Tedenski horoskop – 04.05.2020 – 10.05.2020.

By Rok 1 leto ago

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Teden se bo začel umirjeno in marsikateri Ovni se boste ustalili na področju ljubezni in doma. Boste v središču pozornosti, še posebej pa bodo pomembni odnosi. Če boste želeli nekaj novega in svežega v življenju prehitro, lahko naletite na ovire.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Družba in družabni dogodki bodo ključnega pomena za vas v tem tednu. Finančno vam bo na začetku tedna zelo dobro šlo, za kar se Biki zelo dobro počutite. Denar bo pritekal. Na področju doma boste lahko uresničili dolgoročne cilje.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Sedaj prihaja čas lepih trenutkov za vas! Na življenjski poti boste dosegli pomembni cilj. Na področju ljubezni pa lahko naletite na težave in prepire, kjer bo prevlada za moč. Sami boste morali del preteklosti pustiti za seboj.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

V tem tednu bo pomembna izobrazba – morda izpiti, ki jih morate dokončati. Pri tem vam lahko pomagajo komunikacijske veščine. Kakšno skrivnost pa na zasebnem področju zadržite zase! V ljubezni se še ne boste premaknili, zato boste za to situacijo potrebovali prilagodljivost.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Moški Levi boste imeli nekaj težav z ženskim likom v vašem življenju, ki je lahko partnerka, mati, hči, prijateljica ali sestra. Prav zna se zgoditi, da boste končali odnos in na splošno odprli novo poglavje v življenju, kjer se vam bodo priložnosti zagotovo zaporedoma vrstile.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Uteho lahko najdete pri zvestem prijatelju. Na splošno je pred vami precej dober teden, razen ženske predstavnice lahko naletite na probleme in napetosti znotraj zakona ali zvezi, ki pa se bodo vsekakor nekje na sredini tedna rešili.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

V tem tednu se boste soočili z iskanjem ravnovesja in z delčkom svoje karme. Za samske se obeta novo prijateljstvo v ljubezni, vezani pa boste morali biti pozorni na komunikacijo v vseh odnosih. Konec tedna lahko izveste pomembno novico, ki bo v neki meri spremenila potek dogodkov.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

V vaše življenje v začetku tedna prihajajo dobre novice in svežina. Nekateri si lahko obetate tudi obisk prijatelja. Morali pa boste prepirom in težavnim odnosom narediti konec. Teden je lahko težavnejši za ženske predstavnice, saj bo marsikatera odgovornost na njihovih plečih.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Pred vami je teden, poln romantike in lepih trenutkov z ljubljeno osebo pazite pa le, da ne boste preveč posesivni. Odgovornostim in obveznostim enostavno ne boste mogli ubežati, zato je pomembno, da bližnje poprosite za pomoč.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Bodite na začetku tedna pozorni na svoje zdravje, sploh na zadeve, ki jih niste zaključili že v preteklosti. Prisotna bo slaba volja, a kaj kmalu se bodo okoliščine obrnile na boljše tudi v situacijah, ki se vam je zdelo, da so zastale na mrtvi točki.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Prijateljstva boste v tem tednu težko sklepali, marsikatero se lahko tudi razdre. Boste pa zato utrdili ljubezenske odnose, kjer morate biti pozorni na notranji mir vas in vašega partnerja.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Iskali boste popestritev za vaš prosti čas, nekaj kar bi vas zadovoljilo, a zdelo se vam bo, da se vam to vedno bolj izmika. Komunikacija z ostalimi bo otežena, lahko celo naletite na nesporazume, ki jih boste vsaj v tem tednu z izjemo vikenda težko rešili.

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri