Tedenski horoskop – 05.04.2021. – 11.04.2021.

By Rok 10 mesecev ago

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Pustite vse “slabo” za seboj.

Skrbi, ki bodo prisotne na začetku tedna boste morali ugledati v drugačni luči in spoznati, da so vam težke preizkušnje pravzaprav koristile. V ljubezni vas čaka nov začetek, samske tudi nova zveza. Na sredini tedna se bodo dogodki hitro odvijali in prav zato so možna nesoglasja in vsesplošni prepiri. Vztrajajte le tam, kjer veste, da boste bitko izbojevali. Za konec tedna ter vikend se vam odpirajo zelo lepe karte, ki prinaša uresničitev vaših želja, načrtov in premagane ovire. Ob pravem času se boste znašli na pravem mestu!

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Pazite se nezdravih odnosov.

Na začetku tedna se lahko zgodi, da bo kdo izdal vaše zaupanje in z vami nepravično ravnal. Rešitev je le v tem, da ste do teh ljudi hladni in da postavite zdrave meje! Na sredini tedna se bodo energije izboljšale in iskali boste smisel v duhovnosti in vaši duši – ne več v materialnih stvareh in ob tem bodo na površje prihajali lepi spomini. Za konec tedna boste morali prisluhniti svoji intuiciji in stvari videti takšne, kot so v resnici. Mnogi izmed vas boste prav med koncem tedna rešili težke življenjske položaje.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Poiskati boste morali ravnovesje.

Med samim začetkom tedna oziroma v prvih dneh, boste izkusili veliko materialno obilje na področju financ, lahko pa se to prenese tudi na področje odnosov in izboljša intimo. Na sredini tedna boste morali poiskati ravnovesje in obrniti hrbet vsem nesmiselnim situacijam in odnosom v vašem življenju. Prejeli boste pomembno sporočilo. Za čas vikenda se za vas v kartah obeta občutek svobode in velik ponos na opravljeno delo. Poiskati boste morali pot naprej in se prilagoditi okoliščinam.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Obetajo se vam spremembe na boljše.

Ovire bodo odstranjene in prihaja vaš čas, ko boste zablesteli! Seveda, boste morali v to nekaj tudi vložiti in prekiniti z bremeni preteklosti, ki jih prenašate s seboj. Na sredini tedna bo vaša sreča na vrhuncu, a pazite, koga spustite v svoj krog bližnjih – še vedno se v kartah nakazuje opozorilo pokončne drže v primeru težav. Za konec tedna in za čas vikenda vas čaka tudi vzpon na ljubezenskem področju, kjer bosta s partnerjem drug drugemu odkrivala svoje globine in spoznavala resnično vrednost odnosa.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Odkrili boste neverjetno moč v sebi.

Vaš trud se bo obrestoval na začetku tedna, kar bo še bolj okrepilo vašo motivacijo in zaupanje v lastne sposobnosti. Pojavila se bo tudi priložnost za povsem novo poglavje v vašem življenju, na katerega ste pa vsekakor pripravljeni! Nekaj finančnih težav lahko res izkusite na sredini tedna, zato je pomembno, da preudarno ravnate z denarjem. Imeli boste tudi težave s sprejemanjem odločitev, zato se poglobite vase in poiščite odgovore v sebi. Teden se bo zaključil z velikim finančnim zadovoljstvom in občutkom najvišje izpolnjenosti v ljubezni.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

S skupnimi močmi in sodelovanjem boste dosegli več.

Okoliščine bodo že na začetku tedna od vas terjale, da združite moči z drugimi za boljši rezultat. Naleteti znate na osebo, ki vam bo nasprotovala, a se ne glede na vse držite svojih načrtov in ostanite na izbrani poti. Skozi ves teden znate imeti probleme z okolico in zato je prav, da postavite jasne meje. Na sredini tedna se bo vaša želja, ki ste jo že dolgo gojili in negovali tudi izpolnila. Za konec tedna se pa umaknite od morebitnih prepirov in merjenju moči brez pomena.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Vaše ljubezensko življenje se bo izboljšalo.

Finančne težave in vsesplošna stiska na začetku tedna vas ne bodo odvrnile od tega, da se posvetite svojemu partnerju. Kar je tudi prav, ker delo bo počakalo. Boste pa imeli na službenem področju na sredini tedna toliko obveznosti, da boste morali sprejemati odločitve v skladu s svojim srcem. Trdo delo vam bo zagotovo prineslo tudi želene rezultate! Za čas vikenda vas čaka povsem pozitiven preobrat na področju ljubezni, kjer se samskim z njihovo simpatijo lahko v primeru prvega koraka obeta tudi srečna zveza.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

Obrniti boste morali nov list.

Ideja na začetku tedna vam lahko prinese velik finančni dobiček. Na splošno se pa bodo vaše okoliščine materialno preoblikovale tako, da boste lahko dosegli svoje cilje! Na sredini tedna boste stali pred pomembnim dejstvom, da opustite strahove in blokade ter se podate na novo življenjsko pot. Uspeh le tega je odvisen od vas samih. Na koncu tedna boste sicer materialno preskrbljeni, a v vaši duši bo gorela želja po večji – resnični izpolnitvi. To boste našli čez čas, ko boste poiskali v sebi odgovore na svoja pereča vprašanja.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Premagali boste ovire.

Če ne bi bili s strani življenja nikoli izzvani, se ne bi ničesar naučili in ne bi nič mogli uresničiti v skladu s seboj ter drugimi. Če se nahajate v težkem ter nezdravem partnerskem odnosu ali pa le preživljate trenutno krizo, vedite, da je to mrak pred zoro in se bo vse kmalu srečno zaključilo! V ljubezni boste ne glede na vse ovire izkusili najvišjo srečo in izpolnitev. Na duhovnem področju boste na sredini tedna se soočili s svojimi strahovi. Poslušajte tudi svojo intuicijo kaj in kako nadaljevati na izbrani poti. Nič vas sedaj ne more zaustaviti!

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Prihaja čas za okrevanje in soočenje z samim seboj.

Ljudje, ki vam stojijo na poti so le trenutni izziv, ki ga morate opraviti in se z njim tudi soočiti. Kmalu boste našli pot naprej. Vaši načrti in ambicije bodo še morali malo počakati. Na sredini tedna se boste počutili brezvoljno in vaša duša si bo želela odpočiti – prav je, da tudi to naredite. Za konec tedna lahko pričakujete, da se bo velika sprememba, ki na prvi pogled deluje neprijetna in negativna, obrnila celotno na boljše, kjer prihaja čas za uresničitev vaših sanj!

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Naučiti se boste morali poslušati le sebe.

Pomembno je, da na začetku tedna se lotite meditacije, kjer vam bosta vaša duša in vaše telo spregovorila, česa si želite. Na sredini tedna se vam obeta najboljši čas za izvršitev načrtov, a pazite, da boste delovali iz ljubezni in ne iz Ega. Pojdite tudi na sprehod v naravo, ki bo vašo dušo zagotovo napolnila z navdihom in radostjo. Za konec tedna boste morali izkusiti malce slabšo izkušnjo, da bi se naučili ceniti vrednote in v bodoče poslušati svojo intuicijo, ji zaupati in slediti.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Morali boste biti samozavestni.

Samozavest in pokončna drža vam bosta prinesli najboljše rezultate. Ne jemljite nič osebno kar se vam zgodi v tem tednu, kajti usoda je le dobra ali slaba, kakor jo mi zaznavamo. Na začetku tedna se kaže možnost za resno ljubezensko razmerje in tudi prišel je čas za to. Na sredini tedna vas bo življenje preizkušalo dokler ne boste prišli do želenega in na koncu boste še kako hvaležni za to. Za vikend se bodo vaši občutki le še potrdili in verjetno se boste te poti tudi v bodoče držali.

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri