je ponovno snidenje – nadaljevanje odnosa je odvisno od vaju. Za časa vikenda boste občutili globoko zadovoljstvo in vaše želje bodo dobile zeleno luč.


BIK

Nova pot se zmeraj zdi težka, a ob sebi boste na začetku tedna imeli osebo, kateri boste lahko zaupali. Na ljubezenskem področju boste vi ali vaš partner potrebovali čas zase, saj zadnje čase je vse skupaj pregrobo za vaju in ta umik bo zagotovo koristil razmerju. Na sredini tedna boste iskali višji smisel v vseh stvareh in duhovna pot se lahko začne odpirati pred vami. Nekaj vznemirjenja prinaša vikend, kjer je pa najbolj možno, da boste krenili čisto v novo smer.


DVOJČKA

Morali se boste rešiti ujetosti in misli, ki vam le to povzročajo. Če se znajdete v destruktivnem odnosu je pomembno, da tudi ukrepate – zmeraj se najde rešitev. Vrednote na družinskem področju bodo še posebej pomembne na začetku tedna. Za časa vikenda se obetajo pozitivne spremembe in položaj boste imeli kar dobro pod nadzorom, tudi vaše organizacijske sposobnosti na vseh področjih bodo prišle do izraza.


RAK

Globlje razumevanje vsega, kar se vam dogaja vam bo na začetku tedna še kako v korist. Vsak položaj prinaša lekcijo, ne glede na to, kako dober ali težaven je. Občutek nemoči lahko premagate z optimizmom in zavedanjem, da vaš položaj je rešljiv in ko boste ugledali to resnico se bo spremenilo tudi vaše življenje na bolje. Poslušajte svojo intuicijo, še posebej svoj navdih pri nadaljnjih načrtih in projektih.


LEV

Ljubezen vam bo v tem tednu še posebej naklonjena in lahko uresničite zvezo z osebo, ki ste jo pred kratkim spoznali. Komunikacija bo bistvenega pomena na sredini tedna, od vas pa se pričakuje, da boste začetno vznemirjenje spravili tudi do točke uresničitve. Nova priložnost vam za vikend prihaja na poti in zagotovo boste, če boste sledili svoji poti doživeli tudi zelo pozitiven preobrat v vašem življenju!


DEVICA

Na začetku tedna boste preobremenjeni zaradi dela in obveznosti, ki se bodo kar vrstile. Mučeniška vloga v takšnih situacijah ni rešitev. Prevzemite svoj del odgovornosti in občutek svobode. Finance so vam zelo naklonjene in lahko se nadejate tudi pomoči od vaše družine v kolikor bo to potrebno. Konec tedna bo nadvse optimističen, spet boste našli pravo pot v življenju in dobili občutek smisla.


TEHTNICA

Finančni položaj se bo v začetku tedna izboljšal. V kolikor ste v dolgovih, lahko pričakujete povračilo denarja. Tudi v dnevih med tednom vam bo dobro šlo in lahko pričakujete uresničitev svojih načrtov na področju službe in kariere. Je primeren čas za začetek samostojne poklicne poti. Morda boste med tednom ali za časa vikend delovali v vlogi svetovalca ali terapevta nekomu, ki nujno potrebuje pomoč.


ŠKORPIJON

Odgovornost in pomoč ljudem se vam bo v začetku tedna dobro povrnila. Prav tako lahko na področju službe pričakujete napredovanje na odgovoren položaj. Na osebnostnem področju boste iskali srečo in odgovore na vaša vprašanja, a bo to nekako kmalu zamenjal in tako rekoč prekinil naporen vsakdan. Z financami bodite varčni in previdni!


STRELEC

Skrbi, ki se vam v zadnjem času pojavljajo, vas poskušajo tako rekoč prisiliti, da se premaknete zavestno iz težavnega položaja, ki vam ne prinaša ugodja. Na sredini tedna se bo pojavila trma, neprilagodljivost in nepripravljenost na spremembo. Ljubezen vam je naklonjena, morate pa vedeti, da bo vaš partner za vsak vložen trud od vas tudi pričakoval pozornost in povračilo v smislu čustev.


KOZOROG

Pred vami je precej težaven teden in to se bo najprej odražalo na področju ljubezni. Pričakujete lahko, da bo vaš partner imel izgovore in svojo pozornost posvečal njemu/njej bolj pomembnim zadevam v tem trenutku. Na sredini tedna boste dobro razpoloženi za druženje in zabavo ter samski morda za kakšno avanturo. Tudi potovanje je na vidiku ali selitev. Med vikendom boste ugotovili, da s svojim načinom razmišljanja in delovanja počnete v življenju nekaj narobe.


VODNAR

Vaše življenjske razmere se bodo na ljubezenskem področju v začetku tedna izboljšale in utrdile. Medtem, ko boste v ostalih dneh v tednu potrebovali veliko časa za razmislek. Na službenem področju lahko pride do menjave, kajti rutina sedanjega dela vas preveč izčrpava. Za vikend boste potrebovali tišino in več pozornosti boste morali nameniti svojemu notranjemu glasu, da boste rešili težak položaj.


RIBI

Vztrajnost, red in disciplina vas bodo daleč pripeljali, nikakor se pa ne obremenjujte preveč s pravili in redom samim, saj lahko postanete preveč sterilni. V tem tednu bodite tudi pozorni na odnos z vašim očetom in če ste predstavnica nežnejšega spola na odnos z vašim partnerjem. Dolgočasje in rutino pa bosta za vikend zamenjala dobro razpoloženje, zabave in proslavljanje vaših dosedanjih dosežkov.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri