Tedenski horoskop – 03.08.2020 – 09.08.2020.

By Rok 2 leta ago
Tedenski horoskop

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Na začetku tedna lahko občutite nekaj finančnih težav, kjer se boste znašli v položaju, ko boste morali denar prelagati iz kupa na kup zato je pomembno, da ste varčni. Na sredini tedna se boste morda počutili kljub napredku malce osamljeno in da določeni odgovori na vaša vprašanja še vedno ne prihajajo. Vse se bo razkrilo ob svojem času. Za čas vikenda pa boste uživali v samoti in si boste lahko privoščili brezskrben odmor.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Teden vam bo zelo naklonjen na finančnem področju in že na začetku tedna se vam lahko ponudi pomoč ali priložnost večje vsote denarja. Na sredini tedna znate občutiti željo, da bi na poslovnem področju začeli z tistim delom ali projektom, ki si ga res želite opravljati in tudi tukaj vam bo sreča naklonjena. Za vikend se bosta obnovili vaša notranja moč in če imate probleme z zdravjem se lahko nadejate izboljšanja.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

V ljubezni se zna samskim na začetku tedna ponuditi priložnost za novo zvezo ali pa bo potencialni partner/ka vstopil/a v vaše življenje. To bo vsekakor prineslo vznemirjenje! Na sredini tedna se varujte konfliktov in ne bijte bitk, v katerih ne morete zmagati. Premagali pa boste svoje nasprotnike in težak položaj. Za vaš vikenda je pomembno, da se organizirate in postavite stvari na svoje mesto. Zanašajte se na razum in srce tokrat za kratek čas pustite ob strani.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Uspeh bo že na začetku tedna sledil vsem vašim dejanjem zato je pomembno, da ste pripravljeni. Tudi na ljubezenskem področju se vam bo v prvi ali drugi polovici tedna nasmehnila sreča in lahko uresničite odnos, katerega si želite! Če pa ste že v zvezi vam pa ta karta sporoča, da boste doživeli veliko lepih trenutkov, tudi intimnih. Ko bo teden šel proti koncu bo čas, da prisluhnete svoji intuicijo, ki jo morda odrivate na stran.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Nova priložnost na ljubezenskem področju bo tudi za vas nastopila in ta karta vam daje zeleno luč – tako samskim kot vezanim, lahko pa se nanaša tudi na kakšno drugo želja iz drugega področja, ki se vam bo uresničila. Na sredini tedna boste precej romantično razpoloženi, nekatere pa se boste znašli, ko boste morali sprejeti odločitev oziroma izbrati med dvema podobnima možnostma. Za vikend je pomembno, da se poglobite v svoja čustva in razvijate svojo nežnejšo plat ne glede na to, katerega spola ste.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Težave se lahko pojavijo na družinskem področju, kjer se zna zgoditi, da bo tretja oseba kalila mir v družini. Soočite se z svojimi srčnimi bolečinami in nikar ne trpinčite drugih predvsem pa samih sebe. V drugi polovici tedna vam bo področje denarja dosti bolj naklonjeno kakor področje ljubezni – kljub težavam na področju ljubezni in odnosov boste uspeli ustvariti zdravo okolje in zgraditi stabilen občutek varnosti. Vaše finančno stanje se bo izboljšalo.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Na začetku tedna boste morali prevzeti nadzor nad položajem ali situacijo, ki vam povzroča težave. Prisluhnite svojemu razumu saj če ne boste se lahko hitro na sredini tedna zapletete v konflikte. Prihaja tudi sprememba, ob kateri se boste počutili nelagodno in se vam bo morda dozdevalo, da v to vlagate veliko naporov. Mučeniška vloga v tem primeru ni rešitev, zato je pomembno, da sami poiščete najboljši izhod iz težavne situacije.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

V prvi polovici tedna vas bo preteklost zadrževala, da bi naredili korak dalje v smeri svojih sanj. Spomnite se lepih trenutkov in kaj vas je na tej poti pripeljalo do te točke, kjer ste sedaj. Imeli boste možnost rešiti težak položaj, če si boste priznali, da ste se deloma po lastni krivdi znašli v njem. Izhod obstaja, le oči morate odpreti!

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Bolj kot boste v prvih dneh tedna krepili svojo notranjo moči, boljša in močnejša bo manifestacija vaših želja. Morda želite popraviti odnos iz preteklosti, ki ni nujno romantične narave in se vrniti nazaj na staro pot. Tekom tedna, sploh za vikend se vam bodo pojavljale možnosti, ki si bodo med seboj precej različne, na vas pa je, katero boste izbrali in kako boste gradili na njej. Varujte se tudi odvisnosti od odnosov, dela ali substanc.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Uspeh bo sledil vašim dejanjem že na začetku tedna in za marsikoga se nakazuje izpolnitev želja, uspešno opravljeni izpiti, naraščaj v družini, zaroka ali poroka. Tudi poslovni uspeh ni več daleč. Na sredini tedna oziroma v drugi polovici boste verjetno zbrali dovolj poguma, da boste razčistili z preteklostjo, v življenje marsikoga izmed vam pa zna vstopiti ponovno stara ljubezen.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Doživeli boste vrhunec sreče na ljubezenskem področju, saj boste morda ugotovili, da je oseba ob vas prava za vas ali pa boste kaj kmalu spoznali koga za resno in trajno zvezo. Na sredini tedna se posvetite svojim načrtom, ki se navezujejo na posel ali na projekt katerega želite uresničiti. Morda vam bo nasvet tretje ne vpletene osebe prav prišel. Za čas vikenda lahko pričakujete pomembno sporočila, morda celo od prijatelja ali sorodnika, ki živi v tujini.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Na začetku tedna boste občutili mir in stabilnost, prav tako pa boste doživeli veliko lepih in trajnih trenutkov na področju ljubezni in odnosov. Mnogim predstavnicam nežnejšega spola se kaže zanositev in uspešna donositev. V drugi polovici tedna vključno z vikendom, pa boste zelo čustveno razpoloženi in pomembno je, da si zadate praktične cilje – da nehate zidati gradove v oblakih, saj drugače nikoli ne boste vedeli, kaj vse lahko na praktični ravni dosežete!

 

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri