Tedenski horoskop – 06.07.2020 – 12.07.2020.

By Rok 2 leta ago

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

Na začetku tedna boste občutili resnično zadovoljstvo na ljubezenskem in finančnem področju. Bodite le previdni na to, da se preveč ne izolirate od ostalih ljudi. Na sredini tedna lahko prejmete sporočilo svoje ljubljene osebe, za samske se pa obeta spoznanje nove osebe, ki bo primerna za zvezo. Ko bo teden šel proti koncu boste sicer občutili, da ste nekaj priložnosti v življenju zgrešili, a posvetite se temu, kar je pred vami in bodite aktivni pri iskanju priložnosti!

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Želja se vam bo uresničila na ljubezenskem področju in tudi na splošno boste zelo zadovoljni s smerjo, v katero se vaše življenje odvija. Za predstavnice nežnejšega spola je pravi čas za zanositev in če si prizadevate zanositi, so vam karte zelo naklonjene. Ne glede na to, katerega spola ste, je pa pravi čas, da se umetniško izrazite – tudi če izdelek ne bo popoln, boste nahranili svojo dušo. Na področju zdravja lahko za časa vikenda občutite krajše obdobje rahle depresije.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

V tem tednu prihaja čas, da v življenju obrnete povsem nov list. Stopite v neznano in se veselite vseh dogodivščin! Ostanite zvesti svoji poti. Na sredini tedna bodo vrednote še kako pomembne in tudi bistvenega pomena je, da svoje odgovore poiščete v duhovnosti ali pa si poiščete duhovnega učitelja, ki vam bo olajšal marsikatero breme na vaši poti. Za časa vikenda boste veliko razmišljali in pomembno je, da če boste sprejemali odločitve, da se odločate na podlagi razuma.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Pred vami so večje, navidez manj prijetne spremembe, ki pa bodo dolgoročno zagotovo dobrodošle. Sledite klicu svoje duše, ker vam karte sporočajo, da premalo poslušate sebe. Če boste ostali zvesti svoji poti in samozavestno pristopili k izzivom vedite, da je polovica že postorjena! Na koncu tedna pa se boste poglobili vase zato je pomembno, da v roke vzamete tudi kakšno dobro knjigo na temo osebnostne rasti, saj se boste tako lažje soočili z blokadami.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Na ljubezenskem področju boste v začetku tedna skoraj na vrhuncu sreče – veliko bo romantike in erotike in prihaja pravi čas, da poglobite svoj odnos. Če ste samski razmislite, kakšen odnos si želite. Na sredini tedna boste precej intuitivni in pomembno je, da se tem občutkom ne glede na morebiti njihova neprijetna sporočila ne izogibate, saj vas samo svarijo pred nevarnostjo! Za vikend boste morali se varovati izdaje in nepoštenega ravnanja s strani drugih ljudi.

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Uspeh je na poti k vam in že v samem začetku tedna boste slavili prve rezultate! Študenti lahko uspešno opravite izpite, zagotovo pa boste vi prejeli potrditev s strani drugih za svoj uspeh. Tekom sredine tedna je pomembno, da razmišljate pozitivno in uberete otroški pristop k situacijam, kajti resnično sedaj ni čas za biti resen. Na koncu tedna pa boste preverjali, če je vaš trud oziroma posejano seme obrodilo sadove. Pomembno je, da nadaljujete s svojo potjo.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Družinske radosti in veselje vam prihajajo na pot na začetku tedna. Na ljubezenskem področju boste občutili največjo možno srečo in prav je, da takšno ravnovesje tudi vzdržujete. Na sredini tedna boste morda padali iz ene skrajnosti v drugo, a vedite, da imate vi ključ do mirnega življenja. Na koncu tedna se boste od situacij, ki vam ne prinašajo globljega pomena zavestno premaknili dalje in sčasoma boste tudi tukaj opazili spremembo na bolje.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

Ne vzpostavljajte reda zaradi nadzora sebe ali drugih – najdite vmesno pot. Na finančnem področju lahko na začetku tedna občutite težave, zato se varujte zapravljivosti prav tako pa ne pojdite v drugo skrajnost, da bi se preveč razdajali. Na sredini tedna se bo nekaj težav pojavilo tudi na ljubezenskem področju, kar lahko občutite kot tesnobno bolečino pri srcu, a gre le za kratkotrajno obdobje. Na koncu tedna boste morali odpreti oči resnici, če boste želeli rešiti kakršen koli težak položaj.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Resnica vas bo osvobodila in vedite, da se težko obdobje, ki se lahko nanaša na katero koli področje v vašem življenju zaključuje. Čeprav te spremembe oziroma prehod zagotovo niso prijetne vedite, da bodo imele trajne pozitivne posledice. Varujte se tudi izdaje na sredini tedna zato pazite, komu zaupate. Na koncu tedna boste začeli znova in imeli čisto drugačno vizijo v življenju – kakor feniks, ki se prerodi in vstane s pepela.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Sledite glasu svoje duše in se v tem tednu naučite reči tudi “ne”. Vi veste, kakšna je vaša pot in pomembno je, da se je držite, saj ste jo ali pa jo boste verjetno mukoma našli. Na sredini tedna se lahko zgodi, da boste v središču pozornosti a to vam vsekakor ne bo ustrezalo, zato premislite, s kom želite preživeti čas – tudi če sami s seboj v tišini je to k večjemu dobrodošlo. Raziščite svojo notranjost. Vse odgovore že poznate – le ozavestiti jih morate in se dokopati do njih.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

To je enostavno vaš teden! Že na začetku tedna bodo stvari tekle kot po maslu, kajti to srečo ste si z dobrimi dejanji v preteklosti tudi zaslužili. Na sredini tedna boste imeli več moči, samozavesti in poguma kot običajno. Sreča se vam bo nasmihala na vseh področjih, mnogim pa tudi na ljubezenskem področju, kjer boste še posebej samski imeli možnost vstopiti v zvezo. Če ste že v zvezi vedite, da so čustva med vami in vašim partnerjem obojestranska.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Nikar se ne boste novih začetkov. V življenju je čas, da se premaknete dalje iz odnosov, dela in podobnih stvari, ki nimajo več dobrega vpliva ali smisla v vašem življenju. Če se zadnje čase ali pa če se boste počutili osamljene in izgubljene, poiščite pozitivnega prijatelja, ki vam bo razširil obzorja in vlil novo upanje in iskro v življenje.

 

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri