Tedenski horoskop – 05.08.2019 – 11.08.2019

By Rok 3 leta ago
Tedenski horoskop

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Na voljo sem vam tudi za osebno svetovanje – klic v živo 090 30 13 ali preko SMS Vedeževanja – VIZIJA na 6060 + vaše ime in vprašanje.

Tedenski Horoskop


OVEN

Finance bodo aktualna tema vašega tedna. Že ob samem vstopu v ta teden lahko pričakujete znatno materialno izboljšanje. Pomagali vam bodo tudi vaši bližnji. Res pa bo, da se boste morali tudi sprostiti in ne predolgo stati na enem mestu oziroma mrtvi točki. Tudi ljubezen vam bo naklonjena. Čutnim užitkom z partnerjem ne bosta mogla uiti!


BIK

V tem tednu vam bo bolj prijala samota. V prvih dneh tedna boste našli nekaj odgovorov na svoja vprašanja, ki bodo morda boleči, a zagotovo se boste lahko premaknili dalje. Težave lahko nastopijo na čustvenem področju. To ni primeren čas za akcijo, temveč za zbiranje strategij in ustvarjalnih načrtov.


DVOJČKA

Prijateljstvo vam bo v tem tednu veliko pomenilo in še kako boste potrebovali bližino soljudi. Dosežki vam ne bodo ušli in težko situacijo boste zagotovo rešili in obrnili sebi v korist. Na vidiku je potovanje. Tudi sodni postopki in vsakdanji spori se bodo sproti reševali harmonično. V tem tednu morate stremeti k ravnovesju.


RAK

Optimističen način razmišljanja vam bo prišel prav, ko se boste spopadali s svojim strahov. Vložite nekaj energije v rešitev težav in rešili boste na videz grozečo situacijo. V drugi polovici tedna je bistvenega pomena, da prevzamete nadzor nad svojim življenjem in poudarite organizacijske sposobnosti.


LEV

V tem tednu vas čaka velika sreča, a usmeriti se boste morali na tisto, kar je za vas najpomembnejše v tem trenutku in pustiti ostale stvari zaenkrat ob strani. Soočite se lahko z nekaj napetosti v odnosih, medtem, ko so vam finance dosti bolj naklonjene. Veliki zneski in obilje vam ne bodo nikamor ušli v tem tednu.


DEVICA

Sreča bo na vaši strani in že zelo zgodaj v tednu se vam lahko uresniči želja, ki se bo vezala na eno področje vašega življenja! V ljubezni boste na sredini tedna izkusili veliko lepih trenutkov, čeprav sam odnos ne bo ves čas popoln. Ponudba za službo je na poti, sami pa morate aktivno iskati in razmišljati pozitivno.


TEHTNICA

V tem tednu bo dela na pretek in nekaterim obveznostim se ne boste mogli izogniti. Bistvenega pomena pri vsem tem bo, kako boste komunicirali z drugimi in izražali svoje želje. Teden je ljubezni manj naklonjen pravzaprav boste morali sprejeti nekaj odločitev, ki ne bodo najlažje, a bodo v končni fazi olajšale situacijo.


ŠKORPIJON

Morali boste več časa nameniti svoji duši, notranjosti in duhovni strani življenja. Poslušajte svojo intuicijo – notranje vedénje in naj vas razum tukaj ne ovira. Preveč izčrpani boste, da bi se ukvarjali z drugimi. V času vikenda boste morda poiskali nasvet modre osebe v vašem življenju in povedala vam bo resnico.


STRELEC

Zelo čustveni boste v tem tednu in marsikaj mogoče napačno razumeli. Samskim Strelcem teden ni najbolj naklonjen, a nikakor to ne pomeni kaj hudega. Le v zakup boste morali vzeti, da boste potrpežljivi z partnerjem. V vas se bo v drugi polovici tedna začela prebujati otroškost in radovednost do življenja samega.


KOZOROG

Ta teden vam je v celoti zelo naklonjen! Že v prvih dneh do polovice tedna boste doživeli nepopisen občutek sreče, ki se veže na področje življenje h kateremu stremite, a še posebej na ljubezensko. Tudi finance vam bodo naklonjene, a še kako boste potrebovali zabavo in sprostitev. Izkoristite priložnosti, ki se pojavljajo.


VODNAR

Ob velikem trudu na začetku tedna vas lahko na sredini tedna čaka praznovanje dosežka, a tudi drugače boste imeli veliko razlogov za praznovanje življenja samega. Tudi kakšen odnos iz preteklosti se zna harmonično rešiti. V osebnem smislu pa boste iskali odgovore in pomembno je, da ne sedite križem rok.


RIBI

Našli boste srečo v ljubezni, a tudi če imate partnerja morate biti z njim odkriti o svojih občutkih. Obilje je na poti na sredini tedna in prineslo vam bo dodaten zagon in trajni občutek zadovoljstva. Za časa vikenda je na vidiku potovanje, vsekakor pa čas za oddih. Stvari se bodo obračale v vašo korist!


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri